Povezane vesti

Tomašević: "Ne bi bio kraj sveta ukoliko se ne plasiramo na Mundobasket"

Sportske.net 06.07.2022
Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije Dejan Tomašević smatra da je potrebna opsežna analiza kako bi se shvatilo šta se događa u košarkaškom nacionalnom timu. Srbija nije navikla da gubi od ekipa kao što su Letonija i Belgija. Do skora su nam ti… »

Tomašević: Nije smak sveta ako košarkaši ne odu na SP

Politika 06.07.2022
Plasman košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2023. godine pod velikim je znakom pitanja posle poraza u kvalifikacijama od Letonije i Belgije, a proslavljeni reprezentativac Dejan Tomašević smatra da nije smak sveta ukoliko se… »

Đurović: Pešiću treba pravi pomoćnik koji sme da mu kaže nešto

Sportski žurnal 06.07.2022
Iskusni stručnjak je za „Glas Srpske” naglasio da je protiv Belgije i sa klupe moralo da se uradi nešto više. Vlade Đurović komentarisao je za „ Glas Srpske” poraz Srbije od Belgije, kao i uvek bez dlake na jeziku. Godine trenerskog staža… »

Vlade Đurović: ''Baš smo zaglibili! Pešiću oslabili refleksi, treba mu novi pomoćnik''

Sportske.net 06.07.2022
Reprezentacija Srbije značajno se udaljila od plasmana na Svetsko prvenstvo posle dva poraza od Letonije i Belgije, pa iako se naš tim plasirao u narednu fazu kvalifikacija, šanse su značajno umanjene jer se prenose bodovi iz dosadašnje grupe. Poraz… »

"Nije smak sveta ako ne odemo na Svetsko": Dejan Tomašević kaže da je novac jedan od glavnih razloga "neuspeha" košarkaša

Večernje novosti 06.07.2022
PLASMAN košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2023. godine pod velikim je znakom pitanja posle poraza u kvalifikacijama od Letonije i Belgije, a proslavljeni reprezentativac Dejan Tomašević smatra da nije smak sveta ukoliko se "orlovi"… »

Tomašević: Nije smak sveta ako ne odemo na Svetsko prvenstvo

B92 06.07.2022
Plasman košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2023. godine pod velikim je znakom pitanja posle poraza u kvalifikacijama od Letonije i Belgije. Proslavljeni reprezentativac Dejan Tomašević smatra da nije smak sveta ukoliko se "Orlovi"… »

Dejan Tomašević: Nije smak sveta ako košarkaši ne odu na SP

Dnevnik 06.07.2022
BEOGRAD: Plasman košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2023. godine pod velikim je znakom pitanja posle poraza u kvalifikacijama od Letonije i Belgije, a proslavljeni reprezentativac Dejan Tomašević smatra da nije smak sveta ukoliko se… »

Tomašević: Nije smak sveta ako košarkaši ne odu na SP

Sportski žurnal 06.07.2022
Izabranici Svetislava Pešića u novoformiranu I grupu ušli su sa skorom 1-3, koliko ima i Velika Britanija. Plasman košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo 2023. godine pod velikim je znakom pitanja posle poraza u kvalifikacijama od… »

Baš smo zaglibili, a naši ne znaju ni igrače Belgije! Đurović "pecnuo" i Pešića: Moralo je sa klupe više da se uradi!

Mondo 06.07.2022
"Pešić je ipak u zrelim godinama, refleksi više nisu onakvi kakvi su bili pa bi morao da ima nekog uz sebe ko se na plaši da mu kaže neke stvari", rekao je iskusni stručnjak Vlade Đurović. "Pešić je ipak u zrelim godinama, refleksi više nisu… »

Legenda oplela po košarkašima: Bivši selektor posle poraza – ‘Gde su Teo, Micić, Kalina? Kult je otišao u k***c!’

Hot sport 06.07.2022
Žestoka reakcija legende. Zoran „Moka“ Slavnić, čuveni košarkaš i trener, žustro je reagovao nakon poraza košarkaške reprezentacije Srbije od Letonije i Belgije, a pored igrača, pošteđen nije bio ni selektor Svetislav Pešić. Orlovi su… »

Gde su teo, Micić i kalinić!? Zašto to niko ne pita! Bivši selektor "opleo" posle bruke u Nišu: Kult je otišao u k***c

Mondo 06.07.2022
Legendarni košarkaš i trener Zoran "Moka" Slavnić besan je zbog poraza Srbije protiv Belgije, a potkačio je igrače koji nisu bili na spisku Svetislava Pešića. Legendarni košarkaš i trener Zoran "Moka" Slavnić besan je zbog poraza Srbije protiv… »

Nije tragedija ako Srbija ne ode na mundobasket: Tomaševiću posle debakla zasmetalo jedno - "Dok sam živ, biću protiv!"

Mondo 06.07.2022
Dejan Tomašević i Željko Rebrača su imali šta da kažu nakon dva teška poraza košarkaške reprezentacije Srbije. Dejan Tomašević i Željko Rebrača su imali šta da kažu nakon dva teška poraza košarkaške reprezentacije Srbije. Košarkaška… »

Stigao račun za struju: Ko je kriv za poraz Srbije u Nišu?

Večernje novosti 06.07.2022
POTONUĆE na Baltiku i niški strujni udar udaljili su Srbiju od Svetskog prvenstva na Dalekom istoku toliko daleko da ni vernici po profesiji ne veruju u računicu za bukiranje boravka u Japanu, Indoneziji i Filipinima naredne godine. FOTO: KSS Ona je… »

Srbija, sport i reprezentacija: Pet brodoloma zemlje košarke, od Novog Sada do propuštanja Olimpijskih igara

Danas 05.07.2022
„Bolje da je opet nestalo struje“, ovo su verovatno pomislili mnogi vrele julske večeri u ponedeljak 4. aprila, kada su košarkaši Srbije izgubili od Belgije u Nišu. Meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. bio je planiran za nedelju, ali je… »

Vesti dana »