Povezane vesti
Irma uletela usred emisije pa prekinula zolu Tenzija raste, a evo šta je imala da poruči Čoliću (video)
Alo 25.05.2022
Irma uletela u emisiju i prekinula Zolino izlaganje. Lazar Čolić Zola koji je osudio ponašanje zadrugarke Miljane Kulić koja je diskvalifikovana jer je pokazala sve ono što je strogo kažnjivo u prostorijama Bele kuće! Nakon toga je pokrenuta njegova… »
Svega mi je preko glave! Zola opleo o skandaloznom ponašanju Miljane Kulić, a evo kakve pretnje je izgovorio na njen račun…
Alo 25.05.2022
Zola o skandaloznom ponašanju Miljane Kulić. Lazar Čolić Zola koji je osudio ponašanje zadrugarke Miljane Kulić koja je diskvalifikovana jer je pokazala sve ono što je strogo kažnjivo u prostorijama Bele kuće! Pink printskrin - Drago mi je što sam ponovo… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Nezapamćeno! Turska se prži na rekordnih 50,5 °c: Vrućine i požari prete zemlji u najtoplijem julu u poslednjih 55 godina
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana