Povezane vesti

Predsednik posle razgovora sa Putinom: Dobili smo dobru cenu, ostaje puna naftna formula

RTV 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli… »

Mediji u regionu i svetu o razgovoru Putina i Vučića

RTV 29.05.2022
BEOGRAD - Regionalni i svetski mediji preneli su vest o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučiha i Vladimira Putina, ističući da je dogovoren novi trogodišnji aranžman za snabevanje Srbije gasom i povoljna cena tog… »

Predsednik telefonom s Putinom, pao dogovor! Nesmetane isporuke gasa Srbiji, cena za nas i do 12 puta manja nego u Evropi

Kurir 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posle obilaska skladišta Robnih rezervi govorio i o detaljima jutrošnjeg telefonskog razgovora s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kojim je dominirala tema - dogovor o energentima - gasu i… »

Oglasio se kremlj nakon razgovora Vučića i Putina: Rusija nastavlja isporuku gasa Srbiji

Kurir 29.05.2022
BEOGRAD/MOSKVA - Održan je telefonski razgovor predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Dogovoreno je, između ostalog, da Rusija nastavi nesmetane isporuke prirodnog gasa Srbiji", navodi se u… »

Putin mi je rekao da mogu da ga nazovem ako je potrebno! Predsednik o detaljima jutrošnjeg razgovora sa šefom Kremlja

Kurir 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros telefonom s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom a kao najvažnija tema razgovora bili su energenti. Predsednik je objasnio da su Bugari plaćali ruski gas više od 600 dolara, dok su… »

Vučić: Dobili smo dobru cenu, ostaje puna naftna formula

Politika 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli. „Imali smo vrlo… »

Vučić razgovarao sa Putinom, najavio povoljnu cenu gasa i ugovor na tri godine

Slobodna Evropa 29.05.2022
Srbija će imati veoma povoljnu cenu gasa, a ugovor će biti potpisan na tri godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u nedelju. "Potpisaćemo ugovor na rok od tri godine, a sutra ili… »

Vučić o razgovoru sa Putinom: Ugovor na tri godine, cena gasa veoma povoljna

Telegraf 29.05.2022
Predsednik Vučić bio je u najavljenoj poseti skladišta Republičke direkcije za robne rezerve - Skladište generalnog tereta Beograd. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obilasku skladišta Republičke direkcije za robne rezerve, izjavio je da nam… »

Pao dogovor Vučića i Putina: Evo kako će se nastaviti isporuke gasa Srbiji

Srbija danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski lider Vladimir Putin razgovarali su telefonom o situaciji u Ukrajini i razvoju događaja oko Kosova, saopštio je Kremlj. - Održan je telefonski razgovor predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina sa… »

Vučić Ukrajini želi mir, ali ne govori šta želi ili ne Rusiji, kupuje li vreme?

N1 Info 29.05.2022
Posle razgovora sa ruskim predsednikom, od srpskog ni reči o onome što svi već dva meseca čekaju da čuju - pravi li zaista Srbija zaokret i uvodi li sankcije Rusiji. Aleksandar Vučić kaže samo da smo zainteresovani da što pre dođe do mira. Oni… »

Gasni (i politički) aranžman: Tačna cena gasa se ne zna, a kako će reagovati EU?

N1 Info 29.05.2022
Srbija je dobila izuzetno povoljnu cenu gasa u naredne tri godine, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle dugo čekanog telefonskog razgovora sa šefom Kremlja Vladimirom Putinom. To znači da će Srbija iznos za gas nastaviti da plaća… »

Vučić u ponedeljak u oproštajnu posetu prima ambasadora Italije

B92 29.05.2022
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće u ponedeljak u oproštajnu posetu ambasadora Italije Karla Lo Kaša. Sastanak će biti održan u 12.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za… »

Biserko: Šta je Putin tražio od Vučića, znaćemo kad Lavrov dođe u Beograd

Nova 29.05.2022
Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko rekla je da je dobra vest što je dogovorena cena za gas iz Rusije, ali da se sada postavlja pitanje šta je traženo za uzvrat. Ona je za Danas rekla da će o tome biti reči kada Sergej… »

