Повезане вести

Ђерона: Играли смо јаке утакмице на Медитеранским играма

Ђерона: Играли смо јаке утакмице на Медитеранским играма

Спорт клуб 06.07.2022
Србија је освојила бронзу на Медитеранским играма у Алжиру, победивши у мечу за треће место Северну Македонију са 34:29. Селектор рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона изјавио је да је освајање бронзане медаље „веома… »
Србија оборила рекорд: Наша земља освојила највише злата од када се такмичимо на Медитеранским играма

Србија оборила рекорд: Наша земља освојила највише злата од када се такмичимо на Медитеранским играма

Вечерње новости 06.07.2022
ЗАВРШЕНЕ су Медитеранске игре у Орану (Алжир), а Србије је оборила рекорд по броју златних медаља када је ово такмичење у питању. Фото: Боксерски савез Србије Наиме, наша земља је дошла до броја од 13 најсјајнијих одличја, а… »
Рукометаши Србије освојили бронзу: У борби за медаљу пала је Северна Македонија!

Рукометаши Србије освојили бронзу: У борби за медаљу пала је Северна Македонија!

Хот спорт 06.07.2022
Мушка рукометна репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Медитеранским играма у Орану. У утакмици за треће место „орлови“ су били бољи од селекције Северне Македоније и славили резултатом 34:29 (15:13). Северна… »
Србија освојила 31 медаљу на Медитеранским играма, рукометаши бронзани за крај

Србија освојила 31 медаљу на Медитеранским играма, рукометаши бронзани за крај

Нова 06.07.2022
Велики успех за нашу земљу. Рукометаши Србије су, након рукометашица, обезбедили бронзану медаљу на Медитеранским играма у Орану победом над Северном Македонијом 34:29. Овим наступом, наши спортисти завршили су наступ на… »
МИ: Рукометаши Србије освојили бронзану медаљу

Спорт клуб 06.07.2022
Мушка рукометна репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Медитеранским играма у Орану. У утакмици за треће место „орлови“ су били бољи од селекције Северне Македоније и славили резултатом 34:29 (15:13). Северна… »
Рукометаши по угледу на колегинице, нова бронза за Србију у Алжиру!

Рукометаши по угледу на колегинице, нова бронза за Србију у Алжиру!

Спортске.нет 06.07.2022
У утакмици за бронзу Србија је победила Северну Македонију са 34:29 (15:13). Најефикаснији у нашој селекцији били су Вукашин Воркапић са шест и Марко Милосављевић и Милош Грозданић са по пет постигнутих голова. Северна… »

Н1 Инфо 06.07.2022

Вести дана »