Povezane vesti
Bruka! Može otac da joj bude Pevačica žestoko isprozivala Maju Marinković zbog veze sa Subotićkinim mužem: Zgrožena sam
Alo 10.07.2022
Dala svoj sud. Pevačica Maja Nikolić se oglasila na Instagramu povodom skandala koji je zadesio porodicu Marinković. Printscreen Radomir Taki Marinković i Maja Nikolić su dugogodišnji prijatelji, ali je pevačica odlučila da ne štedi Maju Marinković od… »
Ovako je subotićka hvalila maju pre skandala Aleksandra je pričala sve najlepše o svojoj sada bivšoj drugarici: Dotakle se i…
Alo 10.07.2022
Dok je trajalo prijateljstvo, bilo je lepo. Maja Marinković preotela je muža svoje drugarice Aleksandre Subotić, Pecu Raspopovića, sa kojim je viđena na bazenu. Foto: Youtube/Printscreen/red tv Aleksandra ne krije koliko je očajna zbog izdaje… »
U jeku skandala marinkovićeve Oglasila se Tara Simov za Alo! i Aleksandri uputila ove reči, a nije štedela ni Maju, ovo se…
Alo 10.07.2022
Dala svoj sud. Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić oglasila se na Instagramu zbog afere izabranika Petra Raspopovića i bivše drugarice Maje Marinković. Foto: Youtube/Printscreen/red tv Maja i Peca uhvaćeni su zajedno na jednom bazenu zbog čega je… »
Nervni slom je doživela Aleksandra Subotić ne prestaje da plače zbog prevare, oglasio se i otac Maje Marinković: Izvinjavam se…
Alo 10.07.2022
Ubrzo nakon njenog oglašavanja, na Instagramu se oglasio i Taki. Aleksandra Subotić nakon što se u suzama i vidno uznemirena oglasila u lajvu na Instagramu i priznala da je zgrožena potezom njene drugarice Maje Marinković i supruga Predraga Pece… »
Ja sam uvek glavna i kad postoji prva Ovako je Maja Marinković govorila o dečku nedelju dana pre afere, Aleksandra nije ni…
Alo 10.07.2022
Maja je pričala o svom emotivnom statusu, ali niko nije ni slutio o kome je reč. Javnost je u šoku otkako se saznalo da je starleta Maja Marinković u vezi sa suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Predragom Pecom Raspopovićem. Samo nedelju… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: Prevrnuo se automobil na Mostu na Adi, jedan lakše povređen
Novi magazin pre 33 minutajoš 33 povezane
Vitkof iz Moskve direktno na sastanak u Majamiju sa šefom ukrajinskog Saveta za bezbednost
Nedeljnik pre 58 minutajoš 39 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 58 minutajoš 52 povezane
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Danas pre 58 minutajoš 17 povezanih
Danas je Vavedenje Presvete Bogorodice i kažu da nikako ne treba uzimati nož u ruke – evo zašto
Nova pre 33 minutajoš 17 povezanih