Povezane vesti

Završen sastanak abazovića i Vučića: "Razgovarali smo kako jedni drugima da pomognemo" (video)

Završen sastanak abazovića i Vučića: "Razgovarali smo kako jedni drugima da pomognemo" (video)

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s predsednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem. Sastanak je počeo u 12.30 sati. Vučić je posle sastanka dao izjave za medije rekavši da su govorili o različitim temama. - Govorili smo o… »
Abazović: Sve verske zajednice u Crnoj Gori imaće isti tretman

Abazović: Sve verske zajednice u Crnoj Gori imaće isti tretman

Politika 29.06.2022
Premijer sam koji vodi evropsku i sekularnu državu, što znači da će sve verske zajednice u Crnoj Gori imati potpuno identičan tretman, poručio je danas u Beogradu premijer Crne Gore Dritan Abazović. Abazović je kazao da on ni jednom pitanju ne… »
Srbija i Crna Gora: Predsednici vlada saglasni da odnose treba „resetovati" i okrenuti novi list

Srbija i Crna Gora: Predsednici vlada saglasni da odnose treba „resetovati" i okrenuti novi list

Južne vesti 29.06.2022
Fonet/Milica Vučković Dritan Abazović i Ana Brnabić „Nema Mila, nema Tita, sad se ođe Dritan pita", pevale su pristalice Dritana Abazovića posle parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2020. godine na kojima je postao bitan teg na nestabilnoj vagi… »
Završen sastanak brnabićke i Abazovića: "Nemamo bliže od Srbije i Crne Gore, povezuju nas sve vrste odnosa"

Završen sastanak brnabićke i Abazovića: "Nemamo bliže od Srbije i Crne Gore, povezuju nas sve vrste odnosa"

Srbija danas 29.06.2022
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić ugostiće danas u Beogradu, predsednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića. Abazović predvodi brojnu delegaciju u kojoj je 11 članova među kojima su ministar poljoprivrede Vladimir Joković, finansija… »
Predsednik nakon sastanka sa Lajčakom se obratio naciji: Kažu da je Kosovo za njih nezavisno, a ja pitam gde to piše…

Predsednik nakon sastanka sa Lajčakom se obratio naciji: Kažu da je Kosovo za njih nezavisno, a ja pitam gde to piše…

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom koji je došao u trodnevnu posetu Beogradu. Sastanak je počeo oko 19.00 sati u zgradi Generalnog… »
"Kurti sanja da je novi Zelenski" Nikad oštrija konferencija predsednika Vučića: On je mali kalibar u svakom smislu! (video)

"Kurti sanja da je novi Zelenski" Nikad oštrija konferencija predsednika Vučića: On je mali kalibar u svakom smislu! (video)

Srbija danas 29.06.2022
Ja mislim da mi je ovo najoštrija konferencija za novinare ikada, ali sam se ispraznio i sa osmehom sam je održao, rekao je predsednik. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog… »
Ništa ne može preko noći: Poseta Srbiji sa punim koferom nerešenih problema

Ništa ne može preko noći: Poseta Srbiji sa punim koferom nerešenih problema

Sputnik 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović stigao je u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji sa punim koferom nerešenih pitanja koje, prema rečima Dejana Vuka Stankovića, imaju tendenciju da postepeno budu rešena, jer je Abazović pokazao… »
Abazović u prvoj zvaničnoj poseti Beogradu - sastao se s Vučićem: Više ste nego dobrodošli su svoju bratsku Crnu Goru

Abazović u prvoj zvaničnoj poseti Beogradu - sastao se s Vučićem: Više ste nego dobrodošli su svoju bratsku Crnu Goru

Euronews 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas će boraviti u zvaničnoj poseti Beogradu, što će biti njegova prva zvanična poseta od kada je stupio na dužnost premijera. Njega očekuju susreti sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije. 15.16… »
Abazović: Cilj i želja građana Crne Gore je da se zatvori pitanje Temeljnog ugovora sa SPC

Abazović: Cilj i želja građana Crne Gore je da se zatvori pitanje Temeljnog ugovora sa SPC

Beta video 29.06.2022
BEOGRAD - ``Ja sam premijer koji vodi evropsku i sekularnu državu i to znači da će sve verske zajednice imati isti tretman, nijednom pitanju ne dajem veći značaj nego što zaslužuje``, istakao je predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.… »
Dritan Abazović u poseti Srbiji: Svečani doček ispred Palate ‘Srbija’

Dritan Abazović u poseti Srbiji: Svečani doček ispred Palate ‘Srbija’

Beta video 29.06.2022
BEOGRAD - Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je došao u zvaničnu posetu Beogradu, Svečani doček Abazoviću, ispred Palate ``Srbija``, priredila je premijerka Ana Brnabić. (pokrivalice) Beta/MOD… »
Dritan Abazović u poseti Srbiji: Sastanci ministara

