Povezane vesti

Težak incident u Arilju: Vozač BMW-a namerno udario pešaka na trotoaru, čovek hitno prebačen u Beograd

Telegraf 02.07.2022
Udareni pešak zadobio je teške telesne povrede i prebačen je na dalje lečenje u Beograd. U opštini Arilje noćas je došlo do incidenta kada je I. A. (1983) svojim vozilom marke "BMW" navodno namerno pokušao da udari muškarca (29) koji je bio na… »

Užička policija: Uhapšen vozač automobila zbog sumnje da je namerno naleteo na pešaka

Novi magazin 02.07.2022
Policija je uhapsila muškarca iz Arilja zbog sumnje da je, upravljajući automobilom, namerno udario pešaka, zbog ranije narušenih odnosa, saopštila je danas Policijska uprava Užice. Uhapšeni I. A. (39) se u saopštenju tereti za krivično delo… »

Uhapšen zbog sumnje da je automobilom namerno naleteo na pešaka

Radio 021 02.07.2022
Policija je uhapsila muškarca iz Arilja zbog sumnje da je, vozeći automobil, namerno udario pešaka, zbog ranije narušenih odnosa, saopštila je Policijska uprava Užice. Uhapšeni I.A. (39) se tereti za pokušaj ubistva. Sumnjiči se da je prošle… »

Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva

Zoom UE 02.07.2022
UŽICE – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su I. A. (1983) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je noćas u Arilju, nakon kraće verbalne rasprave… »

Uhapšen Arljac zbog pokušaja ubistva

Danas 02.07.2022
Zbog sumnje da je automobilom „bmv“ pokušao ubistvo, uhapšen je I. A. (39) iz Arilja. Policijska uprava Užice je saopštila da je on, noćas, nakon verbalnog sukoba „zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, putničkim vozilom „bmv“… »

Uhapšen muškarac iz Arilja zbog pokušaja ubistva

Dnevnik 02.07.2022
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su I. A. (39) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP. On se sumnjiči da je noćas u Arilju, nakon kraće… »

Drama u Arilju: Namerno hteo da udari pešaka?

B92 02.07.2022
U opštini Arilje noćas je došlo do incidenta kada je I.A. (1983) svojim vozilom marke "bmv" namerno pokušao da udari muškarca (29) koji je bio na trotoaru. "Njih dvojica odavno imaju neke svoje neraščišćene račune. Sinoć je prvo došlo do… »

Uhapšen muškarac iz Arilja osumnjičen za pokušaja ubistva

Euronews 02.07.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su I. A. (39) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP. On se sumnjiči da je noćas u Arilju, nakon kraće verbalne… »

Udario pešaka na trotoaru: Teška nesreća u Arilju, vozač odmah priveden

Kurir 02.07.2022
U opštini Arilje prošle noći dogodio se incident kada je I. A. (39) svojim vozilom marke "BMV" udario muškarca (29) koji je bio na trotoaru. Udareni pešak zadobio je teške telesne povrede i prebačen je na dalje lečenje u Beograd. Vozač automobila… »

Uhapšen 39-godišnjak iz Arilja zbog pokušaja ubistva

RTV 02.07.2022
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su I. A. (39) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP. On se sumnjiči da je noćas u Arilju, nakon kraće… »

Drama u Arilju, vozač "bmw-a" namerno udario pešaka na trotoaru: Muškarac zadobio teške telesne povrede, prebačen na…

RINA 02.07.2022
Pretraga Registracija Drama u Arilju, vozač "bmw-a" namerno udario pešaka na trotoaru: Muškarac zadobio teške telesne povrede, prebačen na lečenje u Beograd Arilje - U opštini Arilje noćas je došlo do incidenta kada je I.A. (1983) svojim vozilom… »

Vesti dana »