Đurđev: Srbija i Rusija ostaju bratske zemlje i u najtežim vremenima

Dnevnik 29.05.2022
„Srbija je jedina evropska zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji, a Rusija je danas i u praksi pokazala da voli i ceni Srbiju i srpski narod, sasvim suprotno od evroatlantističkog narativna da Rusija voli i podržava Srbiju samo na rečima - izjavio… »

Vučić razgovarao sa Putinom: "Ugovor o gasu na tri godine, uslovi nepromenjeni"

Blic 29.05.2022
Tokom današnjeg razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina je dogovoreno da će se novi ugovor za snabdevanje gasom potpisati na 3 godine, a da će formula kojom će obračunavati cenu ostati ista. - Imali smo… »

Savetnik za energetiku u PKS: Srbija je dobila sasvim dobru cenu gasa od Rusije

Danas 29.05.2022
Savetnik za energetiku u Privrednoj komori Srbijen (PKS) Ljubinko Savić rekao je danas da je Srbija dobila sasvim dobru ponudu za cenu gasa koja će se okvirno kretati od 340 do 350 dolara za 1.000 kubnih metara. „To je sasvim dobra okvirna cena, a… »

“Šta je Putin tražio od Vučića zauzvrat, znaćemo kad dođe Lavrov u Beograd“: Sonja Biserko o razgovoru dvojice…

Danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon razgovora sa Vladimirom Putinom, predsednikom Rusije, obavestio javnost da su dogovoreni elementi novog gasnog sporazuma na tri godine, a ne na mesec dana kao što se spekulisalo. I to po najnižoj ceni u… »

Vučić: Srbiji i do deset puta jeftiniji ruski gas u odnosu na Evropu

Al Jazeera 29.05.2022
Srbija je dogovorila nastavak opskrbe ruskim gasom, izjavio je predsjednik Aleksandar Vučić. Nakon telefonskog razgovora s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, Vučić je pojasnio da će biti potpisan trogodišnji ugovor, a cijena najpovoljnija u… »

Kremlj: Putin i Vučić se dogovorili o daljem nesmetanom snabdevanju Srbije ruskim gasom

Novi magazin 29.05.2022
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovodili su se u današnjem telefonskom razgovoru da Rusija nastavi nesmetano snabdevanje Srbije prirodnim gasom, saopštio je Kremlj. "Detaljno su razmotrena pitanja aktuelne… »

Vučić o razgovoru s Putinom: Imaćemo veoma povoljnu cenu gasa, ugovor na tri godine

RTS 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Ističe da će Srbija imati veoma povoljnu cenu gasa, a ugovor će biti potpisan na tri godine. Iz Kremlja je saopšteno da su predsednici dve države… »

Kremlj posle sastanka Vučića i Putina: „Rusija će nastaviti nesmetano da snabdeva Srbiju prirodnim gasom“

Danas 29.05.2022
Nakon telefonskog razgovora Vladimira Putina i Aleksandra Vučića Kremlj je saopštio da će Rusija nastaviti da nesmetano snabdeva Srbiju prirodnim gasom. Dovoljno su razmotrena pitanja aktuelne agende bileteralnih odnosa, uključujući korake za… »

„Putin i Vučić pregovarali kao diler i narkoman“: Dušan Janjić o telefonskom razgovoru predsednika Rusije i Srbije

Danas 29.05.2022
Ishod razgovora predsednika Srbije i Rusije telefonom nam je jasno satvio do znanja da je ovde reč o lekaru ili dileru Vladimiru Putinu prema narkonanu koji je došao do ovisnosti od droge. Putin će tom narkomanu, naravno, jeftino, i po najboljjoj ceni… »

Savetnik za energetiku u PKS: Srbija je dobila sasvim dobru cenu gasa od Rusije

Beta 29.05.2022
Savetnik za energetiku u Privrednoj komori Srbijen (PKS) Ljubinko Savić rekao je danas da je Srbija dobila sasvim dobru ponudu za cenu gasa koja će se okvirno kretati od 340 do 350 dolara za 1.000 kubnih metara. "To je sasvim dobra okvirna cena, a… »

