Povezane vesti
Ovo nisu očekivali Zadrugom je odzvanjao smeh, zadrugari nisu krili oduševljenje (video)
Alo 08.07.2022
Osetila se pozitivna energija. Zadrugarima su pušteni smešni video-klipovi koji su obeležili ovu sezonu "Zadruge" Printsc Pink Učesnici rijalitija nisu skidali osmehe s lica, prisetili se najsmešnjihih momenata, koji su im naterali suze na oči. Printsc… »
Obrisala mi je sve slike nagih devojaka iz telefona Matora se prisetila šta se dešavalo kada je bila u vezi sa Sanjom, pa…
Alo 08.07.2022
Matora se prisetila ovoga. Jovana Tomić Matora i Anđela Đuričič, govorile su o svom životu i uspomenama koje ih podsećaju na bivše velike ljubavi. Ne znam kako ljudi nakon prekida veze pamte samo loše stvari - rekla je Anđela. Ja sve svoje slike sa… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Počinje novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Prvo izvlačenje 20. septembra
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

"Bili su primorani da pobegnu": Premijer Estonije traži konsultacije po članu 4 NATO-a zbog ruskih aviona: Strahuju za teritorijalnu bezbednost
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Nacionalna garda Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu i PVO Vojske Srbije (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana