Povezane vesti
Irma uletela usred emisije pa prekinula zolu Tenzija raste, a evo šta je imala da poruči Čoliću (video)
Alo 25.05.2022
Irma uletela u emisiju i prekinula Zolino izlaganje. Lazar Čolić Zola koji je osudio ponašanje zadrugarke Miljane Kulić koja je diskvalifikovana jer je pokazala sve ono što je strogo kažnjivo u prostorijama Bele kuće! Nakon toga je pokrenuta njegova… »
Svega mi je preko glave! Zola opleo o skandaloznom ponašanju Miljane Kulić, a evo kakve pretnje je izgovorio na njen račun…
Alo 25.05.2022
Zola o skandaloznom ponašanju Miljane Kulić. Lazar Čolić Zola koji je osudio ponašanje zadrugarke Miljane Kulić koja je diskvalifikovana jer je pokazala sve ono što je strogo kažnjivo u prostorijama Bele kuće! Pink printskrin - Drago mi je što sam ponovo… »
Vesti dana »
Beograd uveo preventivne mere zbog ekstremnih vrućina: cisterne sa pijaćom vodom na prometnim lokacijama
Euronews pre 31 minutajoš 40 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 63 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 28 povezanih
Generalu je ovo šesto dete: Ćerka Suzane Mančić rodila sina 23 godine starijem, a evo ko je zet naše voditeljke
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih