Povezane vesti
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku! Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku, izjela je ljubomora
Kurir 06.07.2022
Pevačica Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Ona je odgovarala na neka škakljiva pitanja, pa tako priznala svoje strahove i ko joj je uzor. Ime, prezime i nadimak? - Edita Aradinović Edvard. Bila sam dečak, duga priča! Svi me zovu… »
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku: Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku zbog ljubomore
Večernje novosti 06.07.2022
PEVAČICA Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Foto:Printscreen/Instagram Pevačica je, gostujući u emisiji Amidži šou, odgovarala na škakljiva pitanja i obelodanila interesantne detalje iz svog života. - Koja je najgora stvar koju si… »
Vesti dana »

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 35 minutajoš 23 povezane

Rhmz izdao hitno upozorenje za ovaj deo Srbije: Biće gadno u narednih sat vremena
Telegraf pre 1 satjoš 52 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji nastavile da rastu, promet na jugu i istoku eksplodirao
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 18 povezanih