Повезане вести

Ја Марка и даље волим! Вики шокирала изјавом - имали су најскандалознију везу, претрпела пакао, а сад му поручила ово!

Ја Марка и даље волим! Вики шокирала изјавом - имали су најскандалознију везу, претрпела пакао, а сад му поручила ово!

Мондо 12.07.2022
Викторија Митровић је шокирала речима да и даље воли Марка Осмакчића, који јој је направио пакао од живота пред крај Задруге. Викторија Митровић је шокирала речима да и даље воли Марка Осмакчића, који јој је направио пакао од… »
(Видео) Ријалити после ријалитија: Цар се дере на Далилу, она не зна где удара - непријатна сцена на журки, камере ухватиле све…

(Видео) Ријалити после ријалитија: Цар се дере на Далилу, она не зна где удара - непријатна сцена на журки, камере ухватиле све…

Блиц 12.07.2022
Синоћ је одржана велика журка поводом краја "Задруге 5", на којој су били и другопласирана Далила Драгојевић и петопласирани Филип Цар. Њих двоје су и синоћ сукобили, баш како је то често био случај у ријалитију, па се Филип Цар… »
Марка и даље волим! Осмакчић тукао Вики, наговорио је да абортира, правили жешће скандале, а сад она шокирала све изјавом!…

Марка и даље волим! Осмакчић тукао Вики, наговорио је да абортира, правили жешће скандале, а сад она шокирала све изјавом!…

Курир 12.07.2022
Велика журка поводом краја " Задруге 5" изазвала је пометњу због изјава појединих учесника. Међу задругарима који су пристигли, појавила се и бивша задругарка Викторија Митровић. Викторија је за медије оголила душу и признала… »
Окршај деколтеа на журки Задруге: Учеснице истакле атрибуте, Алекс Николић шокирала стајлнгом (фото)

Окршај деколтеа на журки Задруге: Учеснице истакле атрибуте, Алекс Николић шокирала стајлнгом (фото)

Свет & Скандал 12.07.2022
Журка поводом завршетка Задруге синоћ је окупила све суперфиналисте и старе задругаре Поводом завршетка пете сезоне ријалити Задруга Жељко и Милица Митровић организовали су већ добро познату журку. На црвеном тепиху видели смо… »
Окршај деколтеа на журки Задруге: Хаљине кратке, прекратке! Девојке истакле атрибуте, а она пева на партију (фото)

Окршај деколтеа на журки Задруге: Хаљине кратке, прекратке! Девојке истакле атрибуте, а она пева на партију (фото)

Блиц 11.07.2022
Вечерас се одржава велика журка поводом краја "Задруге 5", а познати су пристикли на парти у својим најбољим издањима. Дениз Дејм је дошла међу првима, а одабрала је, као и увек, провокативну одевну комбинацију која је истакла… »
Далила проговорила о послу водитељке и папирима за развод: "Не знам где су документа завршила! Сад не осуђујем баш никога"…

Далила проговорила о послу водитељке и папирима за развод: "Не знам где су документа завршила! Сад не осуђујем баш никога"…

Блиц 11.07.2022
Далила Драгојевић освојила је друго место, а сад је пред нашим камерама проговорила о папирима за развод од Дејана, као и послу водитељке, о чему се подоста причало претходних месеци. - Да, ми смо се званично развели. Нисмо се… »
Далила дошла на журку задруге: Истакла груди и го стомак! На вртоглавим је штиклама (фото)

Далила дошла на журку задруге: Истакла груди и го стомак! На вртоглавим је штиклама (фото)

Блиц 11.07.2022
Далила Драгојевић освојила је синоћ друго место у ријалитију "Задруга 5". Она се вечерас појавила на журки поводом краја ријалитија, те је показала своје ново издање. Далила Драгојевић истакла је груди, као и го стомак, док је… »
Дејан у финалу носио мајицу са симболичним натписом: Ево шта је писало на његовим леђима - јасно је шта је хтео да поручи…

Дејан у финалу носио мајицу са симболичним натписом: Ево шта је писало на његовим леђима - јасно је шта је хтео да поручи…

Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић освојио је прво место у "Задрузи", а његова бивша супруга, која га је преварила у ријалитију, Далила Драгојевић, освојила је друго место. Током протеклих десет месеци Дејан је пролазио кроз праву голготу због… »

Вести дана »