Povezane vesti

Dalili sipali u piće?! Otkriveno zbog čega se Mujićeva onako ponašala u toku žurke, isplivao skandalozni snimak (video)

Dalili sipali u piće?! Otkriveno zbog čega se Mujićeva onako ponašala u toku žurke, isplivao skandalozni snimak (video)

Alo 16.06.2022
Zadrugari su u utorak veče imali žurku na kojoj su ih zabavljali Zorica Marković i di-džej Neba, a kao što je i bilo očekivano, pred kraj žurke je došlo do brojnih sukoba i svađa, pre svega među parovima. Dalila Dragojević i Filip Car ratuju od… »
Ku**etina neka leži na podu Skandalozna svađa Dalile i Cara, izgovorio joj užasne uvrede, ona zakukala: Ja goreg čoveka…

Ku**etina neka leži na podu Skandalozna svađa Dalile i Cara, izgovorio joj užasne uvrede, ona zakukala: Ja goreg čoveka…

Alo 16.06.2022
Taman smo mislili da se situacija rešila, ali ipak nije. Dalila Dragojević i Filip Car izašli su ispred sobe za izolaciju. Naime, njih dvoje su objašanjavali Marku Đedoviću šta se sve izdešavalo, a svađa nije prestajala. - Ovo nije ljubav. Ne… »
To sam jutros uradio sa tobom iz griže savesti Filip Car priznao da mu se Dalila gadi, izgovorio joj ove užasne stvar…

To sam jutros uradio sa tobom iz griže savesti Filip Car priznao da mu se Dalila gadi, izgovorio joj ove užasne stvar…

Alo 16.06.2022
U izolaciju je došla Sandra Rešič kako bi videla šta se dešava, a onda je Dalila pokušala da joj objasni. Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su da pravi haos u izolaciji. Naime, ona je totalno poludela kad je Car rekao da je više ne voli, a… »

Vesti dana »