Povezane vesti
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku! Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku, izjela je ljubomora
Kurir 06.07.2022
Pevačica Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Ona je odgovarala na neka škakljiva pitanja, pa tako priznala svoje strahove i ko joj je uzor. Ime, prezime i nadimak? - Edita Aradinović Edvard. Bila sam dečak, duga priča! Svi me zovu… »
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku: Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku zbog ljubomore
Večernje novosti 06.07.2022
PEVAČICA Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Foto:Printscreen/Instagram Pevačica je, gostujući u emisiji Amidži šou, odgovarala na škakljiva pitanja i obelodanila interesantne detalje iz svog života. - Koja je najgora stvar koju si… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
RTV pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

MUP poziva pojedince i medije da se uzdrže od širenja neproverenih i netačnih informacija u vezi sa požarima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane