Povezane vesti

Dojava o bombi prekinula suđenje Aleksiću

Politika pre 6 dana
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, profesoru glume optuženom za seksualno uznemiravanja i silovanje sedam polaznica njegovog dramskog studija, prekinula je evakuacija Palate pravde, zbog dojave o podmetnutoj bombi, posle nešto više od sat vremena… »

Haos na suđenju Miki Aleksiću: Svađa u Palati pravde, opomene sudije, pa dojava o bombi

Telegraf pre 6 dana
Podsećamo, prethodna dva ročišta su odložena, jedno iz razloga što je odsutan bio predsedavajući sudija, a drugi put zbog hirurške intervencije koju je imao Aleksić. Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više… »

Glumica je izgubljena u vremenu: Mika Aleksić u sudu opet sramno izvređao žrtvu! Rekao da se ledio i ježio

Kurir pre 6 dana
Vlasnik dramskog studija pred sudom rekao da su optužbe traume za njega, a ne za oštećenu glumicu, kao i da su svedočenja o seksualnom zlostavljanju samo "maštarije adolescenata" Vlasnik dramskog studija Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao… »

Prekinuto suđenje Aleksiću zbog dojave o bombi

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je posle jednog sata, zbog dojave o bombi, prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Aleksić je danas nastavio… »

Ponovo dojava o bombi u Palati pravde, prekinuto suđenje Aleksiću

RTS pre 6 dana
Dojava o postavljenoj bombi stigla je danas ponovo u Palatu pravde i u toku je evakuacija zgrade. Zbog dojave je prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole… »

Mika Aleksić suđenje podelio u "epizode", danas na tapetu Iva Ilinčić: Optuženi za silovanja nastavio šokantno iznošenje…

Blic pre 6 dana
Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanja i polna uznemiravanja polaznica dramskog studija "Stvar srca" čiji je vlasnik, i danas je, na četvrtom suđenju po redu, nastavio "maratonsko" iznošenje odbrane. Aleksić je ovaj deo izlaganja… »

Nova dojava o bombi u Palati pravde u Beogradu

Slobodna Evropa pre 6 dana
U Palatu pravde u Beogradu je 23. juna oko 11 sati stigla dojava da je postavljena eksplozivna naprava, potvrđeno je Radiju Slobodna Evropa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. Policija se nalazi na licu mesta i u toku je kontradiverzioni pregled… »

Zbog dojave o bombi prekinuta suđenja u Palati pravde

Novi magazin pre 6 dana
U Palatu pravde u Beogradu je danas u 11.25 sati stigla dojava da je postavljena eksplozivna naprava, potvrđeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Zbog dojave naređena je evakuacija zgrade suda, a prekinuta su i suđenja, među kojima… »

Dojava o postavljenoj bombi, prekinuta suđenja u Palati pravde

N1 Info pre 6 dana
U Palatu pravde u Beogradu je u 11.25 sati stigla dojava da je postavljena eksplozivna naprava, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Zbog dojave naređena je evakuacija zgrade suda, a prekinuta su i suđenja, među kojima i vlasniku škole… »

Dojava o bombi u Palati pravde: Prekinuto suđenje Miroslavu Aleksiću

Danas pre 6 dana
Dojava o bombi stigla je na adresu Višeg suda u Beogradu, a zbog toga je prekinuto suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, koji je iznosio odbranu zbog optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja svojih polaznica. Aleksić je zajedno sa advokatom i… »

Prekinuto suđenje Aleksiću zbog dojave o bombi

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: U Višem sudu u Beogradu danas je posle jednog sata, zbog dojave o bombi, prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Aleksić je danas nastavio… »

Ponovo dojava o bombi u Palati pravde: U toku je evakuacija zgrade

Blic pre 6 dana
Dojava o postavljenoj bombi stigla je danas ponovo u Palatu pravde i u toku je evakuacija zgrade, saznaje Tanjug. Dojava o bombi stigla je i juče, a nakon protivdiverzionog pregleda Palate pravde utvrđeno da je ona bila lažna. U zgradi Palate pravde je… »

Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću: Stigla dojava o bombi

Euronews pre 6 dana
Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu, gde je trebalo da bude nastavljeno suđenje. Ipak, pre podneva u Palatu pravde je stigla dojava o… »

