Povezane vesti
"Taj film nećete gledati": Vučić: Mi smo spremni za dijalog, a nećemo da dopustimo nove "Oluje", novi "Bljesak"
Blic 30.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagramu objavio video uz poruku "Da dopustimo nove “Oluje”, novi “Bljesak” - taj film nećete gledati". "Mi smo uvek spremni za dijalog i uvek smo bili spremni za dijalog, dok neki drugi nikada nisu… »
Poštujte prava onih koje ste već ubijali! Ovo su najjače poruke predsednika Vučića Prištini i zemljama Kvinte (video)
Kurir 30.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti zbog novih ucena međunarodne zajednice po pitanju Kosova i Metohije, kao i odluke lažne države da ukine srpska dokumenta i tablice na teritoriji južne pokrajine. Na zvaničnom Instagram… »
"Više nego dovoljno": Vučić objavio fotografiju sa večere sa Lajčakom
Blic 29.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandaar Vučić objavio je slike sa večere sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine, koja se održava u Predsedništvu Srbije. "Večera sa @miroslav.lajcak. Više nego dovoljno", piše u objavi na instagram… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana