Povezane vesti

Zapad pokušava da odblokira izvoz žitarica iz Ukrajine, Putin upozorava na "dugi rat"

Zapad pokušava da odblokira izvoz žitarica iz Ukrajine, Putin upozorava na "dugi rat"

Glas Amerike 08.07.2022
KIJEV - Zapadni zvaničnici pokušavali su da utiču na Rusiju da dozvoli Ukrajini izvoz žitarica, zbog sve veće pretnje krizom gladi u svetu. Moskva, međutim, optužuje Zapad za ekonomski rat sa Rusijom i pokušaj da je izoluje zbog rata u Ukrajini… »
"Neka pokušaju da nas poraze na bojnom polju": Putin provocira Zapad: "Još nismo ništa ozbiljno počeli u Ukrajini"

"Neka pokušaju da nas poraze na bojnom polju": Putin provocira Zapad: "Još nismo ništa ozbiljno počeli u Ukrajini"

Blic 08.07.2022
Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija tek počela u Ukrajini, a da Zapad, ako to želi, može da pokuša da je porazi na bojnom polju. - Danas čujemo da žele da nas poraze na bojnom polju. Šta reći na to, neka pokušaju -… »
"Još ništa ozbiljno nismo započeli tamo": Nova huškačka Putinova izjava o ratu u Ukrajini i Zapadu

"Još ništa ozbiljno nismo započeli tamo": Nova huškačka Putinova izjava o ratu u Ukrajini i Zapadu

Blic 07.07.2022
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je komentarišući rat u ukrajinskom regionu Donbasu da "Rusija još nije ništa ozbiljno započela u Ukrajini", prenela je novinska agencija RIA Novosti. - Svi treba da znaju da mi uglavnom još nismo ništa… »
Putin Zapadu: Slobodno probajte da porazite Rusiju u Ukrajini – mi još nismo ozbiljno počeli

Putin Zapadu: Slobodno probajte da porazite Rusiju u Ukrajini – mi još nismo ozbiljno počeli

Danas 07.07.2022
Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je izjavio da Zapad želi da porazi Rusiju na „bojnom polju“ u Ukrajini i poručio „neka probaju“, ukazujući takođe da Moskva „još nije počela ozbiljne stvari“. „Danas čujemo da hoće da nas pobede… »

Vesti dana »