Povezane vesti
Imao sam vrelu akciju bez pokrivača pred desetoro ljudi! Srpski voditelj šokirao u emisiji - "Ja sam egzibicionista!"
Mondo 15.06.2022
Filip Đukić u emisiji "Kontra šou" govorio o intimnim odnosima pred rijaliti kamerama. Filip Đukić u emisiji "Kontra šou" govorio o intimnim odnosima pred rijaliti kamerama. Nakon što se skinuo i kupao u fontani u centru Beograda, Filip Đukić gostovao je… »
Imao sam s*KS pred 10 ljudi i to bez pokrivača Rijaliti igrač izjavom šokirao u emisiji, priznao šta je sve radio, a javno…
Alo 15.06.2022
Filip Đukić je rekao da je on egzibicionista, i kao takav normalno mu je da eksperimentiše. Rijaliti igrač Filip Đukić gostujući u jednoj emisiji govorio je o svojim seksualnim iskustvima u rijaliti šou programima. Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 3. avgust 2026: Sutra sunčano i veoma toplo vreme
Beta pre 25 minutajoš 60 povezanih
Iranski ministar odbrane: Naša nacija neće biti ni iznenađena ni pasivna
Politika pre 45 minutajoš 35 povezanih
Makedonac sa grčke poternice pao na srpskoj granici! Evo šta mu se stavlja na teret, čeka ga ekstradicija
Kurir pre 15 minutajoš 25 povezanih
Srbi u avgustu proslavljaju 5 krsnih slava: Obratite pažnju koje padaju na posni, a koje na mrsni dan
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane