Povezane vesti
Dritan uplašio građane Ni uz novac nećete moći doći do električne energije!
Alo 28.06.2022
Premijer Dritan Abazović tokom premijerskog sata poručio je da je fokus Vlade na ekonomskim temama, te da će se budžet realizovati kako je planirano. Ipak, opet je upozorio na krizu koja se očekuje na jesen, i građane uplašio da struje neće biti ni za… »
Kriza preti od jeseni: Dritan Abazović - Struje neće biti ni za one korisnike koji će moći da je plate
Večernje novosti 28.06.2022
PREMIJER Dritan Abazović tokom premijerskog sata poručio je da je fokus Vlade na ekonomskim temama, te da će se budžet realizovati kako je planirano. Foto Skupština.me Ipak, opet je upozorio na krizu koja se očekuje na jesen, i građane uplašio da struje… »
Vesti dana »
Dekan Sinani: Pripadnici UKP bi trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument
Insajder pre 11 minutajoš 8 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 27 minutajoš 38 povezanih