Povezane vesti

To je bolesno, marko i on su bili drugari Filip doživeo pomračenje, pa sasuo sve u lice Zoli

To je bolesno, marko i on su bili drugari Filip doživeo pomračenje, pa sasuo sve u lice Zoli

Alo 02.07.2022
Ovo je ostavilo bez teksta. Igra istine je i dalje u toku, a nakon sukoba mišljenja Viktorije Mitrović i Lazara Čolića Zole, postavila je pitanje Stefanu Kariću i zamolila ga da prokomentariše njen novonastali odnos. - Možeš li da mi objasniš ovu… »
Treba mi malo vremena Viktorija daje prostora Zoli da je osvoji, zadrugari odmah skočili na nju

Treba mi malo vremena Viktorija daje prostora Zoli da je osvoji, zadrugari odmah skočili na nju

Alo 02.07.2022
Viktorija daje Zoli lažnu nadu. U toku je Igra istine. Anđelo Ranković je naredno pitanje postavio Viktoriji Mitorvić: - Hoću da mi kažeš zbog čega, kada ti Zola postavi neki ultimatum, a znam da te ne za*ebava. Ti ga dovoljno poznaješ, realno je… »
Haos u beloj kući Filip Car pokušao da objasni Zoli da mu veza sa Viktorijom nije potrebna

Haos u beloj kući Filip Car pokušao da objasni Zoli da mu veza sa Viktorijom nije potrebna

Alo 02.07.2022
Tenzija raste. Stefan Karić je u toku igre istine naredno pitanje postavio Viktoriji Mitorvić, na šta se nadovezao i Lazar Čolić Zola . Filip Car i Lepi Mića pokušavaju da posavetuju Zolu. - Ovo mi pokuzaje da radiš neke stavri iz inata - rekao je… »

Vesti dana »