Povezane vesti
Nasilje na javnim mestima: Zašto 70 odsto žena u Srbiji ne prijavljuje nasilje koje doživi na ulici
Južne vesti 07.06.2022
BBC Istraživanje se odnosi na nasilje koje su žene pretrpele na trgovima, ulicama, pijacama, parkinzima, stajalištima javnog prevoza, u javnom prevozu, na koncertima, utakmicama, ali ne i nasilje u javnim objektima kao što su škole, bolnice i opštine… »
Nasilje na javnim mestima: Zašto 70 odsto žena u Srbiji ne prijavljuje nasilje koje doživi na ulici
BBC News 07.06.2022
Prvo istraživanje o nasilju nad ženama u javnom prevozu pokazuje da većina žena u Srbiji ne prijavljuje nasilje i da se osećaju najmanje bezbedno u neosvetljenim ulicama. „Tip mi je na parkingu u tri ujutru prišao s leđa, odvukao me u žbun i silovao me."… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kraj protesta kod Vukovog spomenika, rektor sa studentima položio venac na Novom groblju
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
U Lučanima poplavljeno više stotina hektara poljoprivrednog zemljišta i otvoreno nekoliko klizišta
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iranu ističe vreme za dogovor, još 48 sati i pakao će zavladati nad njima
Euronews pre 52 minutajoš 57 povezanih
Policija ni pod kakvim okolnostima nema pravo „da bije i ubija“: Oštre reakcije javnosti na kontroverznu izjavu ministra informisanja Borisa Bratine
Insajder pre 7 minutajoš 16 povezanih
Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu; Sa posebnom pažnjom uzmite grančicu
B92 pre 3 satajoš 26 povezanih