Povezane vesti
"Jeftinije joj je da plati kaznu": Otkriven identitet devojke koja je natočila gorivo, pa dala gas (video)
Večernje novosti 17.06.2022
OTKRIVEN je identitet devojke, koja je u prošlu subotu na benzinskoj pumpi u Han Pločama nasula goriva za 100 evra (200 KM) i pobegla. Foto: Jutjub/Crna Hronika Media Ovo je rekao vlasnik pumpe Tihomir Matošević. – Mislim da su je pronašli. Policija radi… »
"Jeftinije joj kaznu platiti": Otkriven identitet devojke koja je nasula gorivo za 100 evra, pa pobegla (video)
Blic 17.06.2022
Otkriven je identitet devojke, koja je u prošlu subotu na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama nasula goriva za 100 evra (200 KM) i pobegla. Ovo je rekao vlasnik “Tioil” pumpe Tihomir Matošević. – Mislim da su je pronašli. Policija radi svoj posao, ne… »
Vesti dana »

Serija zemljotresa na Svetoj Gori, najjači čak 5 Rihtera: Epicentar blizu manastira Hilandar
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih

Amerika priznanja palestine nazvala "predstavom": Bliski saradnik Izraela kritikuje odluku Velike Britanije, Kanade, Australije i Portugala (foto)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih

Kako će izgledati legalizacija po novom: Kompletan objekat za 100 evra, novu meru države predstavio predsednik Vučić! Zašto stručnjaci očekuju pad cene kvadrata
Kurir pre 36 minutajoš 35 povezanih

"Ja mrzim svog protivnika, a on nije": Tramp i drugi zvaničnici o "buđenju aždaje" i širenju MAGA pokreta
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih