"Znao sam da je nasilan i da će je povrediti": Ispovest bivšeg muža Venecuelanke koju je Zlatko ubio nakon što je likvidirao i Lidiju: "Nisam mogao da je sprečim da bude s njim, ali govorio sam joj da sam zabrinut"

Blic 09.06.2022
"Znao sam da je nasilan i da će je povrediti": Ispovest bivšeg muža Venecuelanke koju je Zlatko ubio nakon što je…

Nakon što se juče u Vićenci odigrala nezapamćena tragedija, kada je Zlatan Vasiljević ubio bivšu suprugu Lidiju Miljković, poreklom iz Srbije, a onda pobegao kolima u kojima je presudio sadašnjoj devojci Gabrijeli Serano i izvršio samoubistvo, pojavljuju se detalji ove dramatične priče. Sada se oglasio i bivši suprug druge Zlatanove žrtve.

Gabrijela Serano je upucana u potiljak, a njeno telo je ležalo na zadnjem sedištu "mazde" parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog. Prema pisanju italijanskih medija, automobil u kojem su pronađeni mrtvi Gabrijela i Zlatan registrovan je na ime Gabrijelinog bivšeg supruga Alehandra Naju. On je u trenutku zločina bio na odmoru u Menorki. - Znao sam da će je ludi Zlatan povrediti, ovde sam sa policijom, ne mogu da verujem šta se desilo - rekao je Naja. Gabrijela

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »