Повезане вести
Запад покушава да одблокира извоз житарица из Украјине, Путин упозорава на "дуги рат"
Глас Америке 08.07.2022
КИЈЕВ - Западни званичници покушавали су да утичу на Русију да дозволи Украјини извоз житарица, због све веће претње кризом глади у свету. Москва, међутим, оптужује Запад за економски рат са Русијом и покушај да је изолује због… »
"Нека покушају да нас поразе на бојном пољу": Путин провоцира Запад: "Још нисмо ништа озбиљно почели у Украјини"
Блиц 08.07.2022
Руски предсједник Владимир Путин изјавио је данас да је Русија тек почела у Украјини, а да Запад, ако то жели, може да покуша да је порази на бојном пољу. - Данас чујемо да желе да нас поразе на бојном пољу. Шта рећи на то… »
"Још ништа озбиљно нисмо започели тамо": Нова хушкачка Путинова изјава о рату у Украјини и Западу
Блиц 07.07.2022
Руски председник Владимир Путин изјавио је коментаришући рат у украјинском региону Донбасу да "Русија још није ништа озбиљно започела у Украјини", пренела је новинска агенција РИА Новости. - Сви треба да знају да ми углавном још… »
Путин Западу: Слободно пробајте да поразите Русију у Украјини – ми још нисмо озбиљно почели
Данас 07.07.2022
Председник Русије Владимир Путин данас је изјавио да Запад жели да порази Русију на „бојном пољу“ у Украјини и поручио „нека пробају“, указујући такође да Москва „још није почела озбиљне ствари“. „Данас чујемо да хоће да нас… »
Вести дана »

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 11 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана