Повезане вести

Далили сипали у пиће?! Откривено због чега се Мујићева онако понашала у току журке, испливао скандалозни снимак (видео)

Далили сипали у пиће?! Откривено због чега се Мујићева онако понашала у току журке, испливао скандалозни снимак (видео)

Ало 16.06.2022
Задругари су у уторак вече имали журку на којој су их забављали Зорица Марковић и ди-џеј Неба, а као што је и било очекивано, пред крај журке је дошло до бројних сукоба и свађа, пре свега међу паровима. Далила Драгојевић и… »
Ку**етина нека лежи на поду Скандалозна свађа Далиле и Цара, изговорио јој ужасне увреде, она закукала: Ја горег човека нисам…

Ку**етина нека лежи на поду Скандалозна свађа Далиле и Цара, изговорио јој ужасне увреде, она закукала: Ја горег човека нисам…

Ало 16.06.2022
Таман смо мислили да се ситуација решила, али ипак није. Далила Драгојевић и Филип Цар изашли су испред собе за изолацију. Наиме, њих двоје су објашањавали Марку Ђедовићу шта се све издешавало, а свађа није престајала. - Ово… »
То сам јутрос урадио са тобом из гриже савести Филип Цар признао да му се Далила гади, изговорио јој ове ужасне ствар…

То сам јутрос урадио са тобом из гриже савести Филип Цар признао да му се Далила гади, изговорио јој ове ужасне ствар…

Ало 16.06.2022
У изолацију је дошла Сандра Решич како би видела шта се дешава, а онда је Далила покушала да јој објасни. Далила Драгојевић и Филип Цар наставили су да прави хаос у изолацији. Наиме, она је тотално полудела кад је Цар рекао да је… »

Вести дана »