Povezane vesti
Ostavila sam nešto vrednije Bliži se Dejanov rođendan, Dalila otkrila da li će čestitati i doći na proslavu
Alo 17.06.2022
Evo šta je poručila. Dalila Dragojević je i dalje gošća voditelja Stefana Karića u emisiji "Sprrrdnja". Nakon velike ispovesti o odnosu sa Filipom Carem, Stefan je upitao Dalilu da li će čestitati rođendan Dejanu Dragojeviću, koji je večeras posle… »
Ispovest dalile Dragojević Otvorila dušu, progovorila o problemima sa Carem, pa priznala šta je najviše boli i kako je Filip…
Alo 17.06.2022
Dragojevićka otkrila sve. Dalila Dragojević bila je naredna gošća voditelja Stefana Karića u emisiji "Sprrrdnja", a on ju je odmah upitao kako se oseća. - Dobro... Kako mogu da budem? Najveći problem mi je odakle da krenem kad izađem odavde. Nemam ni… »
Vesti dana »

Šta je fon der Lajen rekla o investiranju u Srbiju nakon sastanka sa predsednikom Vučićem?
Telegraf pre 4 minutajoš 64 povezane

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati"
BBC News pre 50 minutajoš 31 povezana

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih

Počela grejna sezona u Srbiji! Članovi svakog domaćinstva trebalo bi da znaju kada se grejanje ne prekida
Kurir pre 4 minutajoš 20 povezanih