Povezane vesti
„Nemam da platim i neću da platim“: Komedija pirotskog Narodnog pozorišta 25. maja pred publikom
Večernje novosti 23.05.2022
GLUMCI Narodnog pozorišta u Pirotu, jedna od najmanjih profesionalnih pozorišnih trupa u Srbiji, u sredu 25. maja odigraće komad, komediju „Nemam da platim i neću da platim“ po tekstu Darija Foa, u režiji Miloša Jagodića. Foto: V. Ć. Reč je o komediji… »
Nemam da platim i neću da platim – sreda, 25. maja
Pirotske vesti 23.05.2022
U okviru redovnog repertoara Narodnog pozorišta Pirot u sredu, 25. maja, pirotski glumački ansambl izvešće predstavu Nemam da platim i neću da platim. Komediju, prema tekstu Daria Foa, režirao je Miloš Jagodić. Kako je rekao sam reditelj drago mu je što… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 42 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana