Povezane vesti
To je bolesno, marko i on su bili drugari Filip doživeo pomračenje, pa sasuo sve u lice Zoli
Alo 02.07.2022
Ovo je ostavilo bez teksta. Igra istine je i dalje u toku, a nakon sukoba mišljenja Viktorije Mitrović i Lazara Čolića Zole, postavila je pitanje Stefanu Kariću i zamolila ga da prokomentariše njen novonastali odnos. - Možeš li da mi objasniš ovu… »
Treba mi malo vremena Viktorija daje prostora Zoli da je osvoji, zadrugari odmah skočili na nju
Alo 02.07.2022
Viktorija daje Zoli lažnu nadu. U toku je Igra istine. Anđelo Ranković je naredno pitanje postavio Viktoriji Mitorvić: - Hoću da mi kažeš zbog čega, kada ti Zola postavi neki ultimatum, a znam da te ne za*ebava. Ti ga dovoljno poznaješ, realno je… »
Haos u beloj kući Filip Car pokušao da objasni Zoli da mu veza sa Viktorijom nije potrebna
Alo 02.07.2022
Tenzija raste. Stefan Karić je u toku igre istine naredno pitanje postavio Viktoriji Mitorvić, na šta se nadovezao i Lazar Čolić Zola . Filip Car i Lepi Mića pokušavaju da posavetuju Zolu. - Ovo mi pokuzaje da radiš neke stavri iz inata - rekao je… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 1 satjoš 82 povezane
Prenos, Partizan - olimpija Milano: Crno-beli traže prekid serije poraza u Evroligi
Večernje novosti pre 31 minutajoš 27 povezanih
Teniserke Švajcarske vode 2:0 protiv Srbije u Bili Džin King kupu
Politika pre 2 minutajoš 22 povezane