Повезане вести
Хусо очекује позив од бившег зета Далилин отац оголио душу уочи финала Задруге и признао да његова ћерка заслужује прво…
Ало 25.06.2022
Овом приликом Хусо је открио и како би реаговао да се Далила у Горњем Шепку појави са Филипом Царем. Најгледаније ријалити '' Задруга 5'' ушао је у само финале емитовања, а непосредно пред завршетак ове сезоне задругарима су… »
Нисам била свесна колико сам окрутна Далилу стигло горко кајање због свега што је приредила Дејану, потпуно се сломила и…
Ало 25.06.2022
Није могла да заустави сузе. Након паузе за рекламе, о успоменама Дејана Драгојевића причала је његова бивша супруга Далила, која није била равнодушна док их је гледала. Наиме, Драгојевићка је отворила душу пред задругарима и… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 22 минутајош 15 повезаних
Србин нови шеф БМВ-а! Милан почео као практикант па стигао до директорске фотеље: Радници га обожавају
Блиц пре 27 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 49 минутајош 16 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 27 минутајош 29 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних