Повезане вести
Пливао сам у фекалијама, правите злочин према Дунаву: Немцу се згадио Београд
Нова 04.06.2022
Био сам у говнима! Можда звучи ружно кад тако кажем, али током пливања Дунавом у Београду, фекалије су биле свуда око мене. Жалосно је како вам изгледају реке, а то је огромно богатство, које је сада опасно, због велике количине… »
Немачки хемичар: Током пливања Дунавом код Београда, фекалије су биле свуда око мене
Мој Нови Сад 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је пливао Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео… »
Немачки хемичар: Жалосно како вам изгледају реке, пливао сам у фекалијама
Н1 Инфо 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео, не… »
„Пливао сам у фекалијама, то што радите Дунаву је злочин“: Немачки хемичар о загађењу у Београду
Данас 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је пливао Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео… »
„То што Срби раде Дунаву је злочин, пливао сам у фекалијама“
Нова 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео, не… »
Немац који плива Дунавом: “То што радите је злочин. У Београду сам морао да изађем из реке, око мене су биле фекалије”
Недељник 04.06.2022
ЕПА-ЕФЕ/КОЦА СУЛЕЈМАНОВИЦ (Бета) – Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке… »
Вести дана »
Професор Павловић (ФДУ) у Новом Пазару: Студенти су обновили поверење које је друштво годинама губило
Нова пре 49 минутајош 52 повезане
Пелегрини: Словачка спремна да гради нуклеарне електране у Србији
Спутник пре 59 минутајош 25 повезаних
Председник Словачке: Инцидент у Бачком Петровцу се десио због различитих политичких ставова
Н1 Инфо пре 34 минутајош 19 повезаних
Почетак зиме 2025: зимски солстициј, временске прилике и најаве метеоролога
Наслови.аи пре 59 минутајош 45 повезаних
Дејан Станковић поново на клупи Звезде, промоција Милојевићевог наследника у понедељак
Невсмакс Балканс пре 34 минутајош 63 повезане