Povezane vesti
Zlo mi predstavlja zadovoljstvo Marko Đedović žestoko opleo po ovim zadrugarima, a evo koga su njegove reči najviše pogodile…
Alo 20.06.2022
Danas zadrugari biraju najosvetoljubiviju osobu. U toku je sastanak, zadrugari upravo biraju najosvetoljubiviju osobu, ovonedeljni vođa Sale Luks je reč dao Marku Đedoviću. Printsc Pink - Ja zlo ne zaboravljam, meni to predstavlja zadovoljstvo. Za mene… »
Surove reči za dalilu Dragojevićka na stubu srama, Stefan Karić je ponizio pred svima i raskrinkao u programu uživo
Alo 20.06.2022
Nikad brutalnije reči sa njegove strane. U toku je sastanak, zadrugari upravo biraju najosvetoljubiviju osobu, ovonedeljni vođa Sale Luks je reč dao Sandri Rešić. - Đedović, Mina i Car njima ne bih smela da se zamerim - rekla je Sandra. Reč je dobila… »
Vesti dana »
Albanija nastavila da provocira Srbe: U krupnom kadru zastava Kosova, prešli sve granice na Evroviziji (video)
Kurir pre 8 minutajoš 42 povezane
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
U Beogradu lije kao iz kabla! Prestonica Srbije na udaru padavina, evo šta nas očekuje tokom noći
Telegraf pre 58 minutajoš 29 povezanih
Iznenađenje: Miomir Kecmanović saznao rivala u finalu Valensije
Sport klub pre 13 minutajoš 27 povezanih