Повезане вести

Каје се због везе са Матејом? Анђела Ђуричић осврнула се на везу коју је имала: Не делим исте циљеве са њим

Каје се због везе са Матејом? Анђела Ђуричић осврнула се на везу коју је имала: Не делим исте циљеве са њим

Ало 26.06.2022
Проговорила и о њему. У новом издању емисије "Премијера Викенд специјал" гост је била задругарка Анђела Ђуричић. Принтсц Пинк - Шта је било то са Матејом? - питао је Немања. - Не делим исте циљеве са Матејом. Јесам, била сам… »
Срце му је тада и даље куцало Потресна исповест Анђеле Ђуричић, не може да дође себи од суза: То је најтежа слика коју сам…

Срце му је тада и даље куцало Потресна исповест Анђеле Ђуричић, не може да дође себи од суза: То је најтежа слика коју сам…

Ало 26.06.2022
Да се најежиш. У новом издању емисије "Премијера Викенд специјал" гост је била задругарка Анђела Ђуричић. Њена животна прича о губитку животног сапутниика, њеног рођеног брата, потресла је целу нацију, као и многе задругаре у… »
Тада ми је било најгоре Анђела Ђуричић оголила душу, па признала: Генерално имам велики страх да их не разочарам и не повредим…

Тада ми је било најгоре Анђела Ђуричић оголила душу, па признала: Генерално имам велики страх да их не разочарам и не повредим…

Ало 26.06.2022
Анђела Ђуричић тешка срца признала ово. У новом издању емисије "Премијера Викенд специјал" гост је била задругарка Анђела Ђуричић. - Због чега су ти очи пуне суза - питао је водитељ. - Па, посветила сам ту песму неком. Не знам… »

Вести дана »