Skandalozna odbrana Mike Aleksića: „Iva Ilinčić ima iskrivljena lažna sećanja“

Nova pre 6 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je posle jednog sata, zbog dojave o bombi, prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Aleksić je danas nastavio iznošenje… »

Isti ženski glas opet preti bombom: Drugi dan zaredom evakuisana Palata pravde zbog identične dojave

Kurir pre 6 dana
Palata pravde u Beogradu evakuisana je i danas zbog dojave o bombi. Dojava je stigla usred suđenja Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Kako se saznaje, dojavu je juče i danas uputila… »

Dojava o bombi prekinula iznošenje odbrane Miroslava Mike Aleksića optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje učenica

Blic pre 6 dana
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, učitelju glume optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje učenica škole "Stvar srca", čiji je vlasnik, prekinuto je nakon što je u Palati pravde ponovo stigla dojava o postavljenoj bombi. Aleksić je inače u… »

Suđenje Aleksiću prekinuto zbog dojave o bombi Ivu pred punom sudnicom nazvao izgubljenom pa šokirao izjavom! Cirkus i s…

Kurir pre 6 dana
Opisao je kao milu devojku koja je imala velike porodične probleme. Naređeno da sve stranke i svi zaposleni napuste Palatu pravde. BEOGRAD - Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, koji je optužen za silovanja i seksualna… »

Šok izjave miroslava aleksića na suđenju za silovanje: Evo šta je rekao o odnosu mlade glumice sa ocem

Kurir pre 6 dana
Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić šokirao je sve u sudnici Višeg suda u Beogradu kada je danas na prekinutom suđenju za Ivu Ilinčić rekao da ima "poremećaj pamćenja" i izrazio sumnju da ona "ima poseban odnos sa ocem". Današnje suđenje… »

Saznajemo: Isti ženski glas već dva dana "radi" dojave o bombama u Palati pravde

Telegraf pre 6 dana
Ročišta su otkazana do kraja dana. Palata pravde u Beogradu evakuisana je i danas zbog dojave o bombi. Dojava je stigla usred suđenja Miki Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Kako smo saznali, dojavu… »

Ponovo dojava o bombi u Palati pravde

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Dojava o postavljenoj bombi stigla je danas ponovo u Palatu pravde i u toku je evakuacija zgrade, saznaje Tanjug. Dojava o bombi stigla je i juče, a nakon protivdiverzionog pregleda Palate pravde utvrđeno da je ona bila lažna. U zgradi Palate… »

Ponovo dojava o bombi u Palati pravde

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Dojava o postavljenoj bombi stigla je danas ponovo u Palatu pravde i u toku je evakuacija zgrade, saznaje Tan‌jug. Dojava o bombi stigla je i juče, a nakon protivdiverzionog pregleda Palate pravde utvrđeno da je ona bila lažna. U zgradi… »

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću: Stigla dojava o bombi

B92 pre 6 dana
Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, danas je u Viši sud u Beogradu nastavio da iznosi svoju odbranu, koja je prekinuta zbog dojave o bombi. Aleksić je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Mika je bio vidno… »

Nova dojava o bombi U palati pravde: Sud se prazni, sve stranke i zaposleni napuštaju zgradu

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - U Palatu pravde upravo je stigla dojava o bombi zbog koje je prekinuto i suđenje Miki Aleksiću, vlasniku privatne škole glume. Naređeno je da se sud isprazni i upravo ga napuštaju sve stranke i svi zaposleni, sledi KD pregled. Kurir.rs/J.S… »

Dojava o bombi u Palati pravde: Prekinuto suđenje Miki Aleksiću

Nova pre 6 dana
Dojava o bombi stigla je na adresu Višeg suda u Beogradu, a zbog toga je prekinuto suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, koji je iznosio odbranu zbog optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja svojih polaznica. Aleksić je zajedno sa advokatom i… »

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću zbog dojave o bombi

Telegraf pre 6 dana
On je sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra prošle godine. Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole… »

Aleksić stigao u sud da nastavi iznošenje odbrane

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu, gde će nastaviti da iznosi svoju odbranu. Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom… »

Mika Aleksić stigao u sud: Iznosi odbranu povodom optužbi za silovanje

Nova pre 6 dana
Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je danas u Viši sud u Beogradu, gde će nastaviti da iznosi svoju odbranu. Aleksić je zajedno sa advokatom i suprugom ušao u… »

Vesti dana »