Повезане вести
Шмит: Додик се понаша као дрвосеча
Политика 10.06.2022
САРАЈЕВО - Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит оценио је данас да се српски члан Председништва БиХ Милорад Додик понаша „као дрвосеча у шуми” и додао да очекује да он буде озбиљан и пристојан у односу са… »
“Додик се понаша као дрвосеча у шуми”
Вести онлине 10.06.2022
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит оценио је данас да се српски члан Председништва БиХ Милорад Додик понаша “као дрвосеча у шуми” и додао да очекује да он буде озбиљан и пристојан у односу са политичким… »
Шмит: Дебакл је то што сам ја морао наметнути одлуку о финансирању избора у БиХ
Нови магазин 10.06.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да је дебакл то што је он морао наметнути одлуку о финансирању октобарских општих избора. Шмит је рекао да би више волео да су институције БиХ донеле одлуку о издвајању око 6,4… »
Шмит: “Додик се понаша као дрвосеча у шуми, људи га неће озбиљно схватати”
Недељник 10.06.2022
ЕПА-ЕФЕ/ФЕХИМ ДЕМИР (Бета) – Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да је дебакл то што је он морао наметнути одлуку о финансирању октобарских општих избора. Шмит је рекао да би више волео да су институције БиХ… »
Шмит: Дебакл је то што сам ја морао наметнути одлуку о финансирању избора у БиХ
Данас 10.06.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да је дебакл то што је он морао наметнути одлуку о финансирању октобарских општих избора. Шмит је рекао да би више волео да су институције БиХ донеле одлуку о издвајању око 6,4… »
Шмит: Више бих волео да нисам морао да делујем
Еуроневс 10.06.2022
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит рекао је данас да се не мора говорити да је дебакл то што је он морао да наметне одлуку о финансирању избора. Он је у Дневнику Д Федералне телевизије оценио да је добро то… »
"Понаша се као дрвосеча": Шмит о односу са Додиком: Зашто се брине о особи која уопште не постоји
Блиц 10.06.2022
Свет се не смије БиХ. То више није могуће јер ми је ЦИК данас саопштио да су могли већ доделити све послове зато што смо заједничким снагама утврдили буџет, истакао је Кристијан Шмит. Када је реч о односу са Милорад Додиком… »
Шмит: Додик као дрвосеча у шуми, долази у фазу да га неће схватити озбиљно
Н1 Инфо 10.06.2022
Кристијан Шмит оштро о Додику: Понаша се као дрвосеча у шуми
Нова 10.06.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит рекао је да је потпуни дебакл то што је он морао наметнути одлуку о финансирању избора и да се Милорад Додик, српски члан председиштва те земље понаша као дрвосеча. Захвалио се Већу… »
Шмит о односу са Додиком: "Понаша се као дрвосеча у шуми, он уствари брине о особи која уопште не постоји"
Србија данас 10.06.2022
Када је реч о односу са Милорад Додиком, Шмит каже: "Кад бих морао одговорити, зашто уствари да се човек брине о особи која уопште не постоји. Свет се не смије БиХ. То више није могуће јер ми је ЦИК данас саопштио да су могли већ… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро