Повезане вести

Још један напад ајкуле у близини популарног летовалишта! Полиција пронашла остатке жртве? Појавио се и снимак

Још један напад ајкуле у близини популарног летовалишта! Полиција пронашла остатке жртве? Појавио се и снимак

Курир 02.07.2022
У близини познатог египатског летовалишта Хургаде, једна жена је преминула након што ју је у Црвеном мору напала ајкула. Према незваничним сазнањима полиција је пронашла остатке још једне жртву напада ајкуле. Сумња се да је реч… »
Српски туриста се огласио из Хургаде након напада ајкуле : Отпливао сам мало даље, жена ме дозивала да се вратим, доживео сам…

Српски туриста се огласио из Хургаде након напада ајкуле : Отпливао сам мало даље, жена ме дозивала да се вратим, доживео сам…

Курир 02.07.2022
Један од српских туриста који у овом тренутку летују у Хургади описао је атмосферу која влада у том египатском летовалишту након што је жена преминула од напада ајкуле. Надлежни у Хургади су према његовим речима напад ајкуле… »
Ронилац Раденко открива детаље фаталног напада ајкуле на жену у Хургади: "Знам шта је привукло морског пса"

Ронилац Раденко открива детаље фаталног напада ајкуле на жену у Хургади: "Знам шта је привукло морског пса"

Телеграф 02.07.2022
Хотели су затворили плаже. У близини познатог египатског летовалишта Хургаде, једна жена је преминула након што ју је у Црвеном мору напала ајкула. Ронилац Раденко Цалиц, који се тренутно налази у овом познатом летовалишту каже… »
Ужас код једног од омиљених летовалишта Срба: Ајкула откинула руку и ногу жени, несрећница умрла у болници

Ужас код једног од омиљених летовалишта Срба: Ајкула откинула руку и ногу жени, несрећница умрла у болници

Телеграф 02.07.2022
Она је у петак увече пребачена у болницу са тешким повредама, али је упркос напорима лекара, на жалост преминула. У близини познатог египатског летовалишта Хургаде, једна жена је преминула након што ју је у Црвеном мору напала… »
Ајкула одгризла руку и ногу шездесетосмогодишњој жени у близини Шарм ел Шеика, туристи само посматрали (ВИДЕО)

Ајкула одгризла руку и ногу шездесетосмогодишњој жени у близини Шарм ел Шеика, туристи само посматрали (ВИДЕО)

Данас 02.07.2022
У близини туристичког одмаралишта у Египту Шарм ел Шеик ајкула је одгризла руку и ногу шездесетогодишњој жени, док су ужаснути туристи све то посматрали са плаже, пише британски Дејли мејл. Аустријска пензионерка, преминула је… »
Ајкула напала жену код Хургаде, забрањено пливање и роњење

Ајкула напала жену код Хургаде, забрањено пливање и роњење

Радио 021 02.07.2022
Страну држављанку напала је ајкула недалеко од египатског летовалишта Хургада, наневши јој повреде због којих је хитно пребачена у болницу, где је преминула. Према писању РИА Новости, руски конзулат у Хургади је потврдио да је… »
Српски туриста из Хургаде за Нова.рс: Не идемо даље од два метра од обале

Српски туриста из Хургаде за Нова.рс: Не идемо даље од два метра од обале

Нова 02.07.2022
Један из групе српских туриста који у овом тренутку летују у Хургади, описао је за Нова.рс атмосферу која влада у овом египатском летовалишту када је жена преминула од напада ајкуле. Како нам је казао, надлежни у Хургади су напад… »
Узнемирујуће! Објављен снимак напада ајкуле у Хургади: Вода се зацрвенела од крви, нико није пришао да помогне жени!

Узнемирујуће! Објављен снимак напада ајкуле у Хургади: Вода се зацрвенела од крви, нико није пришао да помогне жени!

Мондо 02.07.2022
Појавио се снимак напада ајкуле на жену у близини познатог египатског летовалишта Хургаде. Појавио се снимак напада ајкуле на жену у близини познатог египатског летовалишта Хургаде. У близини познатог египатског летовалишта… »
Због напада ајкуле забрањено пливање и роњење у делу Хургаде

Због напада ајкуле забрањено пливање и роњење у делу Хургаде

Еуроневс 02.07.2022
Страну држављанку напала је ајкула недалеко од египатског летовалишта Хургада, наневши јој повреде због којих је хитно пребачена у болницу, где је преминула. Према писању РИА Новости, руски конзулат у Хургади је потврдио да је… »
"Људи беже из воде, нико јој не помаже": Сведоци хорора код Хургаде: Ајкула зграбила жену и окренула је око себе, остала је…

"Људи беже из воде, нико јој не помаже": Сведоци хорора код Хургаде: Ајкула зграбила жену и окренула је око себе, остала је…

Блиц 02.07.2022
Туристкиња је умрла након што јој је ајкула откинула руку и ногу у хорор нападу код египатског популарног летовалишта Хургада. Жена (68) виђена је како очајнички покушава да доплива назад до обале након напада пред ужаснутим… »
Ајкула напала жену у Хургади: Очевици у шоку посматрали крваву сцену ВИДЕО

Ајкула напала жену у Хургади: Очевици у шоку посматрали крваву сцену ВИДЕО

Нова 02.07.2022
У Хургади у Египту ајкула је напала жену у близини једног ризорта, одгризавши јој руку и ногу. Повређена аустријска држављанка (68) одмах је пребачена у болницу у петак када се напад догодио, али је убрзо преминула због великог… »
"Знамо шта је привукло предатора": Српски ронилац о нападу ајкуле на жену у Хургади: Туристи праве ову фаталну грешку

"Знамо шта је привукло предатора": Српски ронилац о нападу ајкуле на жену у Хургади: Туристи праве ову фаталну грешку

Блиц 02.07.2022
У близини познатог египатског летовалишта Хургаде, једна жена је преминула након што ју је у Црвеном мору напала ајкула. Ронилац Раденко Цалиц, који се тренутно налази у овом познатом летовалишту каже да је несрећну жену… »
Ужас у омиљеном летовалишту Срба, ајкула растргла жену! Туристи гледали језив призор, плажа хитно затворена!

Ужас у омиљеном летовалишту Срба, ајкула растргла жену! Туристи гледали језив призор, плажа хитно затворена!

Мондо 02.07.2022
Жена у Хургади преминула након напада ајкуле. Жена у Хургади преминула након напада ајкуле. Елизабет Сквајер (68) из Аустрије напала је ајкула у близини познатог египатског летовалишта Хургаде. Она је у петак увече пребачена у… »

Вести дана »