Повезане вести

Читајте у “Вестима”: ЕУ пали Косово

Читајте у “Вестима”: ЕУ пали Косово

Вести онлине 30.06.2022
Александар Вучић у драматичном обраћању јавности упозорио је да Приштина намерава да 1. октобра заузме север Косова и протера Србе, али да ће Београд гледати да сачува мир. Председник је закључио и да више нема речи о дијалогу… »
Борко Стефановић: Јасно је да Курти чини све да Србију представи као агресивну и жељну сукоба

Борко Стефановић: Јасно је да Курти чини све да Србију представи као агресивну и жељну сукоба

Данас 30.06.2022
Борко Стефановић, потпредседник ССП, за Данас каже да је одлука Владе Косова неразумна и једна у низу које воде ка могућим проблемима и отежавању положаја Србија на КиМ. Он је на наше питање да прокоментарише синоћни наступ… »
Вучић: Ово је најоштрија конференција коју сам одржао у историји, јер сам им све у лице рекао

Вучић: Ово је најоштрија конференција коју сам одржао у историји, јер сам им све у лице рекао

Данас 30.06.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су косовски Албанци донели две одлуке – једна је ускраћивање права уласка са личним картама, а друга се односи на прихватања РКС таблица, додајући да је та друга одлука… »

Вести дана »