Savetnik za energetiku u PKS: Srbija je dobila sasvim dobru cenu gasa od Rusije

Novi magazin 29.05.2022
Savetnik za energetiku u Privrednoj komori Srbijen (PKS) Ljubinko Savić rekao je danas da je Srbija dobila sasvim dobru ponudu za cenu gasa koja će se okvirno kretati od 340 do 350 dolara za 1.000 kubnih metara. "To je sasvim dobra okvirna cena, a… »

Savetnik za energetiku u PKS: Gas će koštati oko 350 dolara za 1.000 kubika

N1 Info 29.05.2022
Savetnik za energetiku u Privrednoj komori Srbije (PKS) Ljubinko Savić rekao je da je Srbija dobila sasvim dobru ponudu za cenu gasa koja će se okvirno kretati od 340 do 350 dolara za 1.000 kubnih metara. „To je sasvim dobra okvirna cena, a konačna… »

Vučić obišao skladište robnih rezervi: Priča oko nestašice šećera je završena

N1 Info 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da šećera ima dovoljno, da je "završena priča" oko nestašice, i dodao da ga na zalihama samo u državnim robnim rezervama ima 11 miliona kilograma. „Mi imamo šećera dovoljno i više nego dovoljno… »

"Srbija će imati sigurnu zimu" Svetski mediji o dogovoru srpskog i ruskog predsednika: "Putin je rekao Vučiću da ga nazove…

Blic 29.05.2022
Regionalni i svetski mediji preneli su vest o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučiha i Vladimira Putina, ističući da je dogovoren novi trogodišnji aranžman za snabevanje Srbije gasom i povoljna cena tog energenta. Portal… »

Vučić: Nestašica šećera veštački izazvana

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas, nakon obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve, da je nestašica šećera veštački izazvana. Vučić je rekao da je nestašica šećera veštački izazvana. “Mi imamo više… »

Vučić: Dobar razgovor sa Putinom, dogovorili smo izuzetno povoljnu cenu gasa

Danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas imao vrlo dobar telefonski razgovor sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom sa kojim je, kako je istakao, dogovorio izuzetno povoljnu cenu gasa za Srbiju. Vučić je nakon obilaska… »

Vučić razgovarao s Putinom: Dobili smo dobru cijenu plina

Al Jazeera 29.05.2022
Plaćat ćemo tri puta manje nego ostali u Evropi, a zimi 10-12 puta manje rekao je predsjednik Srbije. Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz plina iz… »

Vučić posle razgovora sa Putinom: Ugovor o gasu na tri godine, biće povoljno

Radio 021 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom o bilateralnim odnosima i ceni gasa. Vučić je prilikom obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve rekao da Srbiju očekuju… »

Vučić: Zakletvu polažem u utorak, 31. maja

Danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u utorak, 31. maja, u Skupštini Srbije položiti zakletvu za drugi predsednički mandat. Vučić je novinarima u Beogradu rekao danas da će tada imati „kraći govor“ a da će mu cela sedmica, biti… »

Vučić o robnim rezervama: Završena je priča oko nestašice šećera

Danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šećera ima dovoljno, da je „završena priča“ oko nestašice, i dodao da ga na zalihama samo u državnim robnim rezervama ima 11 miliona kilograma. „Mi imamo šećera dovoljno i više nego… »

Kremlj: Vučić i Putin dogovorili nastavak nesmetanog snabdevanja Srbije gasom

N1 Info 29.05.2022
Predsednici Srbije i Rusije, Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, dogovorili su u telefonskom razgovoru da će Rusija "da nastavi nesmetano da snabdeva Srbiju prirodnim gasom", saopšteno je iz Kremlja. Dvojica predsednika potvrdila su želju Rusije i… »

Vučić, Putin i gas: Novi povoljni ugovor o snabdevanju energentima, Srbija će imati sigurnu zimu

Danas 29.05.2022
Beograd i Moskva će potpisati novi gasni ugovor na tri godine, rekao je Aleksandra Vučić posle telefonskog razgovora sa Vladimirom Putinom, prvim čovekom Rusije. „Ako sve realizujemo, imaćemo po pitanju gasa sigurnu zimu“, rekao je Vučić… »

