Повезане вести
Хусо очекује позив од бившег зета Далилин отац оголио душу уочи финала Задруге и признао да његова ћерка заслужује прво…
Ало 25.06.2022
Овом приликом Хусо је открио и како би реаговао да се Далила у Горњем Шепку појави са Филипом Царем. Најгледаније ријалити '' Задруга 5'' ушао је у само финале емитовања, а непосредно пред завршетак ове сезоне задругарима су… »
Нисам била свесна колико сам окрутна Далилу стигло горко кајање због свега што је приредила Дејану, потпуно се сломила и…
Ало 25.06.2022
Није могла да заустави сузе. Након паузе за рекламе, о успоменама Дејана Драгојевића причала је његова бивша супруга Далила, која није била равнодушна док их је гледала. Наиме, Драгојевићка је отворила душу пред задругарима и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро