Povezane vesti

Kad su seks i luksuz glavno oružje: Sve o filmu koji je dobio Zlatnu palmu

Nova 29.05.2022
Socijalna satira švedskog reditelja Rubena Ostlunda, film "Trougao tuge" ovenčan je najvećom nagradom na 75. Kanskom festivalu - Zlatnom palmom. Ne samo što je film dobio najveće kansko priznanje, već je ovo drugi put u karijeri švedskog sineaste… »

Švedski film „Trougao tuge” dobitnik Zlatne palme

Politika 29.05.2022
KAN - Ostvarenje „Trougao tuge” švedskog režisera Rubena Ostlunda dobitnik je Zlatne palme za najbolji film na Kanskom festivalu, javlja Rojters. Laureata je odabrao devetočlani žiri na čelu sa francuskim glumcem Vensanom Lendonom, a uručena je… »

„Trougao tuge“ dobitnik Zlatne palme u Kanu

Danas 29.05.2022
„Trougao tuge“, socijalna satira švedskog reditelja Rubena Ostlunda dobitnik je Zlatne palme 75. filmskog festivala u Kanu. To je drugi put da Ostlund bude nagrađen na jednom od najprestižnijih filmskih festivala. Kako prenosi Gardijan, pobednički… »

Zlatna palma u Kanu filmu Trougao tuge švedskog reditelja Rubena Ostlunda

Danas 28.05.2022
Satirični film Rubena Ostlunda Trougao tuge (Triangle of Sadness) osvojio je Zlatnu palmu na 75. Kanskom filmskom festivalu. To je drugi put da ovaj reditelj dobija najviše priznanje na festivalu u Kanu. Južnokorejski glumac Song Kand Ho osvojio je… »

Song Kand Ho i Zar Amir Ebrahimi najbolji glumac i glumica na Kanskom filmskom festivalu

Danas 28.05.2022
Južnokorejski glumac Song Kand Ho osvojio je na 75. Kanskom filmskom festivalu nagradu za najboljeg glumca, za ulogu u filmu Broker japanskog reditelja Hirokazua Kore-ede. Radnja filma prati korejsku porodicu koja traži dom za napuštenu bebu. „Želim… »

Vesti dana »