Vučić: Sa Putinom dogovoren povoljan gasni aranžman, ostaje ista forumula za cenu gasa

Beta 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovoren povoljan aranžman o nabavci ruskog gasa, čiji detalji će narednih dana biti precizirani.  "Imali smo vrlo dobar… »

Vučić: Imamo šećera više nego dovoljno, rešen problem u prodavnicama

RTV 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obilaska Skladišta generalnog tereta Republičke direkcije za robne rezerve na Vilinim vodama u Beogradu, da Srbija ima više nego dovoljno zaliha šećera i da je rešen problem u… »

Vučić razgovarao sa Putinom: Ugovor o gasu na tri godine i "povoljna cena"

Glas Amerike 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prvi put od izbijanja rata u Ukrajini. Vučić je rekao da će sa Rusijom biti potpisan gasni ugovor na tri godine i da će cena gasa biti… »

Vučić: Po 1200 tona pasulja i pirinča imamo u robnim rezervama u Leskovcu

Jugmedia 29.05.2022
Mi imamo preko 11 miliona kilorgrama šećera samo u našim državnim rezervama, preko 11 miliona i 400 litara ulja, 80 tona pasulja samo ovde, po 1200 tona pasulja i pirinča u Leskovcu, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom današnjeg… »

Kremlj nakon razgovora Putina i Vučića: Rusija nastavlja isporuku gasa Srbiji

Euronews 29.05.2022
Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dogovoreno je da će Rusija nastaviti isporuke gasa Srbiji, navodi se u saopštenju Kremlja. "Održan je telefonski razgovor predsednika Ruske Federacije… »

Vučić: Sa Putinom dogovoren povoljan gasni aranžman, ostaje ista formula za cenu gasa

Novi magazin 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovoren povoljan aranžman o nabavci ruskog gasa, čiji detalji će narednih dana biti precizirani. "Imali smo vrlo dobar… »

Vučić o razgovoru sa Putinom: Imaćemo veoma povoljnu cenu gasa, ugovor na tri godine

Pravda 29.05.2022
Predsednik Vučić je razgovarao danas sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. - Što se tiče razgovora sa predsednikom Putinom, imali smo vrlo dobar razgovor jutros. Govorili smo o više različitih tema. Najvažnija tema su bili bilateralni odnos… »

Vučić: Dobili dobru cenu, ostaje puna naftna formula

RTK 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli. „Imali smo vrlo… »

Vučić: "Putin mi je rekao da postoji sporazum između Moskve i Kijeva" VIDEO

B92 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski lider Vladimir Putin razgovarali su telefonom o situaciji u Ukrajini i razvoju događaja oko Kosova… »

Vučić: Neće biti nestašice osnovnih životnih namirnica ni jednog jedinog dana!

Vesti online 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas skladište Republičke direkcije za robne rezerve – Skladište generalnog tereta Beograd. Rezerve u brojkama Završena je priča oko nestašice šećera. Vučić je obilazak započeo u 12 sati… »

Vučić: Dobili dobru cenu gasa, ostaje puna naftna formula

Dnevnik 29.05.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli. „Imali… »

Vučić i Putin se dogovorili, nastavljaju se nesmetane isporuke gasa!

Vesti online 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski lider Vladimir Putin razgovarali su telefonom o situaciji u Ukrajini i razvoju događaja oko Kosova, saopštio je Kremlj. “Održan je telefonski razgovor predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina sa… »

"Nastavljamo po istoj formuli, potpisaćemo ugovor na tri godine"

B92 29.05.2022
"Imali smo dobar razgovor jutros predsednik Putin i ja“, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Najvažnija tema bili su naši bilateralni odnosi, a za nas je najvažniji istek gasnog sporazuma nakon 10 godina 31. maja“, objasnio je… »

Vučić razgovarao sa Putinom, kaže da je dogovorio povoljnu cenu gasa

Moj Novi Sad 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarali su danas telefonom oko jedanaest časova. Vučić je rekao da je dogovorio sa Putinom da cena gasa za našu zemlju bude povoljna. – Imali smo veoma dobar razgovor… »

