Povezane vesti
Jesmo li sad bliže istini: Tanja Savić objavila slike s tajnog venčanja pa progovorila o Drašku
Svet & Skandal 30.05.2022
Udaja Tanje Savić prethodnih dana drmala je Srbiju, pevačica sad otkriva sve detalje Pevačica Tanja Savić vratila se iz Minhena gde je nastupala, a je pred milionskim auditorijumom otkrila sve o udaji o kojoj se toliko pisalo proteklih dana. –… »
"Opekla sam se": Tanja Savić progovorila o navodnoj udaji u Banjaluci
Večernje novosti 29.05.2022
PEVAČICA Tanja Savić vratila se iz Minhena gde je nastupala, a sada je otkrila sve o udaji o kojoj se toliko pisalo proteklih dana. Foto: ATA images - Toliko sam umorna, nisam spavala. Moramo malo da držimo ljude u neizvesnosti. Veruj mi da nemam pojma… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Okupljanja u više delova grada, studenti usmeravaju građane dalje od Pionirskog parka
NIN pre 12 minutajoš 41 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 12 minutajoš 21 povezana

UŽIVO Napeta protestna atmosfera u Beogradu, raspoređena policija, ali su se rasporedili i vojni veterani, ima incidenata(FOTO/VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih