Повезане вести
Ово је бивши муж трудне викторије: Са њим има ћерку: "Није ми дала да видим дете две и по године"
Блиц 07.06.2022
Викторија Митровић остала је у другом стању у "Задрузи" са Марком Осмакчићем, због чега је њена породица згрожена. Наиме, трудна задругарка из првог брака има ћерку са Робертом Митровићем. Роберт и Викторија су били пет година… »
Вики у 3. Месецу трудноће, Осмакчић је моли да абортира: Драма на имању, Марко суровији него икада: Не волим те! (видео)
Курир 07.06.2022
Марко Осмакчић и Викторија Митровић су на рајском острву где су почели да причају о својој тренутној ситуацију где покушавају да донесу одлуку да ли ће Вики да роди дете или не. - Шта ћемо сада? - питала је она. - Треба да се… »
Осмакчић На све начине покушава да убеди Вики да абортира! Велики шеф им послао писмо, време је да донесу животну одлуку…
Курир 07.06.2022
Викторија Митровић и Марко Осмакчић су наставили свој разговор о њеној трудноћи на доку. Он жели да зна шта је одлучила, а Вики му све време понавља да не зна шта ће урадити, те га је више пута замолила да је разуме. - Мене… »
Кад прође кроз капију неће га видети ни Бог отац: Трудна Викторија Митровић поверила се цимеркама, ево шта јој је рекао…
Курир 07.06.2022
Након што је синоћ сазнала да је у благословеном стању, Викторија Митровић се посвађала са дечком Марком Осмакчићем. Она је разговарала о Марковом понашању са Невеном Савић и открила шта му највише замера. - За мене тренутно је… »
Језиви снимци из Задруге: Марко поново тукао Викторију. Огласила се и њена породица (ВИДЕО)
Свет & Скандал 07.06.2022
Туча Викторије и Марка згрозила је све Задругарка Викторија Митровић сазнала је да је у другом стању, што је њеног дечка Марка Осмакчића потпуно избацило из такта. Он, како је сам признао, не жели да Вики роди његово дете… »
Цела породица плаче због трудне Вики: Огласили се њени најближи, кад чујете шта јој је ћерка поручила најежићете се
Блиц 07.06.2022
У ријалитију "Задруга", Викторија Вики Митровић синоћ је урадила тест за трудноћу и сазнала да је у другом стању. Викторијин дечко не подржава је у томе да дете задржи, а она још није донела одлуку. Сада нам се јавила сестра… »
Монструозно! Марко опалио шамарчину трудној Вики! Уследила драстична казна (видео)
Курир 07.06.2022
Викторија Митровић и Марко Осмакчић жестоко су ратовали због одлуке да ли ће родити дете или не. Водитељ Милан Милошевић дао је реч Микију Ђуричићу како би прокоментарисао новонасталу ситуацију. - Она није добра мајка већ сад… »
Лупио шамар трудној девојци - монструм! Језива сцена у Шимановцима, сви у шоку! (видео)
Мондо 07.06.2022
Учесници Задруге Викторија Митровић и Марко Осмакчић сазнали су да ће постати родитељи, а онда су уследиле језиве сцене! Учесници Задруге Викторија Митровић и Марко Осмакчић сазнали су да ће постати родитељи, а онда су уследиле… »
"Како је Миљана то урадила пар пута": Вики је трудна, а Марко не престаје да прича о абортусу
Блиц 06.06.2022
Ријалити учесница Викторија Вики Митровић је данас урадила тест на трудноћу, који је био позитиван. Задругарка је сумњала да је у другом стању са Марком Осмакчићем, док је он све време говорио да сигурно није. Он је у више… »
Вики трудна: Урадила тест у Задрузи, Осмакчић у шоку: "Мислио сам да неће бити" (видео)
Блиц 06.06.2022
Викторија Вики Митровић је у "Задрузи" отишла до тоалета, како би одрадила тест на трудноћу. Митровићка је одрадила тест и сачекала пар минута резултате, а исти је био позитиван. Њен партнер Марко Осмакчић је за то време причао… »
Вести дана »
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 39 минутајош 19 повезаних
Временска прогноза: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 15 повезаних