Vučić poručuje da je s Putinom dogovorena cena gasa oko 350 dolara za hiljadu kubika

Biznis.rs 29.05.2022
postignut trogodišnji dogovor o snabdevanju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovoren povoljan aranžman o nabavci ruskog gasa, čiji detalji će narednih dana… »

Robne rezerve popunjene, osnovnih namirnica ima više nego dovoljno

Biznis.rs 29.05.2022
Nestašice izazvane špekulacijama pojedinih trgovaca. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da šećera ima dovoljno, da je „završena priča oko nestašice“, i dodao na zalihama samo u državnim robnim rezervama ove namirnice ima 11… »

Predsednik obišao robne rezerve Želeo sam da narod ovo vidi, nema laži! Ta priča sa šećerom je završena imamo svega…

Kurir 29.05.2022
Soli i šećera imamo po 11 miliona kilograma, i više od 11 miliona litara ulja, rekao je predsednik dodavši da narod ne treba da brine jer imamo svega pošto se kao domaćinska država staramo da tako i bude. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vučić pričao sa Putinom: Govorili smo Ukrajini, na stolu je jedan papir

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas, nakon obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve, da našu državu očekuje teška jesen i teška zima. „Za nas je od presudnog značaja da obezbedimo dovoljnu količinu… »

Oglasila se Moskva o razgovoru Vučića i Putina

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski lider Vladimir Putin razgovarali su telefonom o situaciji u Ukrajini i razvoju događaja oko Kosova, saopštio je Kremlj. U saopštenju koje su izdali saopšteno je da će Rusija nastaviti nesmetane isporuke… »

Vučić, Putin i gas: Novi povoljni ugovor o snabdevanju energentima, Srbija će imati sigurnu zimu

Radio 021 29.05.2022
U saopštenju Kremlja koje je prenela ruska novinska agencija TASS, navodi se da su Putin i Vučić dogovorili da „Rusija nastavi neometano da snabdeva Srbiju prirodnim gasom", kao i da su „razgovarali o situaciji u Ukrajini i na Kosovu". Beograd i… »

Vučić obišao skladišta Robnih rezervi: "Najniža cena ulja, šećera i brašna u regionu" VIDEO

B92 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas skladišta Republičke direkcije za robne rezerve - Skladište generalnog tereta Beograd. Predsednik je tokom obilaska razgovarao sa magacionerima i upravom skladišta, koji su ga upoznali sa stanjem… »

Zakletvu polažem u utorak, 31. Maja! Predsednik: Pritiske osećam svaki dan, novi veliki odnosiće se na Kosovo

Kurir 29.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u utorak, 31. maja, u Skupštini Srbije položiti zakletvu za drugi predsednički mandat. Vučić je novinarima u Beogradu rekao danas da će tada imati "kraći govor" a da će mu cela… »

"Očekuju me brojni, važni razgovori" Vučić: Fon Kramon će dobiti odgovor u skladu sa politikom koju vodi Srbija

Srbija danas 29.05.2022
Vučić je naglasio da se Srbija nalazi na evropskom putu, da dobro čuje šta misli Fon Kramon, i mnogo više komesar, jer on predstavlja izvršnu vlast Unije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas da ga narednih dana očekuju brojni… »

Vučić u utorak polaže zakletvu za drugi predsednički mandat

Telegraf 29.05.2022
Vučić je naglasio da se Srbija nalazi na evropskom putu, da dobro čuje šta misli Fon Kramon, i mnogo više komesar, jer on predstavlja izvršnu vlast Unije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u utorak, 31. maja, u Skupštini Srbije… »

Vučić: Dobar razgovor sa Putinom, dogovorili smo izuzetno povoljnu cenu gasa

N1 Info 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas imao vrlo dobar telefonski razgovor sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom sa kojim je, kako je istakao, dogovorio izuzetno povoljnu cenu gasa za Srbiju. Vučić je nakon obilaska… »

Vučić: Dogovor sa Putinom o gasu veoma povoljan, ugovor na tri godine, cena zimi i 10 puta manja nego za ostale u Evropi

