Повезане вести
"Раскомадао сам тела, убићу децу, водим их у рај": Застрашујуће претње стигле на адресу београдских школа (фото)
Вечерње новости 08.06.2022
ЈЕЗИВА порука стигла је на мејлове више од 200 основних и средњих школа широм Београда. Фото: М. Анђела Овог јутра претње су упућене и појединим вртићима, а потенцијални нападач тврди да је већ починио три убиства и да ће… »
"Починио сам 3 убиства девојака у Србији. Тела су раскомадана и закопана у пољима. Немам будућност, имам оружје": Језиви мејл…
Блиц 08.06.2022
Нове дојаве о бомбама почеле су да стижу у раним јутарњим часовима, а мејл са истом садржином стигао је на адресе више различитих школа, сазнаје „Данас“. „Не могу у потпуности да разумем шта ме тера да напишем ово писмо. Ово ће… »
Вести дана »
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана