Povezane vesti
FOTO Hrvatski fudbaler oduševio porukom za Đokovića, Novak odmah odgovorio
Nova 09.07.2022
Poruka oduševila sve. Novak Đoković se pobedom protiv Kamerona Norija rezutatom 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 plasirao u finale Vimbldona, osmo u karijeri. Hrvatski fudbaler Dejan Lovren jedan je od najvećih navijača Novaka Đokoviča, a nije propustio priliku da mu… »
"Osećao sam da je Đoković bio nervozan": Kameron Nori i reakcija posle poraza od Novaka
Večernje novosti 08.07.2022
BRITANSKI teniser Kameron Nori izjavio je da je Novak Đoković zasluženo izborio plasman u finale Vimbldona. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg Norija savladao posle (još jednog) preokreta. "Mislim da sam igrao dobro u prvom setu. Imao sam… »
Čista emocija: Novak Đoković prošao u finale Vimbldona, pa "eksplodirao"
Večernje novosti 08.07.2022
NOVAK Đoković se plasirao u finale Vimbldona 2022, a odmah po poslednjem poenu burno je reagovao. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Đoković je domaćeg takmičara, Britanca Kamerona Norija savladao u polufinalu posle (još jednog) preokreta, a onda je usledio… »
Vesti dana »

Dodik: Narod će na referendumu odlučiti da li ću ostati predsednik RS
Beta pre 35 minutajoš 66 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 34 povezane

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju: Očekuju se intenzivni pljuskovi sa gradom
NIN pre 4 satijoš 36 povezanih