Повезане вести

Лидија није једина Српкиња убијена у Вићенци: Тањи је бивши муж пресудио насред улице, па пуцао у себе

Лидија није једина Српкиња убијена у Вићенци: Тањи је бивши муж пресудио насред улице, па пуцао у себе

Телеграф 09.06.2022
Масакру невиних у региону Вићенце јуче су додата још два живота - убиствима Лидије и Габријеле број убијених жена порастао је на 10. Углавном су то биле младе или жене у средњим годинама. У италијанској Вићенци и даље влада шок… »
"Знао сам да је насилан и да ће је повредити": Исповест бившег мужа Венецуеланке коју је Златко убио након што је ликвидирао и…

"Знао сам да је насилан и да ће је повредити": Исповест бившег мужа Венецуеланке коју је Златко убио након што је ликвидирао и…

Блиц 09.06.2022
Након што се јуче у Вићенци одиграла незапамћена трагедија, када је Златан Васиљевић убио бившу супругу Лидију Миљковић, пореклом из Србије, а онда побегао колима у којима је пресудио садашњој девојци Габријели Серано и… »
Обрт у случају масакра у Италији! Златан прво убио Габријелу, па направио заседу Лидији: Покушала је да побегне!

Обрт у случају масакра у Италији! Златан прво убио Габријелу, па направио заседу Лидији: Покушала је да побегне!

Мондо 09.06.2022
Обрт у случају убиства у Италији! Обрт у случају убиства у Италији! Јуче се у Италији у граду Вићенци десио прави масакр који је починио Златан В. Према реконструкцији италијанске полиције, Златан В. је јуче прво упуцао бившу… »
Знао сам да ће је луди Златан убити: Муж покојне Венецуеланке о Србину који је починио масакр у Италији!

Знао сам да ће је луди Златан убити: Муж покојне Венецуеланке о Србину који је починио масакр у Италији!

Курир 09.06.2022
Алехандро Наја, супруг Габријеле Серано коју је убио Златан Васиљевић, за "Ил дјорна де Виценца" објаснио је да се противио њеној вези са Србином. - Знао сам да ће је луди Златан повредити, не могу да верујем шта се десило. Она… »
Италијанска полиција: Пре него што је убио Српкињу, нападач усмртио партнерку

Италијанска полиција: Пре него што је убио Српкињу, нападач усмртио партнерку

Н1 Инфо 09.06.2022
У среду је у Италији убијена држављанка Србије Лидија Миљковић, а према наводима италијанске штампе, њу је убио бивши супруг Златан Васиљевић. Он је побегао с лица места - испред школе у којој је Лидија оставила децу, а након… »
Шок-обрт у случају убиства српкиње у Италији: Зоран је прво упуцао Габријелу, па са лешом у аутомобилу направио сачекушу…

Шок-обрт у случају убиства српкиње у Италији: Зоран је прво упуцао Габријелу, па са лешом у аутомобилу направио сачекушу…

Курир 09.06.2022
Истрага је утврдила да је Златан Васиљевић пореклом из БИХ, који је јуче у Вићенци починио двоструко убиство и самоубиство, прво упуцао садашњу девојку Венецуеланку Габријелу Серано, а онда са њеним телом у колима отишао и… »
Златан прво убио Габријелу, па се с њеним телом у ауту возио до следеће жртве

Златан прво убио Габријелу, па се с њеним телом у ауту возио до следеће жртве

Нова 09.06.2022
Према новој реконструкцији италијанске полиције, Златан Васиљевић је у Вићенци прво убио своју садашњу партнерку Габријелу Серано, а затим је са њеним телом у возилу отишао до бивше партнерке Лидије Миљковић и испалио шест… »
„Плашим се да ће ме Златан убити“: Габријела се пре убиства жалила бившем мужу

„Плашим се да ће ме Златан убити“: Габријела се пре убиства жалила бившем мужу

Нова 09.06.2022
Габријела Серано, друга жртва Златана Васиљевића, који је бившу партнерку Лидију Миљковић и Габријелу сурово убио у ВИћенци, страховала је и раније за свој живот. Како пишу италијански медији, она је пре три недеље позвала… »
Поручивао јој песме, а онда јој поломио лобању: Лидијина пријатељица о паклу који је убијена жена преживљавала: "Био је…

Поручивао јој песме, а онда јој поломио лобању: Лидијина пријатељица о паклу који је убијена жена преживљавала: "Био је…

Блиц 09.06.2022
Пријатељица Лидије Миљковић коју је јуче код Вићенце у Италији убио бивши супруг Златан Васиљевић, па потом пресудио себи и својој девојци Габријели, открила је детаље пакла кроз који је Миљковићева годинама пролазила… »
Преокрет у убиству Српкиње: Зоран прво убио Габријелу, па са њеним телом у колима направио заседу Лидији?

