Povezane vesti

Vučić: Srbija sedi na svojoj stolici

Politika pre 6 dana
BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike na Samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu zbog neuvođenja sankcija Rusiji, da ima spreman odgovor na te kritike i poručio da Srbija sedi… »

Vučić objavio video sa samita: Budućnost je u našim rukama (VIDEO)

Vesti online pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagramu posvećen učešću na samitu lidera Zapadnog Balkana i EU, uz poruku: “Budućnost je u našim rukama”. “Važno je da slušamo jedni druge, važno je da izgradimo odnos poverenja… »

Vučić odbrusio Evropi: Vodi se medijski rat protiv Srbije od "ruskog napada" bez razloga i izvinjenja

Srbija danas pre 6 dana
Predsednik kaže da je bio izložen pritisku povodom neuvođenja sankcija Rusiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da je od ljudi iz službe dobio informaciju da je 2629 članaka je odštampano u evropskim medijima u Srbiji nakon "ruskog… »

Samit EU-Balkan: Otkazano obraćanje lidera EU, nezadovoljstvo predstavnika Balkana

Glas Amerike pre 6 dana
Sastanak lidera Evropske unije (EU) i Zapadnog Balkana u Briselu završen je u četvrtak popodne posle više od tri sata, a glavna tema razgovora je bila o načinima za ubrzanje integracije regiona u EU. Konferencija za novinare posle samita, na kojoj je… »

"Otvoreni Balkan zbližava nacije" Vučić iz Brisela: Pogledajte jedan dan borbi u Ukrajini, ne želim to kod nas ponovo…

Srbija danas pre 6 dana
Danas je zvanično počeo Samit EU-Zapadni Balkan, a tamo se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je jutros na Samit EU - Zapadni Balkan u Briselu. Sastanak lidera EU i šest partnera sa ZB počeo je… »

Čitajte u “Vestima”: Ucene ne prolaze!

Vesti online pre 6 dana
Početak samita EU – Zapadni Balkan u Briselu dočekan je u vreloj atmosferi, jer je EU planirala kandidaturu za članstvo favorizovanih Ukrajine i Moldavije, dok mnogo zemalja već dugo sedi u čekaonici i dobija nove uslove za pristupne pregovore… »

Vučić u Briselu: Na mene je vršen pritisak zbog agresije Rusije na Ukrajinu

Radio 021 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je na njega vršen pritisak zbog agresije Rusije na Ukrajinu, ali da on nije došao da opravdava poziciju Srbije. Vučić je naveo da je od početka ruskog napada na Ukrajinu u evropskim… »

"Budućnost je u našim rukama": Vučić objavio video sa Samita Zapadnog Balkana

Blic pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagramu posvećen učešću na samitu lidera Zapadnog Balkana i EU, uz poruku: "Budućnost je u našim rukama". "Važno je da slušamo jedni druge, važno je da izgradimo odnos poverenja, važno… »

Budućnost je u našim rukama! Snažna poruka predsednika Vučića iz Brisela (video)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u Briselu, gde je učestvovao na Samitu EU - Zapadni Balkan. Predsednik je na svom Instagram nalogu objavio video sa današnjeg Samita u kojem poručuje da je budućnost u našim rukama. Uz segmente… »

Vučić u Briselu razgovarao sa liderima Francuske i Austrije

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Briselu odvojeno razgovarao sa liderima Francuske i Austrije o procesu evrointegracija, geopolitičkoj situaciji i globalnim temama. Na marginama samita lidera EU i Zapadnog Balkana, Vučić je, kako je… »

Predsednik Srbije u Briselu razgovarao i sa liderima Francuske i Austrije

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu je odvojeno razgovarao sa liderima Francuske i Austrije o procesu evrointegracija, geopolitičkoj situaciji i globalnim temama. Na marginama samita lidera EU i Zapadnog Balkana, Vučić je, kako je naveo na… »

Vučić u Briselu: Na mene je vršen pritisak zbog agresije Rusije na Ukrajinu

Danas pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je na njega vršen pritisak zbog agresije Rusije na Ukrajinu, ali da on nije došao da opravdava poziciju Srbije. Vučić je naveo da je od početka ruskog napada na Ukrajinu u evropskim medijima… »

Vučić: "Objavljeno više od 2.000 članaka o tome kako Srbija ugrožava mir u regionu"

B92 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Brisela, zajedno sa premijerima Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim. Tokom obraćanja osvrnuo se na situaciju u Ukrajini i pisanju evropskih medija o Srbiji. "U Hrvatskoj su objavili da se vrši pritisak… »

Samit EU - Zapadni Balkan: Koji su najvažniji zaključci? Kakav benefit će Srbija imati od Evropske političke zajednice?

Kurir pre 6 dana
Na Samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu danas nije bilo konkretnih rezulata niti jasnih poteza: Severna Makedonija i Albanija nisu dobile datume, Bosna i Hercegovina nije dobila status kandidata, Priština nije dobila viznu liberalizaciju, a Srbija je… »

Vučić sa Makronom posle samita: "Srbija podržava predlog o formiranju nove evropske političke zajednice" FOTO

B92 pre 6 dana
Sastanak lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu završen je nešto posle 13 časova, a Aleksandar Vučić je odmah potom imao susret sa predsednikom Francuske. Sastanak lidera EU i Zapadnog Balkana je trajao više od tri sata, a glavna tema razgovora je… »

Završen samit EU - zapadni Balkan u Briselu: Predsednik Vučić se sastao sa Makronom (foto)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas Samitu Evropske unije i Zapadnog Balkana, posle čega se oglasio na Instagram profilu "buducnostsrbijeav". "Verujem u evropsku budućnost i Srbije i regiona. Zajednički ćemo se boriti za tu… »

Više od 20 evropskih lidera slušalo je šta imamo da kažemo: Predsednik Vučić se još jednom oglasio iz Brisela (foto)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas u Briselu na Samitu EU - Zapadni Balkan posle čega je imao bilateralne sastanke sa predsednokom Francuske Emanuelom Makronom i kancelarom Austrije Karlom Nehamerom. Predsednik Vučić se zatim… »

Vučić na samitu EU-Zapadni Balkan: Veliki pritisci zbog Rusije i Ukrajine

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je na njega vršen pritisak zbog agresije Rusije na Ukrajinu, ali da on nije došao da opravdava poziciju Srbije. Vučić je naveo da je od početka ruskog napada na Ukrajinu u evropskim medijima… »

Vučić u Briselu: Verujem da će razloga za bolje raspoloženje biti u decembru

RTV pre 6 dana
BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas uverenje da će u decembru Srbija, Albanija i Severna Makedonija imati razloga za bolje raspoloženje, te najavio da će ove zemlje, u okviru Otvorenog Balkana nastaviti da jačaju saradnju i… »

Završen samit u Briselu: Vučić prihvatio poziv austrijskog kancelara da poseti tu zemlju

Danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić borabi danas u Briselu, gde je prisustvovao samitu EU-Zapadni Balkan. „Verujem u evropsku budućnost i Srbije i regiona. Zajednički ćemo se boriti za tu budućnost, poštujući sebe i verujući da zajedno možemo… »

Vučić: Odličan razgovor sa austrijskim kancelarom

Vesti online pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu na marginama samita EU-Zapadni Balkan sa saveznim kancelarom Austrije, Karlom Nehamerom i istakao da je razgovor bio odličan. “Odličan razgovor sa austrijskim kancelarom Kralom Nehamerom… »

Otvoreni Balkan nije ni orbanova ni Putinova ideja! Vučić: Verujem da će biti razloga za bolje raspoloženje u decembru

Srbija danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas uverenje da će u decembru Srbija, Albanija i Severna Makedonija imati razloga za bolje raspoloženje, te najavio da će ove zemlje, u okviru Otvorenog Balkana nastaviti da jačaju saradnju i… »

Vučić: Verujem u evropsku budućnost Srbije i regiona

Dnevnik pre 6 dana
BRISEL: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu nakon sastanka lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu da veruje u evropsku budućnost i Srbije i regiona. "Zajednički ćemo se boriti za tu budućnost, poštujući sebe i verujući da… »

"Verujem u evropsku budućnost Srbije i regiona" Moćna poruka Vučića nakon sastanka lidera EU i Zapadnog Balkana (foto)

Srbija danas pre 6 dana
Vucić je objavio i zajedničku fotografiju učesnika skupa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu nakon sastanka lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu da veruje u evropsku budućnost i Srbije i regiona. - Zajednički ćemo se… »

Predsednik Vučić se u Briselu sastao i sa Nehamerom: Odličan razgovor! Prihvatio sam poziv da posetim Austriju (foto)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa austrijskim kancelarom Karlom Nehamerom. "Odličan razgovor sa austrijskim kancelarom Karlom Nehamerom. Iskoristili smo priliku nakon samita EU - Zapadni Balkan da razgovaramo o našim… »

Završen sastanak lidera EU-Zapadni Balkan, Vučić imao bilateralni sastanak sa Makronom

Telegraf pre 6 dana
Sastanku su, osim Vučića, prisustvovali svi lideri zapadnobalkanske šestorke. Sastanak lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu završen je nešto posle 13 časova, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odmah potom imao bilateralni susret sa… »

Vučić: Verujem u evropsku budućnost Srbije i regiona

Telegraf pre 6 dana
Vucić je objavio i zajedničku fotografiju učesnika skupa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu nakon sastanka lidera EU i Zapadnog Balkana u Briselu da veruje u evropsku budućnost i Srbije i regiona. - Zajednički ćemo se… »

Vučić: Prošlo je vreme u kojem neko može slobodne države da ucenjuje pritiscima

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, po dolasku na Samit EU, da je došao u Brisel da razgovara sa evropskim prijateljima o budućnosti Srbije i regiona. Na pitanje šta očekuje od današnjeg sastanka, rekao je „ništa“, a na to da li se uplašio… »

Njemačka traži da se zapadnom Balkanu pruže realni izgledi za članstvo u EU-u

Al Jazeera pre 6 dana
Građani u zemljama zapadnog Balkana čekali su gotovo 20 godina na priliku da postanu članovi Evropske unije, kaže njemački kancelar. Njemačka se zauzima da se državama Zapadnog Balkana pruži realna prilika za pridruživanje, izjavio je u četvrtak… »

Vučić u Briselu: Nisam uplašen, borićemo se za evropsku budućnost poštujući sebe

Danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da veruje u evropsku budućnost Srbije i regiona i da su „prošla vremena kada slobodne i nezavisne države neko može da ucenjuje“. „Verujem da ćemo se zajedno sa našim prijateljima… »

Vučić: Verujem u evropsku budućnost Srbije, prošla vremena ucena

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da veruje u evropsku budućnost Srbije i regiona i da su "prošla vremena kada slobodne i nezavisne države neko može da ucenjuje". "Verujem da ćemo se zajedno sa našim prijateljima iz… »

Vučić: Verujem u evropsku budućnost Srbije, prošla vremena ucena

Beta pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da veruje u evropsku budućnost Srbije i regiona i da su "prošla vremena kada slobodne i nezavisne države neko može da ucenjuje". "Verujem da ćemo se zajedno sa našim prijateljima iz… »

Mediji u regionu budno prate događaje u Briselu: Preneli izjavu predsednika Vučića

Kurir pre 6 dana
Mediji u regionu preneli su današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred početak Samita u Briselu. Podsetimo, predsednik Vučić izjavio je danas uoči početka skupa u Briselu, a na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike… »

"Srdačan i prijateljski susret": Vučić se susreo sa Makronom u Briselu pred sastanak EU i Zapadnog Balkana

Blic pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas na kratko sa predsednikom Francuske Emenuelom Makronom, pre početka sastanka lidera EU i Zapadnog Balkana. - Srdačan i prijateljski susret sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom pred pocetak… »

Šolc: Zapadni Balkan treba da ima realnu šansu da postane deo EU

Danas pre 6 dana
Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas po dolasku na sastanak lidera Evropske unije (EU) i zemalja Zapadnog Balkana da taj region treba da ima realnu šansu da postane deo Unije. „Zemlje Zapadnog Balkana su radile naporno da postanu članice… »

Vučić: Prošla su vremena u kojima nezavisne države neko može da ucenjuje i pritiska

Vesti online pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Samit EU-Zapadni Balkan i poručio je da su prošla vremena u kojima slobodne i nezavisne države neko može da ucenjuje i pritiska. – Mi smo ovde došli kod prijatelja, verujemo u evropsku budućnost… »

Srdačan i prijateljski susret: Vučić sa Makronom u Briselu pred početak Samita (foto)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas Samitu EU-Zapadni Balkan koji se održava u Briselu. Tom prilikom sreo je francuskog kolegu Emanuela Makrona. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) -… »

Vučić: Prošlo vreme pritisaka na slobodne nezavisne države

Telegraf pre 6 dana
Na pitanje šta očekuje od današnjeg sastanka, kazao je „ništa“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, po dolasku na Samit EU, da je došao u Brisel da razgovara sa evropskim prijateljima o budućnosti Srbije i regiona. Na pitanje… »

Vesti dana »