Повезане вести
Завршен састанак абазовића и Вучића: "Разговарали смо како једни другима да помогнемо" (видео)
Србија данас 29.06.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се данас с председником Владе Црне Горе Дританом Абазовићем. Састанак је почео у 12.30 сати. Вучић је после састанка дао изјаве за медије рекавши да су говорили о различитим темама. -… »
Абазовић: Све верске заједнице у Црној Гори имаће исти третман
Политика 29.06.2022
Премијер сам који води европску и секуларну државу, што значи да ће све верске заједнице у Црној Гори имати потпуно идентичан третман, поручио је данас у Београду премијер Црне Горе Дритан Абазовић. Абазовић је казао да он ни… »
Србија и Црна Гора: Председници влада сагласни да односе треба „ресетовати" и окренути нови лист
Јужне вести 29.06.2022
Фонет/Милица Вучковић Дритан Абазовић и Ана Брнабић „Нема Мила, нема Тита, сад се ође Дритан пита", певале су присталице Дритана Абазовића после парламентарних избора у Црној Гори 2020. године на којима је постао битан тег на… »
Председник након састанка са Лајчаком се обратио нацији: Кажу да је Косово за њих независно, а ја питам где то пише…
Србија данас 29.06.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком који је дошао у тродневну посету Београду. Састанак је почео око 19.00 сати у… »
Завршен састанак брнабићке и Абазовића: "Немамо ближе од Србије и Црне Горе, повезују нас све врсте односа"
Србија данас 29.06.2022
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић угостиће данас у Београду, председника Владе Црне Горе Дритана Абазовића. Абазовић предводи бројну делегацију у којој је 11 чланова међу којима су министар пољопривреде Владимир… »
"Курти сања да је нови Зеленски" Никад оштрија конференција председника Вучића: Он је мали калибар у сваком смислу! (видео)
Србија данас 29.06.2022
Ја мислим да ми је ово најоштрија конференција за новинаре икада, али сам се испразнио и са осмехом сам је одржао, рекао је председник. Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас са специјалним представником Европске… »
Ништа не може преко ноц́и: Посета Србији са пуним кофером нерешених проблема
Спутник 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ стигао је у дводневну званичну посету Србији са пуним кофером нерешених питања које, према речима Дејана Вука Станковиц́а, имају тенденцију да постепено буду решена, јер је Абазовиц́… »
Абазовић у првој званичној посети Београду - састао се с Вучићем: Више сте него добродошли су своју братску Црну Гору
Еуроневс 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић данас ће боравити у званичној посети Београду, што ће бити његова прва званична посета од када је ступио на дужност премијера. Њега очекују сусрети са највишим државним званичницима… »
Абазовић: Циљ и жеља грађана Црне Горе је да се затвори питање Темељног уговора са СПЦ
Бета видео 29.06.2022
БЕОГРАД - ``Ја сам премијер који води европску и секуларну државу и то значи да ће све верске заједнице имати исти третман, ниједном питању не дајем већи значај него што заслужује``, истакао је председник Владе Црне Горе Дритан… »
Дритан Абазовић у посети Србији: Састанак две делегације
Бета видео 29.06.2022
БЕОГРАД - Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић данас је дошао у званичну посету Београду. Црногорски премијер предводи 11-члану делегацију која се састала са делегацијом Србије. (покривалице) Бета/МОД… »
Дритан Абазовић у посети Србији: Састанци министара
Бета видео 29.06.2022
БЕОГРАД - Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић данас је дошао у званичну посету Београду. Црногорски премијер предводи 11-члану делегацију у којој су и министри пољопривреде, финансија и екологије и урбанизма, Владимир… »
Дритан Абазовић у посети Србији: Свечани дочек испред Палате ‘Србија’
Бета видео 29.06.2022
БЕОГРАД - Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић данас је дошао у званичну посету Београду, Свечани дочек Абазовићу, испред Палате ``Србија``, приредила је премијерка Ана Брнабић. (покривалице) Бета/МОД… »
"Питање амбасадора ће ускоро бити решено" Брнабић: Са нестрпљењем очекујем да Вучић дочека новог амбасадора ЦГ
Србија данас 29.06.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је данас да ће питање амбасадора Србије у Црној Гори и Црне Горе у Србији ускоро бити решено. - Премијер Црне Горе Дритан Абазовић је поделио своја размишљања у вези са амбасадором Црне Горе… »
Абазовић: Окреће се нови лист у односима Црне Горе и Србије
Н1 Инфо 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић оценио је да се његовом посетом Београду "окреће нови лист" у односима Србије и Црне Горе и да је неприродно да буде било каквог шума у комуникацији. Премијер Црне Горе рекао је да ће… »
Абазовић у Београду: Овде смо да окренемо нови листа у нашим односима
ИндексОнлине 29.06.2022
БЕОГРАД – Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић рекао је данас да му је велика част што је његова прва посета региону бас у Београду и истакао да је дошао како би се у односима две земље окренуо нови лист. “Ми смо овде да… »
Лајчак: Приштина има обавезу да формира ЗСО, план је да се Вучић и Курти чешће виђају
Вести онлине 29.06.2022
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је у Приштини да би волео да се састанак на високом нивоу одржи у Бриселу пре летње паузе. Лајчак је на крају посете Косову рекао да се… »
"Ми смо овде да окренемо нови лист" Абазовић након састанка: Неке ствари треба да се превазиђу
Србија данас 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић рекао је данас да му је велика част што је његова прва посета региону бас у Београду и истакао да је дошао како би се у односима две земље окренуо нови лист. - Ми смо овде да окренемо… »
У Београду почео састанак премијера Србије и Црне Горе
ИндексОнлине 29.06.2022
БЕОГРАД – Билатерални састанак шефова Влада Србије и Црне Горе, Ане Брнабић и Дритана Абазовића почео је данас у Палати “Србија” у Београду. Абазовићу је претходно испред Палате “Србија” приредјен свечани дочек. Након састанка… »
У Београду почео састанак премијера Србије и Црне Горе
Радио сто плус 29.06.2022
Абазовићу је претходно испред Палате „Србија“ приредјен свечани дочек. Након састанка двоје премијера, уследиће пленарни састанак делегација две владе. Најављено је да ће се у 11.45, Абазовић и Брнабић заједно обратити медијима… »
Вучић домаћин ручка са абазовићем: Почетак дводневне посете црногорског премијера
Србија данас 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић од данас је у дводневној званичној посети Србији а Александар Вучић ће га угостити на ручку. Како се сазнаје, председник Србије и Абазовић ће се састати у вили Бокељки. Иначе, Абазовић… »
"Идем у земљу која је најближа црној гори у сваком смислу" Абазовић данас у Београду, састаје се председником Вучићем
Србија данас 29.06.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц боравиће од данас у дводневној званичној посети Србијил, током које ће се састати са председником Александром Вучићем, премијерком Аном Брнабић, председником парламента Ивицом Дачићем… »
Вечерас састанак Вучића и лајчака: Специјални представник ЕУ долази након разговора са Куртијем
Србија данас 29.06.2022
Председник Србије Александар Вучић данас се састаје и са премијером Црне Горе Дританом Абазовићем. Председник Србије Александар Вучић састаће се вечерас у Београду са Мирославом Лајчаком, специјалним представником Европске уније… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 14 минутајош 30 повезаних
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 39 минутајош 37 повезаних