Povezane vesti
Tuča srednjoškolaca u puli Riječke maturante pretuklo 50ak nasilnika; gradonačelnik: Sramota me i žao mi je
Kurir 29.05.2022
Riječki maturanti koji su otišli na trodnevni izlet u Pulu kako bi proslavili kraj srednje škole pretučeni su u noći s petka na subotu. Novi list piše da je 15 maturanata riječke Elektrotehničke škole napalo pedesetak nasilnika i dodaju da Riječani nisu… »
Nasilnici u Puli pretukli riječke maturante: Tinejdžeri dobili teške batine bez ikakvog povoda
Večernje novosti 29.05.2022
Grupa nasilnika pretukla je u Puli 15 riječkih maturanata, prenose hrvatski mediji. Maturanti Elektrotehničke škole su iz Rijeke otišli na trodnevni izlet u Pulu radi proslave kraja srednje škole, a pretučeni su protekle noći, iako, kako se navodi, nisu… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 57 povezanih
Mali: Ugovor sa MOL-om će omogućiti rad rafinerije ako postane većinski vlasnik NIS-a
RTV pre 29 minutajoš 33 povezane
Kamere sve snimile: Trampov gest prema prvoj dami Francuske zbunio i Makrona FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić: SAD će izvesno smanjiti prisustvo u KFOR-u ali se suštinski neće mnogo toga promeniti
Danas pre 39 minutajoš 23 povezane
Iran započeo uklanjanje pomorske blokade, Vens: Sporazum možda bude objavljen pre petka
NIN pre 39 minutajoš 53 povezane