Повезане вести

Запад покушава да одблокира извоз житарица из Украјине, Путин упозорава на "дуги рат"

Запад покушава да одблокира извоз житарица из Украјине, Путин упозорава на "дуги рат"

Глас Америке 08.07.2022
КИЈЕВ - Западни званичници покушавали су да утичу на Русију да дозволи Украјини извоз житарица, због све веће претње кризом глади у свету. Москва, међутим, оптужује Запад за економски рат са Русијом и покушај да је изолује због… »
"Нека покушају да нас поразе на бојном пољу": Путин провоцира Запад: "Још нисмо ништа озбиљно почели у Украјини"

"Нека покушају да нас поразе на бојном пољу": Путин провоцира Запад: "Још нисмо ништа озбиљно почели у Украјини"

Блиц 08.07.2022
Руски предсједник Владимир Путин изјавио је данас да је Русија тек почела у Украјини, а да Запад, ако то жели, може да покуша да је порази на бојном пољу. - Данас чујемо да желе да нас поразе на бојном пољу. Шта рећи на то… »
"Још ништа озбиљно нисмо започели тамо": Нова хушкачка Путинова изјава о рату у Украјини и Западу

"Још ништа озбиљно нисмо започели тамо": Нова хушкачка Путинова изјава о рату у Украјини и Западу

Блиц 07.07.2022
Руски председник Владимир Путин изјавио је коментаришући рат у украјинском региону Донбасу да "Русија још није ништа озбиљно започела у Украјини", пренела је новинска агенција РИА Новости. - Сви треба да знају да ми углавном још… »
Путин Западу: Слободно пробајте да поразите Русију у Украјини – ми још нисмо озбиљно почели

Путин Западу: Слободно пробајте да поразите Русију у Украјини – ми још нисмо озбиљно почели

Данас 07.07.2022
Председник Русије Владимир Путин данас је изјавио да Запад жели да порази Русију на „бојном пољу“ у Украјини и поручио „нека пробају“, указујући такође да Москва „још није почела озбиљне ствари“. „Данас чујемо да хоће да нас… »

Вести дана »