Povezane vesti
Kaje se zbog veze sa Matejom? Anđela Đuričić osvrnula se na vezu koju je imala: Ne delim iste ciljeve sa njim
Alo 26.06.2022
Progovorila i o njemu. U novom izdanju emisije "Premijera Vikend specijal" gost je bila zadrugarka Anđela Đuričić. Printsc Pink - Šta je bilo to sa Matejom? - pitao je Nemanja. - Ne delim iste ciljeve sa Matejom. Jesam, bila sam se zaljubila, stvarno… »
Tada mi je bilo najgore Anđela Đuričić ogolila dušu, pa priznala: Generalno imam veliki strah da ih ne razočaram i ne…
Alo 26.06.2022
Anđela Đuričić teška srca priznala ovo. U novom izdanju emisije "Premijera Vikend specijal" gost je bila zadrugarka Anđela Đuričić. - Zbog čega su ti oči pune suza - pitao je voditelj. - Pa, posvetila sam tu pesmu nekom. Ne znam šta drugo da… »
Srce mu je tada i dalje kucalo Potresna ispovest Anđele Đuričić, ne može da dođe sebi od suza: To je najteža slika koju…
Alo 26.06.2022
Da se naježiš. U novom izdanju emisije "Premijera Vikend specijal" gost je bila zadrugarka Anđela Đuričić. Njena životna priča o gubitku životnog saputniika, njenog rođenog brata, potresla je celu naciju, kao i mnoge zadrugare u Beloj kući… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavak protesta u Srbiji – srednjoškolci u šetnji u Beogradu, stigla podrška i s Islanda i Zanzibara
N1 Info pre 3 minutajoš 13 povezanih
Eksplozija u stambenoj zgradi u Moskvi, jedna osoba poginula, četvero ranjenih
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 13 povezanih
Od danas ukinuto plaćanje računa za struju na svim šalterima EPS-a
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih
Saobraćajna nesreća u Beogradu: Muškarac poginuo na pešačkom prelazu na Vračaru
Euronews pre 33 minutajoš 10 povezanih