Povezane vesti
Poslednja konferencija za ovu sezonu: Ne znam da li ću biti u Bolonji i sledeće godine!
Hot sport 20.05.2022
Srpski stručnjak uoči poslednjeg kola Serije A! Opstala je bez drame Bolonja i ove sezone, na čiju se klupu nedavno, nakon pobeđene bolest, vratio i Siniša Mihajlović. U ovogodišnjem izdanju Serije A, poslednji put se obradio novinarima, i istakao kako… »
"Ne želim da me osuđuju zato što sam u bolnici": Siniša Mihajlović o tome gde nastavlja trenersku karijeru
Večernje novosti 20.05.2022
FUDBALERI Đenove i Bolonje koju predvodi trener Siniša Mihalović odmeriće snage u 38. kolu italijanske lige, čime će spustiti zavesu na super-uzbudljivu pozornicu Serije A. Tim na čijoj klupi sedi srpski strateg nema imperativ pobede, jer je ušuškan u… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Brisel pita Beograd: 'Zašto niste tražili pomoć za gašenje požara?'
BBC News pre 26 minutajoš 56 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 58 povezanih
Požar na deponiji u Kragujevcu: Na terenu pet vatrogasnih vozila, nadležni apeluju da građani zatvore prozore
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Jedno mesto u Srbiji danas beleži neverovatnu razliku u temperaturi: Dok je negde i do 40, tamo je 25 stepeni Celzijusa
Euronews pre 26 minutajoš 20 povezanih