Povezane vesti

U napadu više stotine navijača Hajduka na policiju 35 povređenih

RTV 22.05.2022
ZAGREB - Više stotina navijača Hajduka iz kolone koja se iznenada sinoć zaustavila na auto-putu A1, na odmorištu Desinec prema Splitu, krenulo je u agresivni napad na 16 policajaca koji su bili tamo, uz upotrebu raznih predmeta, a bačena je i… »

Dvoje ranjeno u sukobu navijača Hajduka i hrvatske policije

Politika 22.05.2022
ZAGREB – Na autoputu između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije, a dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, izveštavaju danas hrvatski mediji. U sukobima je… »

Okršaj policije i Torcide kod Zagreba

Slobodna Evropa 22.05.2022
U sukobu pripadnika navijačke skupine splitskog Hajduka ''Torcida'' i policije 21. svibnja navečer na autocesti nedaleko Zagreba, u kojem je policija upotrijebila i vatreno oružje, dva su navijača ranjena, a ozlijeđeno je i desetak policajaca. Svi… »

Operisan mladi policajac povređen u sukobu sa navijačima Hajduka

Telegraf 22.05.2022
Sinoć su na autoputu A1, kod odmarališta Desinec, navijači Hajduka napali policajce, a policija je uzvratila vatrenim oružjem. Jedna osoba ranjena u sinoćnjem masovnom sukobu Torcide i policije operisana je zbog prostrelne rane desne potkolenice… »

Oglasilo se državno tužilaštvo Hrvatske o sukobu navijača Hajduka i policije: Ovo su svi detalji obračuna

Telegraf 22.05.2022
Do sada je utvrđeno da je došlo do ranjavanja dve osobe koje su neposredno učestvovale u napadu na policijske službenike i da je povređeno 10-tak policajaca. Državno tužilaštvo Hrvatske saopštilo je da je dežurni zamenik županijske državne… »

Vanredna konferencija povodom sukoba hrvatske policije sa navijačima Hajduka: Ispitaćemo svaku upotrebu sile

Telegraf 22.05.2022
Sinoć su na autoputu A1, kod odmarališta Desinec, navijači Hajduka napali policajce, a policija je uzvratila vatrenim oružjem. Povodom postupanja policije tokom organizovane pratnje navijača, u službenim prostorijama zagrebačke Policijske uprave… »

U sukobu Torcide i policije povrijeđeno 15 navijača i 20 policajaca

Al Jazeera 22.05.2022
Uhapšena su 43 navijača splitskog Hajduka nakon sukoba s policijom na autocesti kod Zagreba. Incident se dogodio nakon posljednje utakmice hrvatskog nogometnog prvenstva, susreta Dinama i Hajduka na Maksimiru. Bilo je organizirano policijsko praćenje… »

Sukob policije i navijača Hajduka – povređeno 35 osoba, uhapšeno 43

RTS 22.05.2022
Na auto-putu između Zagreba i Karlovca tokom noći došlo je do nereda i masovne tuče između navijača splitskog "Hajduka" i policije. Dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, a desetak policajaca povređeno, prenose hrvatski mediji. Više stotina… »

Policija u sukobu s pripadnicima Torcide ispalila 33 metka, četiri osobe upucane

N1 Info 22.05.2022
U sukobima hrvatske policije i navijača splitskog Hajduka povređeno je 20 policajaca i 15 navijača od kojih četvorica od vatrenog oružja, rekao je zamenik direktora hrvatske policije Damir Barić. Barić je rekao na konferenciji za novinare da je… »

Masovna tuča policije i navijača Hajduka – bilo i pucnjave, više povređenih

RTS 22.05.2022
Na auto-putu između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do nereda i masovne tuče između navijača splitskog Hajduka i policije. Dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, a desetak policajaca povređeno, prenose hrvatski mediji. U sukobu je… »

Velika tučnjava Torcide i policije: Dvije osobe pogođene iz vatrenog oružja

Al Jazeera 22.05.2022
Nakon posljednje utakmice hrvatskog nogometnog prvenstva, susreta Dinama i Hajduka na Maksimiru, sinoć je došlo do sukoba navijača Hajduka i policije. Bilo je organizirano policijsko praćenje 1.600 navijača u autobusima, kombijima i automobilima. Dio… »

Masovni napad navijača Hajduka na policiju, ranjena dvojica navijača i desetak policajaca

Novi magazin 22.05.2022
Dvojica navijača splitskog fudbalskog kluba Hajduk su ranjena, dok je desetak policajaca povredjeno sinoć na autoputu izmedju Zagreba i Karlovca u masovnom navijačkom napadu na policajce koji su ih organizovano pratili s utakmice u glavnom gradu… »

