Повезане вести

Пливао сам у фекалијама, правите злочин према Дунаву: Немцу се згадио Београд

Пливао сам у фекалијама, правите злочин према Дунаву: Немцу се згадио Београд

Нова 04.06.2022
Био сам у говнима! Можда звучи ружно кад тако кажем, али током пливања Дунавом у Београду, фекалије су биле свуда око мене. Жалосно је како вам изгледају реке, а то је огромно богатство, које је сада опасно, због велике количине… »
Немачки хемичар: Током пливања Дунавом код Београда, фекалије су биле свуда око мене

Немачки хемичар: Током пливања Дунавом код Београда, фекалије су биле свуда око мене

Мој Нови Сад 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је пливао Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео… »
Немачки хемичар: Жалосно како вам изгледају реке, пливао сам у фекалијама

Немачки хемичар: Жалосно како вам изгледају реке, пливао сам у фекалијама

Н1 Инфо 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео, не… »
„Пливао сам у фекалијама, то што радите Дунаву је злочин“: Немачки хемичар о загађењу у Београду

„Пливао сам у фекалијама, то што радите Дунаву је злочин“: Немачки хемичар о загађењу у Београду

Данас 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је пливао Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео… »
„То што Срби раде Дунаву је злочин, пливао сам у фекалијама“

„То што Срби раде Дунаву је злочин, пливао сам у фекалијама“

Нова 04.06.2022
Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке пређе на броду да се, како је навео, не… »
Немац који плива Дунавом: “То што радите је злочин. У Београду сам морао да изађем из реке, око мене су биле фекалије”

Немац који плива Дунавом: “То што радите је злочин. У Београду сам морао да изађем из реке, око мене су биле фекалије”

Недељник 04.06.2022
ЕПА-ЕФЕ/КОЦА СУЛЕЈМАНОВИЦ (Бета) – Немачки хемичар и професионални пливач Андреас Фат, који је плива Дунавом како би скренуо пажњу људима на загађење, рекао је да је у Београду био принуђен да изађе из воде и тај део реке… »

Вести дана »