Повезане вести
"Раскомадао сам тела, убићу децу, водим их у рај": Застрашујуће претње стигле на адресу београдских школа (фото)
Вечерње новости 08.06.2022
ЈЕЗИВА порука стигла је на мејлове више од 200 основних и средњих школа широм Београда. Фото: М. Анђела Овог јутра претње су упућене и појединим вртићима, а потенцијални нападач тврди да је већ починио три убиства и да ће… »
"Починио сам 3 убиства девојака у Србији. Тела су раскомадана и закопана у пољима. Немам будућност, имам оружје": Језиви мејл…
Блиц 08.06.2022
Нове дојаве о бомбама почеле су да стижу у раним јутарњим часовима, а мејл са истом садржином стигао је на адресе више различитих школа, сазнаје „Данас“. „Не могу у потпуности да разумем шта ме тера да напишем ово писмо. Ово ће… »
Вести дана »

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана