Povezane vesti
FOTO Hrvatski fudbaler oduševio porukom za Đokovića, Novak odmah odgovorio
Nova 09.07.2022
Poruka oduševila sve. Novak Đoković se pobedom protiv Kamerona Norija rezutatom 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 plasirao u finale Vimbldona, osmo u karijeri. Hrvatski fudbaler Dejan Lovren jedan je od najvećih navijača Novaka Đokoviča, a nije propustio priliku da mu… »
"Osećao sam da je Đoković bio nervozan": Kameron Nori i reakcija posle poraza od Novaka
Večernje novosti 08.07.2022
BRITANSKI teniser Kameron Nori izjavio je da je Novak Đoković zasluženo izborio plasman u finale Vimbldona. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg Norija savladao posle (još jednog) preokreta. "Mislim da sam igrao dobro u prvom setu. Imao sam… »
Čista emocija: Novak Đoković prošao u finale Vimbldona, pa "eksplodirao"
Večernje novosti 08.07.2022
NOVAK Đoković se plasirao u finale Vimbldona 2022, a odmah po poslednjem poenu burno je reagovao. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg takmičara, Britanca Kamerona Norija savladao u polufinalu posle (još jednog) preokreta, a onda je usledio… »
Vesti dana »
Ministar Selaković: Radujem se suđenju, prava meta nisam ja nego Vučić
Beta pre 41 minutajoš 64 povezane
Novo povećanje plata prosvetnim radnicima: Ministar Dejan Vuk Stanković otkrio kada i koliko će biti uvećane zarade u školstvu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Američki pregovarači: Rusi otvoreni da se Ukrajina priključi Evropskoj uniji! Međutim, Kijev i dalje drži tvrd stav oko teritorija
Kurir pre 10 minutajoš 75 povezanih
Masovno vozili pijani po ovim gradovima Srbije: Policija sklonila 4 "tempirane bombe" sa puta: Seli za volan, pa dali po gasu!
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
"Bol počinje da uzima danak" Sidnejskom junaku uopšte nije dobro, oglasio se njegov advokat
Alo pre 31 minutajoš 26 povezanih