Povezane vesti

Policija u Boru i Negotinu isključila dvojicu vozača iz saobraćaja jer su bili pod dejstvom alkohola

Danas 21.06.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, saopštavaju iz PU Bor. Saobraćajna policija u Boru zaustavila je vozača „ golfa“ (35) koji je vozio… »

Nadležni apeluju na šabačke pčelare da zatvore košnice, najavljena akcija zaprašivanja komaraca

Danas 21.06.2022
Akcija zaprašivanja komaraca sa zemlje i vazduha, na teritoriji grada Šapca, biće sprovedena u sredu, 22. juna. Iz Odeljenja za inspekcijske i komunalno – stambene poslove Gradske uprave grada Šapca, apeluju na pčelare da, u terminu najavljenom za… »

Vladičin Han: U sredu akcija dobrovoljnog davanja krvi u Sportskom centru „Kunjak“

Danas 21.06.2022
Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju u sredu, 22. juna, u periodu od devet do 16 časova, u Vladičinom Hanu organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama restorana „Bazen“ na Sportskom… »

Niš: Planska isključenja struje

Danas 21.06.2022
Potrošači iz više ulica u Nišu i selima u okolini neće imati struju zbog radova na električnoj mreži, saopštila je Elektrodistribucija iz tog grada. U Panteleju od 8 do 14 časova bez električne energije će biti delovi Studeničke, Kneza Mihajla… »

Najavljena isključenja struje na teritoriji Šapca i Loznice

Danas 21.06.2022
Zbog radova na mreži bez električne energije, u periodu od osam do 16 časova, biće deo sela Vladimirci, a od 8,30 do 13 časova isključeni će biti potrošači u Kasarskim livadama, od Obilaznog puta do Zatvora. Kako je najavljeno iz ED Loznica, zbog… »

Vesti dana »