Povezane vesti
"Jeftinije joj je da plati kaznu": Otkriven identitet devojke koja je natočila gorivo, pa dala gas (video)
Večernje novosti 17.06.2022
OTKRIVEN je identitet devojke, koja je u prošlu subotu na benzinskoj pumpi u Han Pločama nasula goriva za 100 evra (200 KM) i pobegla. Foto: Jutjub/Crna Hronika Media Ovo je rekao vlasnik pumpe Tihomir Matošević. – Mislim da su je pronašli. Policija radi… »
"Jeftinije joj kaznu platiti": Otkriven identitet devojke koja je nasula gorivo za 100 evra, pa pobegla (video)
Blic 17.06.2022
Otkriven je identitet devojke, koja je u prošlu subotu na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama nasula goriva za 100 evra (200 KM) i pobegla. Ovo je rekao vlasnik “Tioil” pumpe Tihomir Matošević. – Mislim da su je pronašli. Policija radi svoj posao, ne… »
Vesti dana »
Litvanija: Ruski avioni "Su-30" i "Il-78" narušili vazdušni prostor, Moskva negira; Zelenski od Brisela traži i "patriote"
RTS pre 22 minutajoš 28 povezanih
Evropska unija i Srbija prelaze na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 17 povezanih
Promenljivo i svežije vreme u Srbiji, posle podne prolazna kiša i lokalni pljuskovi
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Obožavam grobare, bio sam tu kad su uzeli titulu: Hifi impresioniran navijačima Partizana!
Hot sport pre 1 satjoš 20 povezanih