Euronews 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas je da sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom dogovorio glavne elemente gasnog ugovora koji su, kako je rekao, veoma povoljni po Republiku Srbiju. "Ono što smo dogovorili Putin i ja, je dobra vest… »

Vučić: Završena je priča oko nestašice šećera

Radio 021 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da šećera ima dovoljno i da je "završena priča" oko nestašice. Kako je dodao, na zalihama samo u državnim robnim rezervama ima ga 11 miliona kilograma. "Mi imamo šećera dovoljno i više nego… »

Bliži se trenutak isplate novčane pomoći mladima: Stiže po 100 evra

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas, nakon obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve, da je nestašica šećera veštački izazvana. Pored toga, rekao je da će isplata novčane pomoći mladima krenuti tokom narednih… »

Vučić razgovarao sa Putinom, obilazi skladišta robnih rezervi

RTK 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Skladište generalnog tereta Republičke direkcije za robne rezerve na Vilinim vodama u Beogradu, da bi se uverio u stanje robnih rezervi osnovnih životnih namirnica, posle čega će obavestiti javnost… »

Vučić razgovarao sa Putinom, obilazi skladišta robnih rezervi

Dnevnik 29.05.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Skladište generalnog tereta Republičke direkcije za robne rezerve na Vilinim vodama u Beogradu, da bi se uverio u stanje robnih rezervi osnovnih životnih namirnica, posle čega će obavestiti… »

"Imali smo dobar razgovor": Vučić pričao sa Putinom, evo šta je bila glavna tema!

Mondo 29.05.2022
Aleksandar Vučić razgovarao je sa Vladimirom Putinom. Aleksandar Vučić razgovarao je sa Vladimirom Putinom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u nedelju prepodne. "Imali smo vrlo dobar razgovor… »

Vučić dogovorio cenu gasa sa Putinom: Otkrio o čemu su pričali telefonom

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarali su danas telefonom oko jedanaest časova. Vučić je rekao da je dogovorio sa Putinom da cena gasa za našu zemlju bude povoljna. „Imali smo veoma dobar razgovor… »

Vučić: Krizu sa šećerom izazvali špekulanti, svega ima dovoljno

Euronews 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je kriza sa šećerom na sprskom tržištu veštački izazvana od strane šekulanata. On je rekao da je priča o nestašici šećera završena, da ga ima svuda, a da će gde fali stići danas… »

Oglasio se Kremlj posle razgovora Putina i Vučića: Nastavljaju se nesmetane isporuke gasa Srbiji

Telegraf 29.05.2022
Detaljno su razmotrena pitanja aktuelne agende bilateralnih odnosa, uključujući korake za proširenje obostrano korisne trgovinsko-ekonomske saradnje. Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom… »

Vučić potvrdio: "Kriza" sa šećerom izazvana veštački, ovo je bio glavni motiv!

Srbija danas 29.05.2022
Predsednik Vučić obišao je danas robne rezerve i obratio se građanima povodom lažne nestašice šećera. Predsednik Vučić je potvrdio da je "kriza" sa količinama šećera bila veštački izazvana, špekulativnim radnjama. - Ne postoji nijedna… »

"Ugovor na tri godine, uslovi nepromenjeni" Oglasio se Vučić nakon razgovora sa Putinom: Imaćemo sigurnu zimu

Srbija danas 29.05.2022
- Imali smo vrlo dobar razgovor jutros, najvažnija tema za nas su bili naši bilateralni odnosi, istakao je Vučić. Tokom današnjeg razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina je dogovoreno da će se novi… »

Počinje u 11 časova: Danas telefonski razgovor Vučića i Putina

Pravda 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Vučić je prošle nedelje najavio da će razgovor početi u 11 sati. On je proteklih dana govorio da su u razgovoru sa ruskim kolegom za njega… »

Četiri sastanka koja određuju sudbinu Srbije: Sankcije ili nestašica gasa

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, razgovaraće danas sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom o novom gasnom aranžmanu naše države sa Rusijom. Ova razgovor samo je jedan u nizu onih koji slede, a od kojih će u dobroj meri zavisiti međunarodna… »

