Povezane vesti
FOTO Hrvatski fudbaler oduševio porukom za Đokovića, Novak odmah odgovorio
Nova 09.07.2022
Poruka oduševila sve. Novak Đoković se pobedom protiv Kamerona Norija rezutatom 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 plasirao u finale Vimbldona, osmo u karijeri. Hrvatski fudbaler Dejan Lovren jedan je od najvećih navijača Novaka Đokoviča, a nije propustio priliku da mu… »
"Osećao sam da je Đoković bio nervozan": Kameron Nori i reakcija posle poraza od Novaka
Večernje novosti 08.07.2022
BRITANSKI teniser Kameron Nori izjavio je da je Novak Đoković zasluženo izborio plasman u finale Vimbldona. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg Norija savladao posle (još jednog) preokreta. "Mislim da sam igrao dobro u prvom setu. Imao sam… »
Čista emocija: Novak Đoković prošao u finale Vimbldona, pa "eksplodirao"
Večernje novosti 08.07.2022
NOVAK Đoković se plasirao u finale Vimbldona 2022, a odmah po poslednjem poenu burno je reagovao. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg takmičara, Britanca Kamerona Norija savladao u polufinalu posle (još jednog) preokreta, a onda je usledio… »
Vesti dana »

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 19 minutajoš 3 povezane

Zvezda na skeneru Kurira Milojević pogrešio u taktici, a Elšnik potpuno zakazao: Crveno-beli mogu da se vade posle poraza, ali...
Kurir pre 29 minutajoš 7 povezanih