Povezane vesti
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku! Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku, izjela je ljubomora
Kurir 06.07.2022
Pevačica Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Ona je odgovarala na neka škakljiva pitanja, pa tako priznala svoje strahove i ko joj je uzor. Ime, prezime i nadimak? - Edita Aradinović Edvard. Bila sam dečak, duga priča! Svi me zovu… »
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku: Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku zbog ljubomore
Večernje novosti 06.07.2022
PEVAČICA Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Foto:Printscreen/Instagram Pevačica je, gostujući u emisiji Amidži šou, odgovarala na škakljiva pitanja i obelodanila interesantne detalje iz svog života. - Koja je najgora stvar koju si… »
Vesti dana »

Danas je mala Gospojina, veliki hrišćanski praznik Jedan običaj je posebno vezan za žene - ovo nikako ne valja da rade
Alo pre 15 minutajoš 2 povezane

"Budućnost regiona leži u zajedničkoj bezbednosti"! Mandić: Pokazano jedinstvo srpskog naroda, posvedočena slavna istorija Srbije i Crne Gore
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 7 satijoš 1 povezana