Dritan Abazović u poseti Srbiji: Sastanci ministara

Beta video 29.06.2022
BEOGRAD - Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je došao u zvaničnu posetu Beogradu. Crnogorski premijer predvodi 11-članu delegaciju u kojoj su i ministri poljoprivrede, finansija i ekologije i urbanizma, Vladimir Joković, Aleksandar… »
Dritan Abazović u poseti Srbiji: Sastanak dve delegacije

Dritan Abazović u poseti Srbiji: Sastanak dve delegacije

Beta video 29.06.2022
BEOGRAD - Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je došao u zvaničnu posetu Beogradu. Crnogorski premijer predvodi 11-članu delegaciju koja se sastala sa delegacijom Srbije. (pokrivalice) Beta/MOD… »
Abazović: Okreće se novi list u odnosima Crne Gore i Srbije

Abazović: Okreće se novi list u odnosima Crne Gore i Srbije

N1 Info 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ocenio je da se njegovom posetom Beogradu "okreće novi list" u odnosima Srbije i Crne Gore i da je neprirodno da bude bilo kakvog šuma u komunikaciji. Premijer Crne Gore rekao je da će sutra u Beogradu… »
"Pitanje ambasadora će uskoro biti rešeno" Brnabić: Sa nestrpljenjem očekujem da Vučić dočeka novog ambasadora CG

"Pitanje ambasadora će uskoro biti rešeno" Brnabić: Sa nestrpljenjem očekujem da Vučić dočeka novog ambasadora CG

Srbija danas 29.06.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da će pitanje ambasadora Srbije u Crnoj Gori i Crne Gore u Srbiji uskoro biti rešeno. - Premijer Crne Gore Dritan Abazović je podelio svoja razmišljanja u vezi sa ambasadorom Crne Gore u Srbiji sa mnom i… »
Abazović u Beogradu: Ovde smo da okrenemo novi lista u našim odnosima

Abazović u Beogradu: Ovde smo da okrenemo novi lista u našim odnosima

IndeksOnline 29.06.2022
BEOGRAD – Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je danas da mu je velika čast što je njegova prva poseta regionu bas u Beogradu i istakao da je došao kako bi se u odnosima dve zemlje okrenuo novi list. “Mi smo ovde da okrenemo novi list… »
Lajčak: Priština ima obavezu da formira ZSO, plan je da se Vučić i Kurti češće viđaju

Lajčak: Priština ima obavezu da formira ZSO, plan je da se Vučić i Kurti češće viđaju

Vesti online 29.06.2022
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Prištini da bi voleo da se sastanak na visokom nivou održi u Briselu pre letnje pauze. Lajčak je na kraju posete Kosovu rekao da se radi na organizaciji… »
"Mi smo ovde da okrenemo novi list" Abazović nakon sastanka: Neke stvari treba da se prevaziđu

"Mi smo ovde da okrenemo novi list" Abazović nakon sastanka: Neke stvari treba da se prevaziđu

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je danas da mu je velika čast što je njegova prva poseta regionu bas u Beogradu i istakao da je došao kako bi se u odnosima dve zemlje okrenuo novi list. - Mi smo ovde da okrenemo novi list i da… »
U Beogradu počeo sastanak premijera Srbije i Crne Gore

IndeksOnline 29.06.2022
BEOGRAD – Bilateralni sastanak šefova Vlada Srbije i Crne Gore, Ane Brnabić i Dritana Abazovića počeo je danas u Palati “Srbija” u Beogradu. Abazoviću je prethodno ispred Palate “Srbija” priredjen svečani doček. Nakon sastanka dvoje… »

Radio sto plus 29.06.2022
Abazoviću je prethodno ispred Palate „Srbija“ priredjen svečani doček. Nakon sastanka dvoje premijera, uslediće plenarni sastanak delegacija dve vlade. Najavljeno je da će se u 11.45, Abazović i Brnabić zajedno obratiti medijima. Abazović… »
Vučić domaćin ručka sa abazovićem: Početak dvodnevne posete crnogorskog premijera

Vučić domaćin ručka sa abazovićem: Početak dvodnevne posete crnogorskog premijera

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović od danas je u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji a Aleksandar Vučić će ga ugostiti na ručku. Kako se saznaje, predsednik Srbije i Abazović će se sastati u vili Bokeljki. Inače, Abazović i delegacija… »
"Idem u zemlju koja je najbliža crnoj gori u svakom smislu" Abazović danas u Beogradu, sastaje se predsednikom Vučićem

"Idem u zemlju koja je najbliža crnoj gori u svakom smislu" Abazović danas u Beogradu, sastaje se predsednikom Vučićem

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazovic boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbijil, tokom koje će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem. Crnogorskog… »
Večeras sastanak Vučića i lajčaka: Specijalni predstavnik EU dolazi nakon razgovora sa Kurtijem

Večeras sastanak Vučića i lajčaka: Specijalni predstavnik EU dolazi nakon razgovora sa Kurtijem

Srbija danas 29.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se sastaje i sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se večeras u Beogradu sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog… »

Vesti dana »