Повезане вести
Победница прве Задруге за Курир о дејановом првом месту: Ево да ли је Кија подржала Драгојевића ког је задесила слична судбина!…
Курир 11.07.2022
Победница прве "Задруге" Кристина Кија Коцкар прокоментарисала је победу Дејана Драгојевића. Дејан је освојио награду од 50.000 евра и прво место у "Задрузи 5", а десила му се слична ствар као својевремено Кији Коцкар, с обзиром… »
Дејан стигао у Ветерник: Победник Задруге не престаје да плаче - дошао кући после 4 године, сачекала га бака
Мондо 11.07.2022
Дејан Драгојевић се вратио у кућу својих родитеља. Дејан Драгојевић се вратио у кућу својих родитеља Победник Задруге Дејан Драгојевић, вратио се у Ветерник са породицом с којом није био у контакту више од 4 године. Разлог за… »
(Видео) Стигао у Ветерник: Дејан Драгојевић не престаје да плаче, ево како је изгледао први сусрет са баком
Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић је синоћ изашао из Задруге као победник, а овај ријалити му је, осим победе, донео многе животне промене. Бурно је било претходних 10 месеци у животу Дејана Драгојевића. Усред ријалитија га је преварила супруга… »
Карић и Мисица се посвађали по изласку из Задруге: Јована мислила да нема камера па напала Стефана, настао хаос
Блиц 11.07.2022
Јована Љубисављевић дочекала је дечка Стефана Карића са широким осмехом и раме уз раме са његовом породицом. Док је Стефан Карић испитивао Мисицу да ли је био добар и је ли у њиховом вези све у реду, она је потврђивала уз… »
Било је ужасно стајати поред ње, Душица је то брзо завршила: Дејан се огласио после победе - ево шта ће с 50.000 евра!
Мондо 11.07.2022
Дејан Драгојевић је нови победник Задруге. Дејан Драгојевић је нови победник Задруге. Дејан Драгојевић је нови победник Пинковог ријалитија. У суперфиналу се нашао са бившом женом која га је преварила са Филипом Царом Далилом, а… »
Дејан Драгојевић победио у задрузи: Освојио 50.000 евра! Далила другопласирана, добила кућу од продукције (видео)
Блиц 11.07.2022
Вечерас је одржано велико финале "Задруге 5", а до самог краја остали су Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић. Водитељка Душица Јаковљевић је нешто пре шест ујутру саопштила ко је победник ове сезоне ријалитија, уз трубаче и… »
Камера снимила свађу испред студија! Љубила га, смешкала се, па направила пичвајз - Мисица се драла на Стефана у финалу
Мондо 11.07.2022
Током финалне ноћи Задруге 5 дошло је до свађе између учесника Стефана Карића и његове девојке Јоване Љубисављевић, коју је забележила репортерка Курира. Током финалне ноћи Задруге 5 дошло је до свађе између учесника Стефана… »
"Паре не могу да врате ништа": Велики интервју Дејана Драгојевића после победе у Задрузи: "Само да ми деца једног дана не…
Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић победио је у "Задрузи 5", са више од 50 посто гласова публике, а сад је отворио душу о породици, Далили, 50.000 евра које је освојио у ријалитију и будућим наследницима. - Осећам се као да ми је свануло! Избрио… »
Курир папарацо! Мисица и карић се свађали усред Шимановаца: Јована га напала, камера све снимила! Настао карамбол! Ево шта он…
Курир 11.07.2022
Током финалне ноћи Задруге 5 дошло је до свађе између учесника Стефана Карића и његове девојке Јоване Љубисављевић, коју је забележила репортерка Курира. Мисица је Карића срдачно дочекала по изласку. Међутим, кад је мислила да… »
Александрина мајка напала водитеља: Хаос у Шимановцима, панично понављала једно: "Није тачно, нисам ништа лоше рекла за…
Блиц 11.07.2022
Александра Николић освојила је 6. место у ријалитију "Задруга", а у студију су је дочекале мајка Словенка и сестра. У једном тренутку, док је имала интервју са водитељем Дарком Танасијевићем, њој се придружила и мајка њеног… »
Цар освојио 5.: Место у "задрузи" Изјавио Далили љубав, па напустио ријалити: "Увек сам га волела", надају се да ће веза да…
Блиц 11.07.2022
Филип Цар напустио је ријалити "Задруга 5", а освојио је 5. место у великом финалу. - Увек сам га волела. Шта год да је било волела сам га. Надам се да ћемо опстати - рекла је Далила Драгојевић. - Волим је, заиста - казао је… »
Менсур заузео 4.: Место у финалу Напустио Задругу, па споменуо Миличине родитеље: "Не знам где сам грешио" (фото)
Блиц 11.07.2022
Менсур Ајдарпашић освојио је високо 4. место у финалу "Задруге 5", које је одржано вечерас у Шимановцима. - Желим овима који су остали све најбоље, заслужили су да буду ту. Далила најмање заслужује победу. Нема ни срама, ни… »
Стиже снајка! Драгојевићи сачекали Алекс како доликује, Биљана је изљубила, а ево како је протекао сусрет прија и шта кажу!…
Курир 11.07.2022
Александра Николић напустила је велелепоно имање у Шимановцима и заузела 6. место, а Драгојевићи са њеном мајком су је сачекали у студију. Такмичари који имају најмање гласова у овом кругу су Филип Цар, Александра Николић… »
Алекс напустила задругу: Дејан очекивао да ће више да се пласира! Отворила душу: "Само Далила да не победи" (фото)
Блиц 11.07.2022
Александра Николић освојила је вечерас шесто место у великом финалу "Задруге 5". - Задовољна сам. Далила никако не би требало да победи. Навијам за Дејана, наравно. Гласајте за Дејана! - рекла је Алекс по напуштању ријалитија… »
Сандра Решић шокирала изјавом о Анђелу: Не знам шта ће бити с нама! Открила и шта је Дејан урадио кад је чуо да је испала!…
Курир 11.07.2022
Сандра Решић освојила је високо 7. место у Задрузи 5, а у дуелу ју је победила Анђела Ђуричић, којој је то пошло за руком неколико пута вечерас. Сандру Решић је испред студија сачекала мајка Цица, која ју је дуго грлила по… »
"Он је морални победник": Стефан Карић заузео 9. место у финалу Задруге, отац и девојка га сачекали: "Љубав је победила"…
Блиц 11.07.2022
Вечерас се одржава велико финале "Задруге 5", а Стефан Карић напустио је луксузно имање у Шимановцима као деветопласирани. Стефана Карића су у студију дочекали отац Осман Карић и девојка Јована Љубисављевић. - Он је морални… »
"Навикла сам да будем сама у животу": Милица Веселиновић напустила Задругу, а ево шта јој је Менсур рекао (фото)
Блиц 11.07.2022
Милица Веселиновић напустила је вечерас "Задругу 5" у финалу, као десетопласирана у овој сезони. - Нисам очекивала ово, а није ни битно да ли имам замерке самој себи. Увек сам била независна, успећу сама - казала је Милица… »
Њих двоје су заузели 12.: И 11. Место Ево да ли ћемо Лепог Мићу гледати и наредне сезоне: А о њеној романси су сви брујали
Блиц 11.07.2022
Вечерас се одржава велико финале " Задруге 5", а након што су ријалити напустили Анђело Ранковић, Никола Грујић Груја, МЦ Алекс, Лазар Чолић Зола сазнали смо и која два учесника су следећи напустили овај шоу-програм. Високо 12… »
Они су заузели 14.: И 13. Место у задрузи! МЦ Алекс напустила ријалити, а са њом и контроверзни учесник (фото)
Блиц 11.07.2022
Вечерас се одржава велико финале "Задруге 5", а након што су ријалити напустили Анђело Ранковић и Никола Грујић Груја, сазнали смо и која два учесника су следећи напустили овај шоу-програм. Скандалозни Лазар Чолић Зола напустио… »