Vučić danas sa Putinom o novom gasnom ugovoru i bilateralnim odnosima

Danas 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija „od svojih… »

Razgovor preko zaštićene linije: Kako će izgledati današnji sastanak Vučića i Putina

Danas 29.05.2022
Diplomatski kor i strane službe načuliće uši danas da bi saznali o čemu razgovaraju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin. “Blic” otkriva na koji će način i preko koje veze razgovarati dvojica državnika u… »

Vučić danas s Putinom o novom gasnom ugovoru i bilateralnim odnosima

Novi magazin 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija "od svojih ruskih… »

Vučić danas priča sa Putinom o novom gasnom ugovoru

Radio 021 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija "od svojih ruskih… »

Vučić i Putin danas telefonom o gasnom ugovoru i daljoj saradnji - kakvu cenu i dogovor Srbija može da očekuje

Euronews 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Vučić je prošle nedelje najavio da će razgovor početi u 11 sati. On je proteklih dana govorio da su u razgovoru sa ruskim kolegom za njega… »

Vučić danas obilazi skladišta Robnih rezervi

B92 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas skladišta Republičke direkcije za robne rezerve - Skladište generalnog tereta Beograd. Kako je najavila Služba za saradnju s medijima predsednika republike, Vučić će obići skladišta Robnih… »

Vučić danas razgovara s Putinom: Koliko će nas koštati gas

Nova 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija „od svojih… »

Vučić danas s Putinom o novom gasnom ugovoru i bilateralnim odnosima

Beta 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija "od svojih ruskih… »

Vučić s Putinom o novom gasnom ugovoru i bilateralnim odnosima

N1 Info 29.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas bi telefonom trebalo da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o novom gasnom ugovoru, odnosima dve države i situaciji u Ukrajini. Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija „od svojih… »

Vučić danas s Putinom o novom gasnom ugovoru i bilateralnim odnosima

Radio sto plus 29.05.2022
Vučić je ranije izjavio da veruje da će Srbija „od svojih ruskih partnera dobiti fer cenu za gas“. „Nadam se da će razgovor biti dobar i korektan“, rekao je Vučić. Kako je Vučić rekao razgovor sa Putinom zakazan je za 11 časova.… »

Strane službe će želeti da čuju šta pričaju Vučić i Putin: Telefoni koriste specijalne algoritme, vezu je nemoguće…

Srbija danas 29.05.2022
Diplomatski kor i strane službe načuliće uši danas da bi saznali o čemu razgovaraju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin. Otkriveno je na koji će način i preko koje veze razgovarati dvojica državnika u vreme… »

Kako su se sve sretali Vučić i Putin

Danas 29.05.2022
U svim po vlast Aleksandra Vučića prelomnim trenucima, do izražaja je dolazila bliskost sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom. NJihov razgovor u nedelju o obnovi gasnog sporazuma i povoljnoj ceni ruskog gasa za Beograd, koji je najavio predsednik… »

Važan dan za Srbiju i njene građane: Vučić i Putin danas razgovaraju o gasu – kakva su očekivanja?

Srbija danas 29.05.2022
Telefonski razgovor predsednika Srbije i Rusije zakazan je za danas u 11 sati. Aktuelni desetogodišnji gasni aranžman Srbije i Rusije ističe za dva dana. Pod kojim uslovima ćemo ubuduće i koliko kupovati gasa iz Rusije trebalo bi da saznamo posle… »

Vučić i Putin danas će razgovarati telefonom: Pričaće o tri važne stvari

Telegraf 29.05.2022
Prema rečima predsednika Srbije, u razgovoru će, osim o gasnom ugovoru, biti reči i o saradnji i svim drugim pitanjima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Vučić je prošle… »

Vučić i Putin danas razgovaraju o gasu – kakva su očekivanja

RTS 29.05.2022
Aktuelni desetogodišnji gasni aranžman Srbije i Rusije ističe za dva dana. Pod kojim uslovima ćemo ubuduće i koliko kupovati gasa iz Rusije trebalo bi da saznamo posle današnjeg razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije… »

Vesti dana »