Povezane vesti
Tako je i Mene maltretirala dok nisam priznala Sanja Stanković progovorila za Alo! o odnosu Matore i MC Aleks
Alo 05.06.2022
Starleta žestoko oplela po bivšoj devojci. Odnos MC Aleks i Jovane Tomić Matore mesecima intrigira javnost, a nakon što su sinoć priznale da su u tajnoj vezi, zadrugarke su podigle veliku prašinu. Sada se za Alo! oglasila i Sanja Stanković koja je… »
Neće joj biti dobro Nakon što je priznala da je u vezi sa Matorom, porodica MC Aleks se oglasila
Alo 05.06.2022
Istakli su da ne podržavaju ovaj odnos. Iako je mesecima negirala vezu sa cimerkom, MC Aleks priznala je da je u tajnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, a sada se njena porodica oglasila i otkrila da ne podržava ovaj ljubavni odnos. Foto… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih

FOTO: Prevrnuo se autobus kod Sremske Mitrovice, poginule dve osobe, oko 80 je povređeno
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 92 povezane

Luković o Lijeskiću, ali i problemima srpskog fudbala: ''Zašto se uvek bavimo posledicama?''
Sportske.net pre 1 satjoš 44 povezane

Predao se Džon Bolton: Bivši savetnik za nacionalnu bezbendost Bele kuće optužen po 18 tačaka
Večernje novosti pre 3 satajoš 28 povezanih