Повезане вести
Брука! Може отац да јој буде Певачица жестоко испрозивала Мају Маринковић због везе са Суботићкиним мужем: Згрожена сам
Ало 10.07.2022
Дала свој суд. Певачица Маја Николић се огласила на Инстаграму поводом скандала који је задесио породицу Маринковић. Принтсцреен Радомир Таки Маринковић и Маја Николић су дугогодишњи пријатељи, али је певачица одлучила да не… »
Овако је суботићка хвалила мају пре скандала Александра је причала све најлепше о својој сада бившој другарици: Дотакле се и…
Ало 10.07.2022
Док је трајало пријатељство, било је лепо. Маја Маринковић преотела је мужа своје другарице Александре Суботић, Пецу Распоповића, са којим је виђена на базену. Фото: Иоутубе/Принтсцреен/ред тв Александра не крије колико је… »
У јеку скандала маринковићеве Огласила се Тара Симов за Ало! и Александри упутила ове речи, а није штедела ни Мају, ово се…
Ало 10.07.2022
Дала свој суд. Ријалити учесница Александра Суботић огласила се на Инстаграму због афере изабраника Петра Распоповића и бивше другарице Маје Маринковић. Фото: Иоутубе/Принтсцреен/ред тв Маја и Пеца ухваћени су заједно на једном… »
Нервни слом је доживела Александра Суботић не престаје да плаче због преваре, огласио се и отац Маје Маринковић: Извињавам се…
Ало 10.07.2022
Убрзо након њеног оглашавања, на Инстаграму се огласио и Таки. Александра Суботић након што се у сузама и видно узнемирена огласила у лајву на Инстаграму и признала да је згрожена потезом њене другарице Маје Маринковић и… »
Ја сам увек главна и кад постоји прва Овако је Маја Маринковић говорила о дечку недељу дана пре афере, Александра није ни…
Ало 10.07.2022
Маја је причала о свом емотивном статусу, али нико није ни слутио о коме је реч. Јавност је у шоку откако се сазнало да је старлета Маја Маринковић у вези са супругом своје најбоље другарице Александре Суботић, Предрагом Пецом… »
Вести дана »
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 21 минутајош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 36 минутајош 1 повезана