Povezane vesti
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku! Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku, izjela je ljubomora
Kurir 06.07.2022
Pevačica Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Ona je odgovarala na neka škakljiva pitanja, pa tako priznala svoje strahove i ko joj je uzor. Ime, prezime i nadimak? - Edita Aradinović Edvard. Bila sam dečak, duga priča! Svi me zovu… »
Uzela sam kamen i bacila mu na šoferku: Edita Aradinović napravila skandal bivšem dečku zbog ljubomore
Večernje novosti 06.07.2022
PEVAČICA Edita Aradinović otkrila je detalje svog privatnog života. Foto:Printscreen/Instagram Pevačica je, gostujući u emisiji Amidži šou, odgovarala na škakljiva pitanja i obelodanila interesantne detalje iz svog života. - Koja je najgora stvar koju si… »
Vesti dana »

Lopovi za sedam minuta ukrali nakit „neprocenjive“ vrednosti iz Luvra
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana

Izrael raketirao Rafu, optužuje Hamas za napad na IDF i kršenje primirja; Hamas: Posvećeni smo miru
RTS pre 32 minutajoš 26 povezanih

Medvedev prekinuo katastrofalan niz: Ruski teniser osvojio titulu posle 882 dana!
Kurir pre 2 minutajoš 32 povezane

Filmska krađa u Luvru: U sred dana ukraden nakit neprocenjive vrednosti, lopovi za sedam minuta nestali
NIN pre 3 satajoš 25 povezanih