Povezane vesti
Da ga Putin nije gurnuo: Društvene mreže se obrušile na Bajdena posle pada sa bicikla! Video
Kurir 18.06.2022
Američki predsednik Džo Bajden pao je sa bicikla dok je bio na vožnji u Rehobot Biču u Delaveru. 46. predsednik, koji ima 79 godina, dojahao je da dočeka grupu dobronamernika koji su ovog vikenda pozdravili predsednika koji slavi 45. godišnjicu braka… »
Bajden pao sa bicikla: Predsednik SAD stao da pozdravi pristalice, pa izgubio ravnotežu video
Kurir 18.06.2022
Predsednik SAD Džo Bajden je pao sa bicikla u blizini svoje vikendice u Rehobotu u Delaveru. Izgubio je oslonac dok je u subotu u 9.40 stao da pozdravi pristalice. 79-godišnji predsednik je pao nakon što mu se noga zaglavila u pedali. Brzo je ustao… »
Bajden pao sa bicikla
Politika 18.06.2022
Predsednik Amerike Džozef Bajden pao je sa bicikla tokom rekreativne vožnje, objavili su novinari koji izveštavaju o aktivnostima Bele kuće. Na snimku se vidi kako Bajden sa grupom ljudi rekreativno vozi bicikl, dok su ga novinari koji su stajali u… »
Bajden pao s bicikla, kaže da je prošao bez povreda
RTV 18.06.2022
VILMINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden pao je sa bicikla kada je hteo da sa njega siđe nakon vožnje u državnom parku Kejp Henlopen u blizini njegove kuće na plaži u američkoj saveznoj državi Delaver, ali je rekao da nije povređen. "Dobro sam, samo mi… »
Bajden pao sa bicikla: Ne može da održi ravnotežu (video)
Pravda 18.06.2022
Predsednik Amerike Džozef Bajden pao je sa bicikla tokom rekreativne vožnje, objavili su novinari koji izveštavaju o aktivnostima Bele kuće. Na snimku se vidi kako Bajden sa grupom ljudi rekreativno vozi bicikl, dok su ga novinari koji su stajali u… »
Bajden pao sa bicikla tokom vožnje po plaži: "Dobro sam, samo mi se zaplela noga"
Euronews 18.06.2022
Predsednik SAD Džo Bajden doživeo je peh dok je vozio bicikl u blizini svoje kuće na plaži u Delaveru u subotu ujutro. Nekoliko trenutaka nakon što je pozdravio novinare mahanjem i veselim "Dobro jutro", američki predsednik je pao sa bicikla, prenosi "… »
VIDEO: Bajden pao s bicikla
Radio 021 18.06.2022
Predsednik SAD Džozef Bajden pao je prilikom silaska sa bicikla na kraju vožnje u državnom parku blizu njegovog letnjeg doma u američkoj državi Delaver, ali nije povređen. "Dobro sam" rekao je Bajden kada su mu agenti tajne službe brzo pomogli da se… »
Vesti dana »
Masakr na aerodromu u Rijadu: Plafon padao po putnicima, čak 12 mrtvih, više od 300 povređenih (video)
Mondo pre 59 minutajoš 15 povezanih
Tramp napravio dil veka sa Putinom! Rusija će zgrnuti milijarde, Nemci objavili šokantne vesti: U Berlinu muk, a Zelenski kipti od besa
Blic pre 49 minutajoš 13 povezanih
Kišno jutro u Sremskoj Mitrovici: Stiglo zahlađenje, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Ozon pre 39 minutajoš 11 povezanih
Tepić: Nezakonita imovina ići će u Fond za povraćaj opljačkanog novca
Nova pre 14 minutajoš 4 povezane
Predsednički Il-96-300PU nije mogao da sleti u Moskvu zbog napada dronova: Da li je Putin bio u avionu?
Aero.rs pre 2 satajoš 1 povezana