Povezane vesti
Sjajne vesti: Ranjeni teniser sakupio novac, uspela akcija Novaka i Olge
Nova 24.06.2022
Sjajne vesti iz Amerike. Srbiju je ostavila u neverici vest da je teniser Luka Stojanović ranjen u pucnjavi u Americi. On se sada oglasio i objavio da je prikupljen novac za njegovo lečenje. "Prikupio sam srednstva koja su mi bila neophodna i mislim da… »
Prikupljen je novac za lečenje: Sprski teniser rawen u Americi, kome je pomogao i Novak Đoković, saopštio radosnu vest
Večernje novosti 23.06.2022
NAKON što je srpsku javnost pogodila vest o Luki Stojanoviću, teniseru koji je ranjen u Americi, stigle su dobre vesti. Luka se oglasio i otkrio da su sredstva za lečenje sakupljena, zbog čega je izuzetno zahvalan svima koji su pomogli, zajedno sa… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob pristalica vlasti i opozicije zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama
NIN pre 2 satajoš 33 povezane

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i procene budućih pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 55 povezanih

Posle vrelog talasa stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih

Netanjahu: Cilj Izraela nije okupacija Gaze, već njeno oslobađanje od Hamasa
Beta pre 15 minutajoš 17 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih