Повезане вести

Премијерка позива на штедњу, а држава даје два милиона евра за виле - у једној од њих је и Брнабић

Премијерка позива на штедњу, а држава даје два милиона евра за виле - у једној од њих је и Брнабић

Радио 021 23.05.2022
"Наши грађани немају осећај колико је овде струја јефтина. Хајде, кад изађемо из просторије да за собом угасимо сијалицу", изјавила је данас премијерка Ана Брнабић. Она је позвала грађане на штедњу, истичући да је и сама, док је… »
Држава позива на штедњу струје, а троши два милиона евра у вилама и објектима

Држава позива на штедњу струје, а троши два милиона евра у вилама и објектима

Н1 Инфо 23.05.2022
"Наши грађани немају осећај колико је овде струја јефтина. Хајде, кад изађемо из просторије да за собом угасимо сијалицу", изјавила је данас премијерка Ана Брнабић позивајући грађане на штедњу и истичући да је и сама, док је… »
Реакције на изјаву премијерке о штедњи струје: Да ли Брнабић и сада у вили на Дедињу одврће сијалице?

Реакције на изјаву премијерке о штедњи струје: Да ли Брнабић и сада у вили на Дедињу одврће сијалице?

Данас 23.05.2022
Изајава премијерке Ане Брнабић да је одвртала сијалицу на лустеру у Великој Британији да уштеди струју изазвала је лавину коментара на друштвеној мрежи Твитер, а многи су се запитали да ли и сада и вили у којој живи то ради и… »
Која ли је тајна одвртања сијалице Брнабић и Вучића ВИДЕО

Која ли је тајна одвртања сијалице Брнабић и Вучића ВИДЕО

Нова 23.05.2022
Док трају зебње око тога колико ћемо платити струју, премијерка и председник решили су да се добро забаве на конференцијама за штампу. Овога пута питање штедње и енергетске стабилности решили су да поставе тако што ће се… »
Синдикат Слога: Дрскост и цинизам Ане Брнабић, понижавање сопственог народа

Данас 23.05.2022
Изјава премијерке Ане Брнабић да Србија може да победи кризу само ако грађани покажу одговорност, тако што ће гасити сијалице за собом, уз опаску да немају осећај колико је струја у Србији јефтина, представља врхунац дрскости… »
Србија, енергетика, економија: Можете ли да уштедите ако одврнете једну сијалицу

Србија, енергетика, економија: Можете ли да уштедите ако одврнете једну сијалицу

BBC News 23.05.2022
Премијерка Србије одвртала је сијалице у младости, председник Србије каже да то не ради, већ гаси светла, па остаје питање да ли тако нешто заиста штеди струју. Премијерка Србије Ана Брнабић у младости је научила колико може да… »

Н1 Инфо 23.05.2022
Изјава премијерке Ане Брнабић да Србија може да победи кризу само ако градјани покажу одговорност, тако што ће гасити сијалице за собом, уз опаску да немају осећај колико је струја у Србији јефтина, представља врхунац дрскости… »
„Дрскост, бешчашће, цинизам и понижавање сопственог народа Ане Брнабић“

„Дрскост, бешчашће, цинизам и понижавање сопственог народа Ане Брнабић“

Нова 23.05.2022
"Изјава премијерке у техничком мандату Ане Брнабић да Србија може да победи кризу само ако грађани покажу одговорност, тако што ће гасити сијалице за собом, уз опаску да немају осећај колико је струја у Србији јефтина и као… »
Прелази у комичаре? Брнабић: Одвртала сам сијалицу на лустеру да уштедим струју

Прелази у комичаре? Брнабић: Одвртала сам сијалицу на лустеру да уштедим струју

Правда 23.05.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да Србија може да победи кризу само ако грађани заједно са њом раде на томе, позивајући их да покажу одговорност и угледају се на то како данас поступају у Немачкој. „Наши грађани немају осећај… »
Ана Брнабић из виле Јованке Броз: Одвртала сам сијалицу да уштедим струју

Ана Брнабић из виле Јованке Броз: Одвртала сам сијалицу да уштедим струју

Нова 23.05.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да Србија може да победи кризу само ако грађани заједно са њом раде на томе, позивајући их да покажу одговорност и угледају се на то како данас поступају у Немачкој. „Наши грађани немају осећај… »
Брнабић: Одвртала сам сијалицу на лустеру у Великој Британији да уштедим струју

Брнабић: Одвртала сам сијалицу на лустеру у Великој Британији да уштедим струју

Данас 23.05.2022
Премијерка: Одвртала сам сијалицу на лустеру у Великој Британији због штедње

Глас Зајечара 23.05.2022
Брнабић: “Одвртала сам сијалицу на лустеру у Великој Британији да уштедим струју. Наши грађани немају осећај колико је овде…

Брнабић: “Одвртала сам сијалицу на лустеру у Великој Британији да уштедим струју. Наши грађани немају осећај колико је овде…

Недељник 23.05.2022
(БЕТАПХОТО/ВЛАДА СРБИЈЕ/СЛОБОДАН МИЉЕВИЦ) (Бета) – Премијерка Ана Брнабић изјавила је да Србија може да победи кризу само ако грађани заједно са њом раде на томе, позивајући их да покажу одговорност и угледају се на то како… »

Н1 Инфо 23.05.2022

Вести дана »