"Odjednom su počeli da izlaze kao mravi": Detalji sukoba navijača splitskog Hajduka i policije na auto-putu

Euronews 22.05.2022
Auto-put A1 prema Splitu otvoren je jutros nakon sinoćnog sukoba navijača Hajduka i policije, prilikom čega su dve osobe ranjene iz vatrnog oružja, a još desetine su povređene. Državno tužilaštvo Hrvatske saopštilo je da je dežurni zamenik… »

Masovni napad navijača Hajduka na policiju, ranjena dvojica navijača i desetak policajaca

Radio sto plus 22.05.2022
Policija je saopštila da su svi povredjeni van životne opasnosti. Televizija N1 objavila je jutros da je u karlovačkoj bolnici operisan jedan od povredjenih navijača koji je dobio prostrelnu ranu potkolenice i on je van životne opasnosti. Zagrebačka… »

Masovni napad navijača Hajduka na policiju, ranjena dvojica navijača i desetak policajaca

Beta 22.05.2022
Dvojica navijača splitskog fudbalskog kluba Hajduk su ranjena, dok je desetak policajaca povredjeno sinoć na autoputu izmedju Zagreba i Karlovca u masovnom navijačkom napadu na policajce koji su ih organizovano pratili s utakmice u glavnom gradu… »

Šta je prethodilo haosu u Zagrebu? "Torcidaši" pobesneli na utakmici, pa krenuli u blokadu - policija pucala u samoodbrani…

Večernje novosti 22.05.2022
DERBI između ”Dinama” i ”Hajduka” u poslednjem kolu fudbalskog prvenstva Hrvatske završio je u subotu u noći brutalnim obračunom navijača splitskog kluba i policije. Foto: Jutjub/Jutarnji list Pripadnici ”Torcide” na povratku iz Zagreba u… »

Žestok sukob navijača i policije u Hrvatskoj: Korišćeni pištolji, ima ranjenih i veliki broj povređenih (video)

Hot sport 22.05.2022
Težak incident nakon derbija. Zagrebački Dinamo je osvojio novu titulu šampiona Hrvatske, ali će derbi protiv Hajduka iz Splita (3:1) ostati upamćen po incidentu, a ne rezultatu utakmice. Naime, po povratku gostujućih navijača sa utakmice, došlo… »

Navijači Hajduka napali policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem

Al Jazeera 22.05.2022
Navijači su samoinicijativno stali na autocesti A1 kod odmorišta Desinec i blokirali sve trake autoceste koja iz Zagreba vodi u smjeru Karlovca, nakon čega je reagirala policija. Navijači Hajduka napali su policajce koji su ih organizirano pratili s… »

Užas u Hrvatskoj, policija pucala na navijače Hajduka, ima ranjenih

Luftika 22.05.2022
Jezive scene na autoputu u Zagrebu. Najmanje dvojica navijača splitskog Hajduka ranjena su tokom sukoba sa policijom po završetku utakmice između „bilih“ i Dinama u Zagrebu. Dinamo je slavio sa 3:1, a poraz u najvećoj utakmici hrvatskog fudbala… »

Žestoki sukob policije i navijača: Ranjene dve osobe VIDEO

B92 22.05.2022
Na autoputu između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije. Dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, izveštavaju danas hrvatski mediji. U sukobima je učestvovalo više… »

"Torcida" pravila haos posle derbija, upucana dvojica navijača!

Sportske.net 22.05.2022
Zagrebački Dinamo osvojio je titulu u Hrvatskoj rutinskom pobedom u derbiju protiv splitskog Hajduka na "Maksimiru" 3:1, ali subotnje popodne obeležila je velika tuča policije i navijača gostujućeg tima prilikom koje su dvojica članova "Torcide"… »

Isplivao šokantan snimak sukoba torcide i Hrvatske policije Policajac brutalno tukao pendrekom navijača Hajduka (video)

Alo 22.05.2022
Haos u Hrvatskoj. Žestok sukob policije i pristalica Hajduka iz Splita dogodio se u subotu uveče na autoputu A1 u blizini Zagreba. Navijači Hajduka su po povratku u Dalmaciju blokirali autoput kod odmarališta Desinec. SKANDAL U HRVATSKOJ Huligani… »

Velika tuča Torcide sa policijom u Hrvatskoj: Učestvovalo više stotina huligana, dvoje ranjeno

Radio 021 22.05.2022
U subotu kasno uveče došlo je do velikih nereda na auto-putu A1 kod odmorišta Desinec, između Zagreba i Karlovca u Hrvatskoj. U masovnom sukobu između navijača splitskog Hajduka i policije učestvovalo je više stotina osoba. Kako navodi policija… »

Hrvatska: Velika tuča navijača splitskog „Hajduka“ i policije, tukle se stotine ljudi, ranjeno dvoje

Danas 22.05.2022
U subotu kasno uveče došlo je do velikih nereda na autoputu A1 kod odmorišta Desinec, između Zagreba i Karlovca u Hrvatskoj. U masovnom sukobu između navijača splitskog Hajduka i policije učestvovalo je više stotina osoba. Kako navodi policija… »

Veliki sukob policije i navijača na auto-putu u Hrvatskoj: Upotrebljeno vatreno oružje, više povređenih

Euronews 22.05.2022
Na auto-putu između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije, a dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, izveštavaju hrvatski mediji. U sukobima je učestvovalo više… »

U tuči Torcide i policije ranjeno dvoje, desetine povređeno

Sport klub 22.05.2022
Kolo pre poslednjeg velikog derbija u sezoni Dinamo je iz velike borbe za titulu u kojoj su ove sezone bili i Rijeka i Osijek i Hajduk izašao kao pobedik pa je na svom Maksimiru u duelu upravo sa najvećim rivalom proslavio novu titulu. Nešto oko 2.000… »

Sukob navijača i policije u Hrvatskoj – dvoje ranjeno

Sputnik 22.05.2022
Na autoputu između Zagreba i Karlovca tokom subotnje večeri je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije, a dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, pišu hrvatski mediji. U sukobima nakon utakmice… »

Velika tuča Torcide i policije – tukle se stotine ljudi, ranjeno dvoje

N1 Info 22.05.2022
U subotu kasno uveče došlo je do velikih nereda na autoputu A1 kod odmorišta Desinec, između Zagreba i Karlovca u Hrvatskoj. U masovnom sukobu između navijača splitskog Hajduka i policije učestvovalo je više stotina osoba. Kako navodi policija… »

Velika tuča policije i torcide u blizini Zagreba: Upucana dva navijača Hajduka!

Kurir 22.05.2022
Nakon utakmice Dinamo - Hajduk došlo je do velikih nereda na autoputu A1 između Zatraba i Karlovaca. Izbio je masovan sukob između vatrenih pristalica Hajduka i policije. U obračunu je učestvovalo više stotina navijača. Dve osobe su ranjene iz… »

Detalji krvavog sukoba torcide i Hrvatske policije! Isplivao šokantan snimak: Policajac brutalno tukao pendrekom navijača…

Kurir 22.05.2022
Pojavi se snimak obračuna policije sa navijačima splitskog Hajduka. Žestok sukob policiji i pristalica Hajduka iz Splita dogodio se kasno sinoć na autoputu A1 u blizini Zagreba. Navijači Hajduka su pri povratku u Dalmaciju blokirali autoput kod… »

Isplivao snimak krvave masovne tuče u Zagrebu: Policajac brutalno tuče navijača Hajduka, više stotina ljudi učestvovalo u…

Večernje novosti 22.05.2022
ŽESTOK sukob policiji i pristalica Hajduka iz Splita dogodio se kasno sinoć na autoputu A1 u blizini Zagreba. Foto: Fejsbuk/Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja Navijači Hajduka su pri povratku u Dalmaciju blokirali autoput kod odmarališta… »

Novi detalji užasa u Zagrebu: Policija pucala na navijače Hajduka, ima ranjenih

Nova 22.05.2022
Jezive scene na autoputu u Zagrebu. Najmanje dvojica navijača splitskog Hajduka ranjena su tokom sukoba sa policijom po završetku utakmice između „bilih“ i Dinama u Zagrebu. Dinamo je slavio sa 3:1, a poraz u najvećoj utakmici hrvatskog fudbala… »

Neredi u Zagrebu, čula se pucnjava: Navijači blokirali auto-put, pa napali policiju - ima ranjenih (video)

Večernje novosti 22.05.2022
NA AUTOPUTU između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije, a dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, izveštavaju danas hrvatski mediji. Foto: Jutjub/Jutarnji list U… »

Novi snimak haosa u Hrvatskoj: Pogledajte kako policajac pendrekom udara navijača

Telegraf 22.05.2022
Podsetimo, posle meča između Dinama i Hajduka došlo je do velikih nereda. U Hrvatskoj je u nedelju ujutru i dalje vladao haos na autoputu prema Splitu, gde je u subotu veče došlo do masovne tuče navijača Hajduka i policije! Torcida je bila u… »

Haos u Hrvatskoj posle velikog derbija! Autoput blokiran, stigla interventna, čuli se i pucnji!

Mondo 22.05.2022
Saobraćaj na deonici autoputa u Hrvatskoj zatvoren je nakon utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru. Saobraćaj na deonici autoputa u Hrvatskoj zatvoren je nakon utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru. Za sav saobraćaj zatvorena je deonica autoputa A1… »

Vesti dana »