Povezane vesti
Srbija, jezik i Veliki Izvor: Oroti izvorski da ta cjal svjat razbere - Govori izvorski da te ceo svet razume
Južne vesti 08.07.2022
Jakov Ponjavić/BBC „Dobar den, aze sam Danijela Stojković. Rodena sam vaf Zajčar, a živjala sam do relativno skuru vaf selo kojo se vika Veliki Izvor." Ovako zvuči kada se 33-godišnja advokatica predstavi na izvorskom govoru, karakterističnim za njeno… »
Srbija, jezik i Veliki Izvor: Oroti izvorski da ta cjal svjat razbere – Govori izvorski da te ceo svet razume
Danas 08.07.2022
„Dobar den, aze sam Danijela Stojković. Rodena sam vaf Zajčar, a živjala sam do relativno skuru vaf selo kojo se vika Veliki Izvor.“ Ovako zvuči kada se 33-godišnja advokatica predstavi na izvorskom govoru, karakterističnim za njeno selo, smešteno na… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 13 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
Euronews pre 36 minutajoš 27 povezanih
"Igra mačke i miša" Britanski pilot oboren 1991. iznad Iraka o potrazi za američkim pilotom: "Iran će pokriti područje najbolje što može, to im daje prednost!"
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
Studentu Arhitektonskog fakulteta određeno zadržavanje u stanici 48 sati: Dobio udarac u policijskom vozilu
Nova pre 41 minutajoš 18 povezanih