Повезане вести
"Да ли ме се сећаш?" Руски војник проглашен мртвим, а онда срео украјинског маринца који га је избо бајонетом - Бог с тобом…
Ало 06.06.2022
Виктор је војник ДНР који је био заробљен у Маријупољу. Украјински маринац Дмитриј Јевген звани „Саид“, припадник 30. бригаде га је избо бајонетом све док маринци нису мислили да је мртав. Али он је ипак преживео и упознао… »
Рус упознао свог "убицу": Памтиш ли ме? Украјинац му разнео главу бајонетом, а онда је Виктор стао пред њега! (видео)
Мондо 06.06.2022
Виктор је припадник војске ДНР-а, а лекари кажу да је право чудо како је он преживео овај напад. После свега, стао је пред Украјинца који га је напао. Виктор је припадник војске ДНР-а, а лекари кажу да је право чудо како је он… »
Вести дана »

Делић: Вучић ударио на срж лекарске професије, комора мора да штити од утицаја
Н1 Инфо пре 4 сатијош 55 повезаних

Студенти се огласили о начину како је њихов колега доведен на сахрану оца: „Данас су ове лисице на ногама невиних, сутра ће бити …“
Нова пре 2 сатајош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 26 минутајош 80 повезаних

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 4 сатијош 48 повезаних