Povezane vesti
Jesmo li sad bliže istini: Tanja Savić objavila slike s tajnog venčanja pa progovorila o Drašku
Svet & Skandal 30.05.2022
Udaja Tanje Savić prethodnih dana drmala je Srbiju, pevačica sad otkriva sve detalje Pevačica Tanja Savić vratila se iz Minhena gde je nastupala, a je pred milionskim auditorijumom otkrila sve o udaji o kojoj se toliko pisalo proteklih dana. – Toliko sam… »
"Opekla sam se": Tanja Savić progovorila o navodnoj udaji u Banjaluci
Večernje novosti 29.05.2022
PEVAČICA Tanja Savić vratila se iz Minhena gde je nastupala, a sada je otkrila sve o udaji o kojoj se toliko pisalo proteklih dana. Foto: ATA images - Toliko sam umorna, nisam spavala. Moramo malo da držimo ljude u neizvesnosti. Veruj mi da nemam pojma… »
Vesti dana »

Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije - Poslanici usvojili sve tačke dnevnog reda pete vanredne sednice
RTV pre 57 minutajoš 35 povezanih

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Izrael izvršio udar na iransku državnu televiziju u Teheranu: Pogledajte kako je reagovala voditeljka UŽIVO u programu
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih