Повезане вести

Одавно бројим кораке, очекујем да одем Болна исповест Еве Рас, глумица оголила душу: Гађали су ме фекалијама

Одавно бројим кораке, очекујем да одем Болна исповест Еве Рас, глумица оголила душу: Гађали су ме фекалијама

Ало 02.07.2022
Глумица оголила душу. Глумица Ева Рас каже да често трпи тортуру на улици од пролазника који се не слажу са њеним мишљењем, због чега је на мети чак и физичких напада. Прочитајте још: Ово је супруга Александра Шапића: Прелепу… »
Никад врелије издање Позната српска глумица Ива Штрљић изгрмела у купаћем, коментари само пљуште (Фото)

Никад врелије издање Позната српска глумица Ива Штрљић изгрмела у купаћем, коментари само пљуште (Фото)

Ало 02.07.2022
Вреле фотографије. Након што је демантовала наводе да је упловила у везу и то са Николом Константиновићем, бившим дечком колегинице Ање Мит и водитељке Душице Јаковљевић, глумица Ива Штрљић поделила је бруталне фотке у… »
Какве ноге, а тек груди! Најврелије фотке славне српске глумице - Ива Штрљић изгрмела у купаћем, коментари се усијали!

Какве ноге, а тек груди! Најврелије фотке славне српске глумице - Ива Штрљић изгрмела у купаћем, коментари се усијали!

Мондо 02.07.2022
Ива Штрљић поделила фотке у купаћем. Ива Штрљић поделила фотке у купаћем. Након што је демантовала наводе да је упловила у везу и то са Николом Константиновићем, бившим дечком колегинице Ање Мит и водитељке Душице… »
Шта ми жена уради Александра први пут одговорила Андрији Милошевићу на виц: Хит снимак (видео)

Шта ми жена уради Александра први пут одговорила Андрији Милошевићу на виц: Хит снимак (видео)

Ало 02.07.2022
Популарни глумац Андрија Милошевич редовно објављује видео записе. Популарни глумац Андрија Милошевич редовно објављује видео записе на Инстаграму профилу у којима прича вицеве, а често и својој вереници, глумици Александри… »

Вести дана »