Преокрет у убиству Српкиње: Зоран прво убио Габријелу, па са њеним телом у колима направио заседу Лидији?

Телеграф 09.06.2022
До овог открића дошли су истражитељи приликом реконструкције догађаја. Златан Васиљевић пореклом из Босне, који је јуче у Вићенци починио двоструко убиство и самоубиство, прво је упуцао садашњу девојку Габријелу Серано, а онда… »
Пријатељица убијене Лидије у Италији открила мотив убиства?! Златан испалио 6 метака у њу, претио да ће побити и децу!

Пријатељица убијене Лидије у Италији открила мотив убиства?! Златан испалио 6 метака у њу, претио да ће побити и децу!

Мондо 09.06.2022
Огласила се пријатељица жене коју је јуче бивши муж убио у Италији. Огласила се пријатељица жене коју је јуче бивши муж убио у Италији. Српкињу Лидију М. је убио из ватреног оружја у улици Виголо, њен бивши партнер Златан В… »
Претио да ће побити: И децу?! Пријатељица убијене Лидије открила мотив злочина: "Направио је од деце сирочиће, јер није могао…

Претио да ће побити: И децу?! Пријатељица убијене Лидије открила мотив злочина: "Направио је од деце сирочиће, јер није могао…

Блиц 09.06.2022
"Није могао да поднесе да јој добро иде након развода, зато је убио! Љубоморан и безобразан! Од јадне деце је направио сирочиће." Овако прича породична пријатељица убијене Лидије Миљковић и њеног бившег супруга Златана… »
Лидија убијена у Вићенци пре две године изговорила језиве речи: Ако ме убије, шта ће бити са мојом децом? Златан осуђен на…

Лидија убијена у Вићенци пре две године изговорила језиве речи: Ако ме убије, шта ће бити са мојом децом? Златан осуђен на…

Курир 09.06.2022
Реченица коју је Лидија Миљковић, Српкиња коју је у среду убио бивши супруг у Вићенци, изговорила пре две године током суђења Златану Васиљевићу, данас посебно изазивају језу. - Увек сам се плашила, ако урадим нешто са чим се… »
"Златан је претио да ће је убити ако га остави, измислили су да сам био насилан": Бивши Габријелин муж у шоку

"Златан је претио да ће је убити ако га остави, измислили су да сам био насилан": Бивши Габријелин муж у шоку

Телеграф 09.06.2022
- Знао сам да је са њим у вези, никад ми се није допадао. Знао сам да је насилан човек, да је био ухапшен јер је претукао бившу жену, и то пред децом - рекао је бивши муж Габријеле Серано, друге жртве трагедије у Вићенци. Након… »
ФОТО Златанова друга жртва: Побегла од насилног мужа, убио је љубавник

ФОТО Златанова друга жртва: Побегла од насилног мужа, убио је љубавник

Нова 09.06.2022
Бившу жену Лидију Миљковић је убио Златан Васиљевић на периферији Вићенце, а себи и садашњој партнерки Габријели Серано је одузео живот у аутомобилу на западној обилазници овог италијанског места. Српкиња Лидија Миљковић… »
„Ако ме убије, шта ће бити са децом“: Потресне речи Лидије од пре две године

„Ако ме убије, шта ће бити са децом“: Потресне речи Лидије од пре две године

Нова 09.06.2022
Српкиња Лидија Миљковић (42) убијена је у среду у улици у Вићенци, а њен бивши партнер Златан Васиљевић (44), такође Србин, који се сумњичи да је пуцао у њу, нешто касније пронађен је мртав у аутомобилу, у којем је… »
"Ако ме Златан убије, шта ће бити са мојом децом?": Речи које је Лидија изговорила пре 2 године изазивају језу

"Ако ме Златан убије, шта ће бити са мојом децом?": Речи које је Лидија изговорила пре 2 године изазивају језу

Телеграф 09.06.2022
Његова адвокатица се дан пре злочина чула са својим клијентом, тврди да ништа није указивало да ће доћи до двоструког убиства и самоубиства. Реченица коју је Лидија Миљковић, Српкиња коју је у среду убио бивши супруг у… »

Вести дана »