Повезане вести

Ово је бивши муж трудне викторије: Са њим има ћерку: "Није ми дала да видим дете две и по године"

Ово је бивши муж трудне викторије: Са њим има ћерку: "Није ми дала да видим дете две и по године"

Блиц 07.06.2022
Викторија Митровић остала је у другом стању у "Задрузи" са Марком Осмакчићем, због чега је њена породица згрожена. Наиме, трудна задругарка из првог брака има ћерку са Робертом Митровићем. Роберт и Викторија су били пет година… »
Вики у 3. Месецу трудноће, Осмакчић је моли да абортира: Драма на имању, Марко суровији него икада: Не волим те! (видео)

Вики у 3. Месецу трудноће, Осмакчић је моли да абортира: Драма на имању, Марко суровији него икада: Не волим те! (видео)

Курир 07.06.2022
Марко Осмакчић и Викторија Митровић су на рајском острву где су почели да причају о својој тренутној ситуацију где покушавају да донесу одлуку да ли ће Вики да роди дете или не. - Шта ћемо сада? - питала је она. - Треба да се… »
Осмакчић На све начине покушава да убеди Вики да абортира! Велики шеф им послао писмо, време је да донесу животну одлуку…

Осмакчић На све начине покушава да убеди Вики да абортира! Велики шеф им послао писмо, време је да донесу животну одлуку…

Курир 07.06.2022
Викторија Митровић и Марко Осмакчић су наставили свој разговор о њеној трудноћи на доку. Он жели да зна шта је одлучила, а Вики му све време понавља да не зна шта ће урадити, те га је више пута замолила да је разуме. - Мене… »
Кад прође кроз капију неће га видети ни Бог отац: Трудна Викторија Митровић поверила се цимеркама, ево шта јој је рекао…

Кад прође кроз капију неће га видети ни Бог отац: Трудна Викторија Митровић поверила се цимеркама, ево шта јој је рекао…

Курир 07.06.2022
Након што је синоћ сазнала да је у благословеном стању, Викторија Митровић се посвађала са дечком Марком Осмакчићем. Она је разговарала о Марковом понашању са Невеном Савић и открила шта му највише замера. - За мене тренутно је… »
Језиви снимци из Задруге: Марко поново тукао Викторију. Огласила се и њена породица (ВИДЕО)

Језиви снимци из Задруге: Марко поново тукао Викторију. Огласила се и њена породица (ВИДЕО)

Свет & Скандал 07.06.2022
Туча Викторије и Марка згрозила је све Задругарка Викторија Митровић сазнала је да је у другом стању, што је њеног дечка Марка Осмакчића потпуно избацило из такта. Он, како је сам признао, не жели да Вики роди његово дете… »
Цела породица плаче због трудне Вики: Огласили се њени најближи, кад чујете шта јој је ћерка поручила најежићете се

Цела породица плаче због трудне Вики: Огласили се њени најближи, кад чујете шта јој је ћерка поручила најежићете се

Блиц 07.06.2022
У ријалитију "Задруга", Викторија Вики Митровић синоћ је урадила тест за трудноћу и сазнала да је у другом стању. Викторијин дечко не подржава је у томе да дете задржи, а она још није донела одлуку. Сада нам се јавила сестра… »
Монструозно! Марко опалио шамарчину трудној Вики! Уследила драстична казна (видео)

Монструозно! Марко опалио шамарчину трудној Вики! Уследила драстична казна (видео)

Курир 07.06.2022
Викторија Митровић и Марко Осмакчић жестоко су ратовали због одлуке да ли ће родити дете или не. Водитељ Милан Милошевић дао је реч Микију Ђуричићу како би прокоментарисао новонасталу ситуацију. - Она није добра мајка већ сад… »
Лупио шамар трудној девојци - монструм! Језива сцена у Шимановцима, сви у шоку! (видео)

Лупио шамар трудној девојци - монструм! Језива сцена у Шимановцима, сви у шоку! (видео)

Мондо 07.06.2022
Учесници Задруге Викторија Митровић и Марко Осмакчић сазнали су да ће постати родитељи, а онда су уследиле језиве сцене! Учесници Задруге Викторија Митровић и Марко Осмакчић сазнали су да ће постати родитељи, а онда су уследиле… »
"Како је Миљана то урадила пар пута": Вики је трудна, а Марко не престаје да прича о абортусу

"Како је Миљана то урадила пар пута": Вики је трудна, а Марко не престаје да прича о абортусу

Блиц 06.06.2022
Ријалити учесница Викторија Вики Митровић је данас урадила тест на трудноћу, који је био позитиван. Задругарка је сумњала да је у другом стању са Марком Осмакчићем, док је он све време говорио да сигурно није. Он је у више… »
Вики трудна: Урадила тест у Задрузи, Осмакчић у шоку: "Мислио сам да неће бити" (видео)

Вики трудна: Урадила тест у Задрузи, Осмакчић у шоку: "Мислио сам да неће бити" (видео)

Блиц 06.06.2022
Викторија Вики Митровић је у "Задрузи" отишла до тоалета, како би одрадила тест на трудноћу. Митровићка је одрадила тест и сачекала пар минута резултате, а исти је био позитиван. Њен партнер Марко Осмакчић је за то време причао… »

Вести дана »