Povezane vesti
Grad će pomoći oštećenima u poplavama! Šapić na Studiju b: Učinićemo sve da građanima bude toplo i da sve funkcioniše
Kurir 08.07.2022
Novoizabrani gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić večeras gostuje u emisiji "Beogradska Panorama" kod voditeljke Ivane Vučićević. Gradonačelnik Šapić govoriće o širokom spektru tema, ali će po svoj prilici glavni fokus biti njegovi planovi za… »
Grad će pomoći oštećenima U poplavama! Šapić: "Izašao sam pred ljude da znaju šta ćemo da uradimo"
Alo 08.07.2022
Novoizabrani gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić večeras gostuje u emisiji "Beogradska Panorama" kod voditeljke Ivane Vučićević. - Pokušaćemo svima da pomognemo i čuo sam se tim povodom i sa predsednikom opštine Zemun. Ljudi nek se prijave… »
Vesti dana »
Udruženje banaka: U saradnji sa NBS banke će obustaviti promet sa NIS AD ukoliko do predviđenog roka ne dobije licencu za poslovanje
N1 Info pre 5 satijoš 52 povezane
Bukom i snažnim porukama solidarnosti i otpora protiv nasilja nad ženama, počela akcija "16 dana aktivizma" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 46 povezanih
Mirovni plan može ozbiljno da ugrozi Zelenskog Tramp nema granice i ultimatume, ima samo jedan cilj, a Putin je pesimističan
Alo pre 1 minutjoš 43 povezane
Ponoš: „Ako Brnabić ne reši problem ograde oko Skupštine, rešićemo ga mi“
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih