Povezane vesti
Borelj: Želimo da računamo na Srbiju kao iskrenog kandidata i pouzdanog partnera
Danas 07.06.2022
Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj objavio je danas da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i poručio da žele da računaju na Srbiju kao iskrenog kandidata i pouzdanog evropskog partnera u… »
"Pozvao sam predsednika Vučića": Borelj: Želim da računam na Srbiju kao iskrenog partnera
Blic 07.06.2022
Šef diplomatije EU Žozep Borelj objavio je na svom Tviter nalogu da je danas razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i poručio da želi da računa na Srbiju u važnom poslu koji predstoji za EU i Zapadni Balkan. - Pozvao sam predsednika… »
Vesti dana »
Jokić vukao sam u istorijskoj blamaži: Denver pukao skoro 40 razlike na svom terenu!
Hot sport pre 25 minutajoš 24 povezane
Očekuju nas velike oscilacije: "Baba Marta" se uspavala, Ristić otkriva šta nas čeka do kraja meseca
Mondo pre 25 minutajoš 14 povezanih
Uživo Snažne eksplozije u Teheranu; Najveći nosač aviona prošao Suecki kanal; "Ne planiramo da usporimo" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
FOTO Fotografije Novaka zapalile internet, Srbin ih okačio i poslao moćnu poruku
Nova pre 30 minutajoš 13 povezanih
UŽIVO Najjači raketni udar na Iran do sada; Teheran gađan satima, ciljane fabrike raketa
Sputnik pre 30 minutajoš 9 povezanih