Зола у студију сазнао да је Вики са Осмакчићем! Чолић срећан што је видео њу, признао да ли је прижељкивао да га дочека…
Курир 11.07.2022
Водитељка Душица Јаковљевић дочекала је Лазара Чолића који је освојио 14. место у " Задрузи 5". - Расположен сам јер сам видео мајку, ово све остало мање више. Драго ми је што сам у суперфиналу - рекао је он. - Кога би волео… »
Хусо и Емина нису дошли да подрже ћерку далила Драгојевић као покисла на финалу задруге: Очајна, гледа у једну тачку
Блиц 10.07.2022
Далила Драгојевић једина је учесница суперфинала "Задуге 5" којој породица ње дошла на велико финале. Током поесета задругарима, сви суперфиналисти имали су прилику да се виде са својом породицом, осим једне, а то је Далиле… »
Груја испао из Задруге: Разочаран напустио ријалити: "Ово нема везе са мозгом! Прељубници су заказали са гласањем" (фото)
Блиц 10.07.2022
Вечерас се одржава велико финале "Задруге 5", а након што је ријалити напустио Анђело Ранковић, водитељ је саопштио ко следећи излази из "Пинковог" шоу-програма. Анђела, Цар, Матора и Груја су прозвани, а сво четворо су махом… »
Шок! Груја кренуо на душицу Хтео да демонстрира силу на водитељки! Претрнула: "Немој да ми се приближаваш, молим те" (фото)…
Блиц 10.07.2022
Певач Никола Грујић Груја напустио је вечерас "Задругу 5" и заузео 15. место у финалу, а мало потом се догодила несвакидашња сцена у студију у Шимановцима. Наиме, током његовог сукоба са Мимом, Груја је кренуо да демонстрира… »
Цару дошла породица: "Био трипут гори него напољу", седе заједно у финалу Задруге и не знају шта да му кажу - настао мук…
Блиц 10.07.2022
Вечерас се одржава финале ријалитија "Задруга 5", а баш као и свим осталим финалистима, и Филипу Цару су дошли најближи. Чланови његове породице сели су поред њега, након што су се срдачно поздравили, а сви су изгледали… »
Он је први напустио Задругу у финалу: Водитељ изговорио ко испада - заузео је 16. место ове сезоне (фото)
Блиц 10.07.2022
Вечерас се одржава велико финале "Задруге 5", а водитељ је саопштио ко први напушта ријалити. Прозвао је Стефана Карића, Далилу Драгојевић, Анђела Ранковића и Милицу Веселиновић, а мало потом је рекао да Далила и Стефан не… »
Од мисице ни трага ни гласа: Осман на финалу Задруге открио шта се дешава са Јованом и како га је Стефан изненадио: "Нисам то…
Блиц 10.07.2022
Осман Карић је дошао вечерас на финале "Задруге 5", а овог пута није га пратила изабраница његовог сина Стефана, мисица Јована Љубисаљевић. - Не надам се ничему, он је победио сам себе. То је најважније - казао је Осман Карић… »
(Фото) Душица у провидној хаљини у финалу задруге 5: На њој посебни детаљи, људи коментаришу само једно
Блиц 10.07.2022
Водитељка Душица Јаковљевић најавила је почетак суперфинала пете сезоне ријалити програма "Задруга" из свог студија у Шимановцима. Она је за финале одабрала посебну белу тоалету, која је била провидна, али и на којој се види… »
(Фото) открила како изгледа Задруга пред суперфинале: Милица Митровић са ћерком стигла у Шимановце: Све је чист луксуз
Блиц 10.07.2022
Све је спремно за финале пете сезоне ријалити програма "Задруга", а фанови популарног шоу програма жељно ишчекују да виде ко ће бити победник. Супруга Жељка Митровића, Милица Митровић, огласила се пред финале, те поделила… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 5 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Студенти у блокади 15. марта нису дали „зелено светло“ зато што су неки унутар државе требали да заврше посао
Данас пре 6 сатијош 1 повезана